DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kebda:
-Eva-:
Samo se vi zezajte! Ko šta radi, ja šljakam! Eto, sredila sam prostor za ovu našu je*enu stranku. U profilu je slika.
P.S. Nemo' neko džipa da mi takne

carice.....a p l a u z z z z z z :D

Odlično, vidi se ko radi! :D

Odoh i ja na posao a u međuvremenu ..."spremte se spremte..." za večeras :wink:

ps:Svi članovi da se zaplaknu i da presvuku gaće 8)

DellBoy-011:
-Eva-:
Samo se vi zezajte! Ko šta radi, ja šljakam! Eto, sredila sam prostor za ovu našu je*enu stranku. U profilu je slika.
Ejjjj pa zovem te na onaj telefon, ali non stop zauzeto :lol: Ajde skini se malo (sa telefona) :wink:
Skinula sam se :oops: ... Misliš s telefona?! Ne mogu - konektovana sam.

-Eva-:
DellBoy-011:
-Eva-:
Ejjjj pa zovem te na onaj telefon, ali non stop zauzeto :lol: Ajde skini se malo (sa telefona) :wink:
Skinula sam se :oops: ... Misliš s telefona?! Ne mogu - konektovana sam.
Šta ćemo sa tobom,moraćeš da se poskidaš na matineu obzirom da nećeš biti večeras na žurci.... :wink:

Posto me je tako ljubazno pozvala vas "vidjeni" clan pametna i lepa "apotekarka", prelistao sam ove stranice, i ustanovio da su ideje i cilj stranke vrlo slicne, ako ne iste mojim.

S toga bih molio da me primite u clanstvo DSDS-a.

Moja moguca aktivnost u okviru ove sve masovnije organizacije bi mogao da bude unapredjenje "grudnog" orgazma i borba protiv "dudobolje"..

Breastlover:
Posto me je tako ljubazno pozvala vas "vidjeni" clan pametna i lepa "apotekarka", prelistao sam ove stranice, i ustanovio da su ideje i cilj stranke vrlo slicne, ako ne iste mojim.

S toga bih molio da me primite u clanstvo DSDS-a.

Moja moguca aktivnost u okviru ove sve masovnije organizacije bi mogao da bude unapredjenje "grudnog" orgazma i borba protiv "dudobolje"..

Dobro došao ti nama! :D

Samo da obavestim cenjeno članstvo da sad idem na bazene da nabacim malo kremkaste bojice na svoje zmijsko telo da bi ugođaj na večerašnjoj striptiz žurci bio kompletniji....
Šta sve žena radi za partijske interese.... :wink: ....dobro, malo i za svoje.... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back