kako sam odgovorio ko da mucam
e NIJE MI VRUCE SIBA KLIMA!
e NIJE MI VRUCE SIBA KLIMA!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedno pitanje za tebe- "da li ti nešto konkretno radiš u vezi sexa ili sve vreme provodiš zajebavajući se ovakvim porukama ( za 6 mes. skor ti je 3000 i kusur poruka).Najverovatnije da tvoj je "muž" impotentan.apotekarka:kebda:DA GLUMIM FERDINANDA :
i tako je mirisao i mirisao cvece dok jednog dana lutajuci matador nije primetio velikog ferdinanda.......ostatak crtaca znate
Oooooo, pa gde si ti kebdo?![]()
Mirišeš cveće jel?
A jel ti vrućina?
A jel ti drago što me više ništa ne pecka od depilacije?![]()
kebda:ma drago mi je dok ti se muz ne prikljuci!![]()
kada delite claanske?
idemo li na pivo tj. na beerfest?
p.s. j*e*b*e*s spricer :wink:
kebda:pa KALEMEGDAN vecers i sutra i prekosutra...
festival od 19-22.08
depilacija je cudo i ja se odma promenim...
hahahahahaha
nije od depilacije vec sto je "MUZ NA SLUZBENOM PUTU"

kebda:mislim da je kao prosle godine kod NEBOJSEVE KULE...
Mani zmarce plati pivo ti provokatoru![]()
gost0707:donji grad, beerfest, pa to ja radim decice, budite dobri, mozda Vam prijavim gde su ovi moji sakrili pivo pa da se radujemo zajedno
:wink:![]()
![]()
...Mnogo bre volim ovo...SPONTANO...apotekarka:Juhuuuuuu!!!!!![]()
Jel možemo da otvorimo neko pivo ako večeras dođe do spontanog okupljanja ili neke žurke u čast nečijeg povratka ili takvo što?Ja ne mogu na Kališ večeras, nije mi se muž još vratio a nemam kome da ostavim decu....a baš mi se ide!![]()
isplati se bez obzira na rizikapotekarka:mandrak-21:ma ne sme da smeta evo imam melem za tebe ,premazacu ti i nece da pecka samo maloooooooo!!!!![]()
Pa, hajde ali baš nežnjikavo.
Upozoravam te da držim štemajz ispod kreveta, pa ako me nešto zaboli, opomena će biti nedvosmislena :wink:
Jel i dalje smeš?![]()
bundeva:moram li ja uvek da se primim na 'click here' :?
bundeva:neka mi nesvestica.. :?