DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mache bg:
konacno sam procitala svih 149 (zanimljivih) stranica..pa eto rekoh da vam se i ja pridruzim....naravno ako me primate...

hvala apotekarka!

Dobro došla vrednice! :D
Reci nam nešto o sebi da ti popunimo člansku kartu i reci šta ti se najviše svidelo u našem dosadašnjem radu.Sledeći nam je u planu virtualni striptiz (i muški i ženski) samo čekamo neke stare članove koji bi se naljutili da to prođe bez njih :wink: .
U međuvremenu možemo i da ponovimo neku igricu (najviše se traže masne fote :D )

apotekarka:
mache bg:
konacno sam procitala svih 149 (zanimljivih) stranica..pa eto rekoh da vam se i ja pridruzim....naravno ako me primate...

hvala apotekarka!

Reci nam nešto o sebi da ti popunimo člansku kartu i reci šta ti se najviše svidelo u našem dosadašnjem radu.Sledeći nam je u planu virtualni striptiz (i muški i ženski) samo čekamo neke stare članove koji bi se naljutili da to prođe bez njih :wink: .
U međuvremenu možemo i da ponovimo neku igricu (najviše se traže masne fote :D )

jooooooooj dok sam sve procitala,sve mi se pobrkalo u glavici...ali sve je stvarno super!

mache bg:
apotekarka:
mache bg:

hvala apotekarka!

jooooooooj dok sam sve procitala,sve mi se pobrkalo u glavici...ali sve je stvarno super!

Onda malo da se slegne :wink:
Po tvojoj aktivnosti na temi "intimna depilacija" već vidim da smo istomišljenice što se tiče važnih strateških pitanja :D

Mislim da je i predsednik zadovoljan 8)

DellBoy-011:
E, bas je slatko igrati se camericom za kompj. "Logitech" - treba je imati u svakoj kuci:-)
Evo jedna slicica sa danasnjeg snimanja, u mom profilu, posvecena svim nasim clanicama:-)

Lepo, malo si crtkao, zanimao se, ispalo je ok :D
Šta li si ti radio na tom "snimanju".... 8)
A ovamo kukaš kako moraš na posao u nedelju :wink:
Znaš koliko njih bi trčalo na prekovremeni i noćni rad da se bavi tako odgovornim poslom?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back