DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
apotekarka:
gost0707:
dunav1:
kako se zasluzuje?
:D :lol: :D :lol: :wink: :wink: :idea: :D

E ne da si mu rekao!
Ministarski! :lol: :lol: :lol: :lol:
Šta kažeš za ideju za striptiz žurku za našeg slavljenika? :wink:
Ti slobodno začini nekom idejicom, vazda su ti valjale....
Šta ćeš ti da obučeš pa da svučeš sutra? :wink:

Ja bih mogao da svucem neku masku od mobilnog jer sam u subotu pokisao tako da je majstor u radnji u nalogu napisao : :shock: Pao u Bazen, :lol: pa ti sad vidi, znachi dao sam fontele da se izlechi, pa sad cooliram sa drugim aparatom.
Mislim da za naseg slavljenika napravimo striptiz zurku ali zacinjenu slagom. Znaci cim se otkrije neki deo tela da se obelezi sa slagom. Mislim da ce i onome koji se bude sladio posle biti slatko. :P Nadam se da bi mogli da se vide i munje, :wink: naravno slagom nacrtane :D :D :D
A sto se mene tice ja cu vec nesto da svucem, nesto mokro da se napokon osusim. :roll: , mislim pre nego ponovo ovlazim :lol: :lol: :wink:

apotekarka:
Drago mi je što si zapamtio munjicu :wink: ali više je nema :( ustvari ničeg nema :shock: .....aaaaa, pa to tako trebaaaa :lol: :lol: :lol: :lol:
Predloži mi neku boju za sutra, ne mogu da se odlučim :wink:
:D pa dobro, nadao sam se da je to korektivna depilacija a ne da ostane duplo golo na kraju :shock: , pa sad imamo slagic da se pravimo da nesto ima ispod njega :lol: a onda blazen osmeh kad se otkrije ispod slaga da onoga sto ocekujemo 8) nema :shock: :lol: :D :lol:
Sto se tice sutra, belo je najcednije pa sad ti vidi kako da se to sad desi, mada i dopada mi se stajling za beer fest, mora da je bilo uzbudljivo :D tokom oluje u crnom :wink: :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back