DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nesi:
Podjem ja lepo kuci s posla...u belim pantalonicama i uzanoj majcici...ni kriva ni duzna...kad odjednom :shock:...potop bog te mazo...U sekundi sam bila mokra do gole koze...Naravno da nisam svrsila...:evil: dal' su svrsili oni sto su kisnuli oko mene ne znam...a ladno sam mogla da se prijavim za takmicenje mokre majce...:lol: :wink:

To ćemo zabeležiti kao jednu od dobrih ideja za naše tematske večeri :wink:

galathea:
[
Shef je ovih dana u nenormalnom poslu, od 9 ujutro, pa do 1-2 nocu, još par dana i bice sve u redu. Najgore je kad se dodje kuci umoran kao pas i ne može da se spava :lol:
Ako nešto volim to je da pomognem u trenutcima nevolje. Imam te ja u vidu, jos odavno :wink:
opa, imas me u vidu? to mi lici na konkretan predlog- hoces da radimo na promociji stranke DSDS ne samo da se dobro svrsi nego da se svrsi najbolje sto moze?[/quote]
Kakav bih ja bio Predsednik da nisam konkretan: hoću! :lol:

DellBoy-011:
Nesi:
Pogledom me svojim uspavaj njezno
i dodirni me
toplim dahom svojim
pozeli mi
svako dobro m(v)olim te...:wink:

Draga,
ja sam otisao ranije na posao, ruža je u kupatilu pored ogledala, doručak ti je na terasi, zvala je kozmetičarka, slobodna je danas. Mama je rekla da ce doci na ručak, molim te skloni veš sa terase, ispeglaću ga kad dodjem.

(sta mislite, da li je Nesi bila dobra nocas? :lol: )

E...posle ovoga ko ne bi hteo da ponovi...OCU POMOC...:D :D :D

Ella:
Hocu i ja da se uclanim u stranku...kazite mi samo sta treba da radim :?: Ocem i ja da budem clan kako to bez mene osnovana stranka smrc smrc lele kako ste kvarni :lol:

Kao prvo...*ebi ga...:lol:...ne znam na kojoj strani je statut stranke...iscitaj prethodno ima na vise mesta...u skracenoj verziji:
-kazi horoskopski znak
-u cemu si posebno dobra
-koji bi polozaj zelela...pardon...poziciju u stranci
-i naravno kod predsednika na prOveru...:wink:
A onda cemo vec da vidimo...:P

apotekarka:
-Eva-:
Pa daj, "propiši" mi jednog koji ne opterećuje jetru, osvježava i ne izaziva zavisnost.
P.S. Jel' ti onaj tvoj ima brata? Mnogo dobar izgleda s leđa.

Nema brata, takve prave unikatno :wink:
Virtualni ljubavnici..... da vidimo, da proberemo....pa evo ti ga jedan iznad tebe a ti nisi ni primetila! :lol:
E Evo jesi rasejana.... :wink:

:wink: Duh stranke :wink: neko je to vec jednom rekao pa da ponvimo makar jos jednom 8) Tako treba :lol: bas lepo. :lol: :lol: :lol:

-Eva-:
Hm, ovaj gore? Ništa, vidiš da me ne konstatuje. A ja starog kova, čekam da mi prvi priđe.
A šteta što nemaš djevera :lol: , kako bismo funkcionisali, a! Svi porodično na netu, comp do compa kao u daktilo birou.

Pa i on ti je starog kova, vidiš da tvrdi pazar i obilazi kao maca oko vrele kaše :wink:

Mislim se, možda i nije tako loše što nemam devera, znajući sebe,iskušenje bi bilo prejako..... 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

apotekarka:
-Eva-:
Hm, ovaj gore? Ništa, vidiš da me ne konstatuje. A ja starog kova, čekam da mi prvi priđe.
A šteta što nemaš djevera :lol: , kako bismo funkcionisali, a! Svi porodično na netu, comp do compa kao u daktilo birou.

Pa i on ti je starog kova, vidiš da tvrdi pazar i obilazi kao maca oko vrele kaše :wink:

Mislim se, možda i nije tako loše što nemam devera, znajući sebe,iskušenje bi bilo prejako..... 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quoteIncest! Incest! :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back