DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nesi:
Pogledom me svojim uspavaj njezno
i dodirni me
toplim dahom svojim
pozeli mi
svako dobro m(v)olim te...:wink:

Draga,
ja sam otisao ranije na posao, ruža je u kupatilu pored ogledala, doručak ti je na terasi, zvala je kozmetičarka, slobodna je danas. Mama je rekla da ce doci na ručak, molim te skloni veš sa terase, ispeglaću ga kad dodjem.

(sta mislite, da li je Nesi bila dobra nocas? :lol: )

-Eva-:
Pjevajte, pjevate, pojte... A na meni je ostala obaveza da svako jutro u pet zora zakukuričem! :cry:
U praskozorje zivota pojavila se EVA :shock: i ubila dosadu muskarca :oops: koji je ocekivao da se pojavi 8) i razbije iluziju kako je lepo biti sam. :cry: Jos je lepse bilo u dvoje :) i tako od Logosa nastadose on i Eva :D i pocese da rade sve samo DSDS. :D :D :D :D :D :D :D od prapocetka se videlo da imamo sanse na uspeh da posvrsavamo.
:roll: :wink:

DellBoy-011:
Nesi:
i dodirni me
toplim dahom svojim
pozeli mi

Draga,
ja sam otisao ranije na posao, ruža je u kupatilu pored ogledala, doručak ti je na terasi, zvala je kozmetičarka, slobodna je danas. Mama je rekla da ce doci na ručak, molim te skloni veš sa terase, ispeglaću ga kad dodjem.

Šefeeee..... pa tebe treba yebati.... :D :D :D

DellBoy-011:
Nesi:
i dodirni me
toplim dahom svojim
pozeli mi

Draga,

Vidim ja da se dosta toga posvrrrrrrsavalo. Svaka cast shefe :wink: :D :wink:

gost0707:
-Eva-:
Pjevajte, pjevate, pojte... A na meni je ostala obaveza da svako jutro u pet zora zakukuričem! :cry:
U praskozorje zivota pojavila se EVA :shock: i ubila dosadu muskarca :oops: koji je ocekivao da se pojavi 8) i razbije iluziju kako je lepo biti sam. :cry: Jos je lepse bilo u dvoje :) i tako od Logosa nastadose on i Eva :D i pocese da rade sve samo DSDS. :D :D :D :D :D :D :D od prapocetka se videlo da imamo sanse na uspeh da posvrsavamo.
:roll: :wink:
He he he :lol:

-Eva-:
kebda:
-Eva-:

stara koka dobra supa!
:D
da ponesem kasiku?
Pile malo... ponesi sve šta imaš uza se pa ćemo vidjeti.. ali prvo vidjeti :shock:

al smo nepoverljivi prema "viridvaprsta" clanovima...ccc
no dobro, rec je rec a dokaz je DOKAZ :wink:

-Eva-:
Noga? Jesi li to napisao noga? Ma, daj! Ili hoćeš da kažeš da si "tronožac"? (mala niska stolica, bez naslona, sa tri noge, prim prev.)

taman posla!
1. dve lepe dugacke
2. jedna CVRSTA manja od one dve dugacke ali dovoljno CVRSTA da se po potrebi podupirem
3. kada i gde je pregled i ko su clanovi komisije?
:wink:
4. visok 186-187 zavisi od temperature i stikli :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back