Stavi vala da znas da bi popila...a za muza ne brini ja sam samo na recima jaka zivota mi...apotekarka:Sve mi žene hvale muža, to znači da provereno valja.![]()
Samo ti svrati, evo pristaviću za kaficu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stavi vala da znas da bi popila...a za muza ne brini ja sam samo na recima jaka zivota mi...apotekarka:Sve mi žene hvale muža, to znači da provereno valja.![]()
Samo ti svrati, evo pristaviću za kaficu...
®:kak'a krasotaaaaaaaaaaaaa, da mi je da i sam štipnem i trljnemmmmmmmmmm
®:kako znaš da nemam? Samo, k'o onu profilnu ti tvoju, teško da iko može navatat!

pa vidiš, ko bi ko preshjednik, bolanDellBoy-011:®:kako znaš da nemam? Samo, k'o onu profilnu ti tvoju, teško da iko može navatat!
Ma dobro, ja sam Predsednik![]()
mache bg:konacno sam procitala svih 149 (zanimljivih) stranica..pa eto rekoh da vam se i ja pridruzim....naravno ako me primate...
hvala apotekarka!
peculiar:dobro dosla, i mene su danas uclanili ;-)
nego, jel i ti to gledas na bivsu kucu coveka po kome bi se mozda i snimio film, pa naselje zovu filsmki grad?
apotekarka:mache bg:konacno sam procitala svih 149 (zanimljivih) stranica..pa eto rekoh da vam se i ja pridruzim....naravno ako me primate...
hvala apotekarka!
Dobro došla vrednice!![]()
Reci nam nešto o sebi da ti popunimo člansku kartu i reci šta ti se najviše svidelo u našem dosadašnjem radu.Sledeći nam je u planu virtualni striptiz (i muški i ženski) samo čekamo neke stare članove koji bi se naljutili da to prođe bez njih :wink: .
U međuvremenu možemo i da ponovimo neku igricu (najviše se traže masne fote)
mache bg:apotekarka:mache bg:konacno sam procitala svih 149 (zanimljivih) stranica..pa eto rekoh da vam se i ja pridruzim....naravno ako me primate...
hvala apotekarka!
Dobro došla vrednice!![]()
Reci nam nešto o sebi da ti popunimo člansku kartu i reci šta ti se najviše svidelo u našem dosadašnjem radu.Sledeći nam je u planu virtualni striptiz (i muški i ženski) samo čekamo neke stare članove koji bi se naljutili da to prođe bez njih :wink: .
U međuvremenu možemo i da ponovimo neku igricu (najviše se traže masne fote)
jooooooooj dok sam sve procitala,sve mi se pobrkalo u glavici...ali sve je stvarno super!
DellBoy-011:E, bas je slatko igrati se camericom za kompj. "Logitech" - treba je imati u svakoj kuci:-)
Evo jedna slicica sa danasnjeg snimanja, u mom profilu, posvecena svim nasim clanicama:-)