apotekarka
Domaćin
- Poruka
- 4.684
DellBoy-011:Ajjj kakva vrucina, da se svrshi od muke![]()
Pod klimom, nikakav problem :wink:
Malo sam se privatavala sa mužem u bazenu, jel to za prijavljivanje ili ne? :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DellBoy-011:Ajjj kakva vrucina, da se svrshi od muke![]()

:wink:Dlakava_Strvina:E, odoh ja lepo i danas na adu, posto ce sutra biti kishe...
Da dopunim boju i da vam prezentujem KAKO se crni za nedelju dana...
Malo me ova trenutna slika podseca na "podgrejani lesh"...
:wink:
...To su moji momci...i?! Sta sad da ti radim?!Nesi:E, ako vas neko bude dirao na festivalu, samo vi meni kazite...Znam obezbedjenje licno...A momci ne da svrsavaju posao, nego...:wink:
Nesi:E, ako vas neko bude dirao na festivalu, samo vi meni kazite...Znam obezbedjenje licno...A momci ne da svrsavaju posao, nego...:wink:
...Ma, svasta ti ona nesto zna!apotekarka:Nesi:E, ako vas neko bude dirao na festivalu, samo vi meni kazite...Znam obezbedjenje licno...A momci ne da svrsavaju posao, nego...:wink:
E, mene je već jedan dirao! :shock:
A otkud znaš, mislim za te momke? :wink:
kojote:...To su moji momci...i?! Sta sad da ti radim?!Nesi:E, ako vas neko bude dirao na festivalu, samo vi meni kazite...Znam obezbedjenje licno...A momci ne da svrsavaju posao, nego...:wink:
Hm... :wink:
apotekarka:Nesi:E, ako vas neko bude dirao na festivalu, samo vi meni kazite...Znam obezbedjenje licno...A momci ne da svrsavaju posao, nego...:wink:

Nesi:Hehehe...branicu se cutanjem...:wink:
Nesi:apotekarka:Nesi:E, ako vas neko bude dirao na festivalu, samo vi meni kazite...Znam obezbedjenje licno...A momci ne da svrsavaju posao, nego...:wink:
Jesi mu uzela licni opis...mislim visinu...duzinu...da ga lakse prepoznaju...:wink:
Odma' cu (sutra noc) da im prijavim![]()
apotekarka:Nesi:Hehehe...branicu se cutanjem...:wink:
To nije po statutu DSDS!
Jel znaš kako kažu muškarci"Ako si yebo a nisi ispričao, to ti je kao i da nisi" :wink:
:wink:apotekarka:Nesi:apotekarka:Nesi:E, ako vas neko bude dirao na festivalu, samo vi meni kazite...Znam obezbedjenje licno...A momci ne da svrsavaju posao, nego...:wink:
Jesi mu uzela licni opis...mislim visinu...duzinu...da ga lakse prepoznaju...:wink:
Pa znaš šta, ne moraš da ga prijavljuješ, ja sam mu već oprostila...![]()
Šta ću kad nisam zlopamtilo :wink:
...Slušajte v'baš, vas dve!Nesi:apotekarka:Nesi:apotekarka:Nesi:E, ako vas neko bude dirao na festivalu, samo vi meni kazite...Znam obezbedjenje licno...A momci ne da svrsavaju posao, nego...:wink:
Ma nemoj sad da ga...se vadis...:wink:
...kojote:...Slušajte v'baš, vas dve!Nesi:apotekarka:Nesi:apotekarka:Nesi:E, ako vas neko bude dirao na festivalu, samo vi meni kazite...Znam obezbedjenje licno...A momci ne da svrsavaju posao, nego...:wink:
Ma nemoj sad da ga...se vadis...:wink:...
...Slušajte, osluškujte...OSETITE BRE!... 8)
...SoS...Titanik...starac...ku...
P.S. Obrisati STAaaaa...OSTAJE VAM-ŠTA?!
Moze li neko da mi rekne sta se zadnje desilo ko je koga i sl. jer nisam bila u mogucnosti da prisustvujem...Jel vodi neko zapisnik ili svi u glas pricate...Ajd polako po redu da mogu da se saberem...kojote:...STO jeSOS...JEeeS...![]()
Ma nemam ja sta da vedzbam su svako doba dana inoci mogu da zapevam...zavisi samo u koju svrhu...apotekarka:Pogledaj str 147, tu imaš konkretne DSDS doživljaje pa možeš i ti da priložiš neki svoj :wink:
Ovo posle smo se samo zayebavali (za promenu)![]()
ps:šta bi sa karijerom pevaljke,jesi vežbala?
Komsinice moja pa ja sam zadivljena kako ti imas srece sa tvog coveka...Pa ima li nesto lepse i prirodnije da kad pada kisa ovakva ili onakva dvoje ljudi vode ljubav...Interesantno na Banovom brdu sam nalazila istomisljenike ovi u centru su mi nesto sumljivi a ovi ovde na zapadu su katastrofa...Kod njih i kad je lepo vreme masta ne radi pa mi dodje da skoknem do mojeg brda da obnovim secanja...apotekarka:Evo jedne prave DSDS priče:
Krenemo ti tako moj muž i ja večeras na Beerfest i to se dogovorimo da se nađemo sa kumovima tamo, kad stigosmo do undergrounda poče nešto da duvka hladan vetrić.![]()
Dok smo mi tražili mesto za parkiranje, poče i neka kišica da pada, pa pređe u krupne agresivne kapi veličine sadržaja šoljice za kafu a neprijatnog kvantiteta.
Valja napomenuti da sam ja obukla majičicu sa bretelama i bermudice.
Kiša je za tri minuta prešla u ničim izazvan mučki napad na ovaj narod željan provoda i piva te ja zamolih (pomalo histerično) oca svoje dece da zaustavi kola jer se više uopšte nije videlo u kom smo gradu. :shock:
Onda su nas malo udarale otkinute grane, grad i ko zna šta sve još. Nismo gasili motor jer je bilo neizvesno hoće li se ponovo upaliti (yugo)
Sedeli smo unutra čekajući neku promenu klime kad moj muž primeti da je situacija više nego idealna za sex jer su prozori zamagljeni a šanse da neko (živ) naiđe ravne nuli. :shock:
I takooooo.....
Divljalo je napolju ali ni unutra nije bilo ništa bolje![]()
Posle smo vozili kroz izlokanu kaldrmu, bare od pola metra dubine, dvaput nam se gasio auto (kablovi)i na kraju smo se dokopali B. Brda, svratili u dragstor, kupili pivo i srećno ga popili u toplini doma svoga.
Provod je bio neponovljiv, sutra idemo ponovo!![]()