DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim, nije došlo do DSDS ali ako šef kaže da treba.... :D
Prvo smo lukavim taktičkim manevrom na smenu ispotapali decu dok nisu poplaveli (teško plave po ovoj vrućini). Onda smo ih ušuškali u debelu hladovinu, kupili im kokice (10 min) i ostavili pare za sladoled (još 10 min).
Onda su mama i tata otišli u olimpijski bazen i tamo se savatavali kao da imaju po 18 godina i kao da su na trećem izlasku (znači bez golotinje, velikih bezobrazluka i sa oprezom da ih neko ne provali :wink: )
Onda je naišao debeli komšija sa svojim debelim detetom i ubućkao se između nas dvoje i počeo da nam priča o rekreativnoj nastavi na Kopaoniku :roll:
I nije neka priča, a?
Nemam bolju za danas...
Ali dug je dan :wink: :D

Evo jedne prave DSDS priče:
Krenemo ti tako moj muž i ja večeras na Beerfest i to se dogovorimo da se nađemo sa kumovima tamo, kad stigosmo do undergrounda poče nešto da duvka hladan vetrić. :roll:
Dok smo mi tražili mesto za parkiranje, poče i neka kišica da pada, pa pređe u krupne agresivne kapi veličine sadržaja šoljice za kafu a neprijatnog kvantiteta.
Valja napomenuti da sam ja obukla majičicu sa bretelama i bermudice.
Kiša je za tri minuta prešla u ničim izazvan mučki napad na ovaj narod željan provoda i piva te ja zamolih (pomalo histerično) oca svoje dece da zaustavi kola jer se više uopšte nije videlo u kom smo gradu. :shock:
Onda su nas malo udarale otkinute grane, grad i ko zna šta sve još. Nismo gasili motor jer je bilo neizvesno hoće li se ponovo upaliti (yugo :roll: )
Sedeli smo unutra čekajući neku promenu klime kad moj muž primeti da je situacija više nego idealna za sex jer su prozori zamagljeni a šanse da neko (živ) naiđe ravne nuli. :shock:

I takooooo.....
Divljalo je napolju ali ni unutra nije bilo ništa bolje :D
Posle smo vozili kroz izlokanu kaldrmu, bare od pola metra dubine, dvaput nam se gasio auto (kablovi :roll: )i na kraju smo se dokopali B. Brda, svratili u dragstor, kupili pivo i srećno ga popili u toplini doma svoga.
Provod je bio neponovljiv, sutra idemo ponovo! :D

kojote:
Nesi:
E, ako vas neko bude dirao na festivalu, samo vi meni kazite...Znam obezbedjenje licno...A momci ne da svrsavaju posao, nego...:lol: :wink:
...To su moji momci...i?! Sta sad da ti radim?!
Hm... :wink:

Čika kojote, zašto nisi mazao devojku pa je ovako izgorela? :shock:

Verovatno ne možeš da ispostizavaš koliko nas ima(š)...... :D

apotekarka:
Nesi:
E, ako vas neko bude dirao na festivalu, samo vi meni kazite...Znam obezbedjenje licno...A momci ne da svrsavaju posao, nego...:lol: :wink:

E, mene je već jedan dirao! :shock:

A otkud znaš, mislim za te momke? :wink:

Jesi mu uzela licni opis...mislim visinu...duzinu...da ga lakse prepoznaju...:wink:
Odma' cu (sutra noc) da im prijavim :lol:

Nesi:
apotekarka:
Nesi:

Jesi mu uzela licni opis...mislim visinu...duzinu...da ga lakse prepoznaju...:wink:

Pa znaš šta, ne moraš da ga prijavljuješ, ja sam mu već oprostila... :D
Šta ću kad nisam zlopamtilo :wink:

apotekarka:
Nesi:
apotekarka:
Nesi:

Ma nemoj sad da ga...se vadis...:wink:

Nesi:
apotekarka:
Nesi:
apotekarka:
Nesi:

...Slušajte v'baš, vas dve! :evil: ...
...Slušajte, osluškujte...OSETITE BRE!... 8)
...SoS...Titanik...starac...ku...
P.S. Obrisati STAaaaa...OSTAJE VAM-ŠTA?!
:wink:

kojote:
Nesi:
apotekarka:
Nesi:
apotekarka:
Nesi:

...Slušajte v'baš, vas dve! :evil: ...
...Slušajte, osluškujte...OSETITE BRE!... 8)
...SoS...Titanik...starac...ku...
P.S. Obrisati STAaaaa...OSTAJE VAM-ŠTA?!
:wink:

Ostaje nam smajlic koji se plezi...i jezicicem svasta radi... :D :D :D

apotekarka:
Evo jedne prave DSDS priče:
Krenemo ti tako moj muž i ja večeras na Beerfest i to se dogovorimo da se nađemo sa kumovima tamo, kad stigosmo do undergrounda poče nešto da duvka hladan vetrić. :roll:
Dok smo mi tražili mesto za parkiranje, poče i neka kišica da pada, pa pređe u krupne agresivne kapi veličine sadržaja šoljice za kafu a neprijatnog kvantiteta.
Valja napomenuti da sam ja obukla majičicu sa bretelama i bermudice.
Kiša je za tri minuta prešla u ničim izazvan mučki napad na ovaj narod željan provoda i piva te ja zamolih (pomalo histerično) oca svoje dece da zaustavi kola jer se više uopšte nije videlo u kom smo gradu. :shock:
Onda su nas malo udarale otkinute grane, grad i ko zna šta sve još. Nismo gasili motor jer je bilo neizvesno hoće li se ponovo upaliti (yugo :roll: )
Sedeli smo unutra čekajući neku promenu klime kad moj muž primeti da je situacija više nego idealna za sex jer su prozori zamagljeni a šanse da neko (živ) naiđe ravne nuli. :shock:

I takooooo.....
Divljalo je napolju ali ni unutra nije bilo ništa bolje :D
Posle smo vozili kroz izlokanu kaldrmu, bare od pola metra dubine, dvaput nam se gasio auto (kablovi :roll: )i na kraju smo se dokopali B. Brda, svratili u dragstor, kupili pivo i srećno ga popili u toplini doma svoga.
Provod je bio neponovljiv, sutra idemo ponovo! :D
Komsinice moja pa ja sam zadivljena kako ti imas srece sa tvog coveka...Pa ima li nesto lepse i prirodnije da kad pada kisa ovakva ili onakva dvoje ljudi vode ljubav...Interesantno na Banovom brdu sam nalazila istomisljenike ovi u centru su mi nesto sumljivi a ovi ovde na zapadu su katastrofa...Kod njih i kad je lepo vreme masta ne radi pa mi dodje da skoknem do mojeg brda da obnovim secanja... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back