DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
-Eva-:
Idi i kuliraj na Adi samo da znaš, mnoge stvari se na prevelikoj toploti smanjuju, npr. čvarak, pa će onda neka "malo sutra" da te traži.
Evo ovo je receno veoma strucno i ako se dlakavi sad nije predomislio nece nikad... :D Ajd vrci se bre spasavaj cast jer u ovu stranku cvarci ne prolaze...Da znas kad se vratis sa Ade sledi ti detaljni pregled...Slazes li se Evo?

ariela:
-Eva-:
Idi i kuliraj na Adi samo da znaš, mnoge stvari se na prevelikoj toploti smanjuju, npr. čvarak, pa će onda neka "malo sutra" da te traži.
Evo ovo je receno veoma strucno i ako se dlakavi sad nije predomislio nece nikad... :D Ajd vrci se bre spasavaj cast jer u ovu stranku cvarci ne prolaze...Da znas kad se vratis sa Ade sledi ti detaljni pregled...Slazes li se Evo?
Ma da. Lijepo sam mu objasnila ali on hoće da prevaziđe moju boju. Ja sam u odnosu na njega u prednosti, evo npr. jedva mi je slika stala, sve se smanjuje na ovoj vrelini.

-Eva-:

Da ali samo na suncu...
Cim se odmaknem od sunca - cvarak postane SRPSKA KOBASICA

E sad, ja crnim skroz, ne volim kad kod ribe sijaju sise i dupe u mraku ko svetionik... Sad ti je kasno da nivelishesh boju ;)

Dlakava_Strvina:
-Eva-:

Da ali samo na suncu...
Cim se odmaknem od sunca - cvarak postane SRPSKA KOBASICA

E sad, ja crnim skroz, ne volim kad kod ribe sijaju sise i dupe u mraku ko svetionik... Sad ti je kasno da nivelishesh boju ;)
He he, znaš ono "crno pa se ne vidi". Da nije tih svijetlih polja zalutao bi, to ti je kao putokaz. E jest ljubomoran na moju boju...

kebda:
evo me....sta se desava?
pa kad je pre prekinuto snimanje? :shock:

Ja bih pre rekla da nije ni pocelo... :roll: Mozda im se ne svidja scenarijo?Jednostavno ne mozemo da nadjemo glumca glavne role "Dr stomatologije i oralne med." 8) .Da neces ti da budes TAJ doca koji vec u prvoj sceni filma pokazuje svoje sposobnosti i razgibanost u trojci sa stomatoloskom sestrom(ja glumim doticnu) i sexy spremacicom(nemamo glumicu)?

-Eva-:
Šta je bilo?! Daj da vidim... Auuu! Jesam li ti fino govorila da ne ideš na ovu žegu a ti nećeš da slušaš. Sad zoveš medicinsku sestru, ccc

Aj ne prichaj mLogo nego pomazi i pomazi :)

Jedva cekam da nam apotekarka POKAZE KAKO SAD IZGLEDA, LICE MOZE DA ZAMAGLI :)

(ja eto jedini koji priznao) :lol:

Negoo jel vidite vi ovu nepravdu?
Kao fol POPULARNE TEME imamo 16000 skoro 17000 poseta i NISMO NA LISTI (nije za Sandzak)?
:shock: :lol:

Dlakava_Strvina:
-Eva-:
Šta je bilo?! Daj da vidim... Auuu! Jesam li ti fino govorila da ne ideš na ovu žegu a ti nećeš da slušaš. Sad zoveš medicinsku sestru, ccc

Aj ne prichaj mLogo nego pomazi i pomazi :)

Jedva cekam da nam apotekarka POKAZE KAKO SAD IZGLEDA, LICE MOZE DA ZAMAGLI :)

(ja eto jedini koji priznao) :lol:

Negoo jel vidite vi ovu nepravdu?
Kao fol POPULARNE TEME imamo 16000 skoro 17000 poseta i NISMO NA LISTI (nije za Sandzak)?
:shock: :lol:
Hej, dobra fotka :oops:
Sta se desava? Mene nema nekoliko dana a vi nakucali o-hooooooo.

Tako mi nedostajes :D Pa vidim da se ovde radi dosta ozbiljno. Idemo dalje. Obzirom da sam bio odsutan neko vreme (ne bih sad o razlozima :cry: )malo sam se obavestio o tekucem, pa vidim dobro nam napreduje DSDS. Gde smo se prijavili za lokalne izbore sad ili moramo da odradimo par tih spotova pa onda. Mislim ako treba da se organizujemo ajde :D :D :D

Radi se punom parom, trebalo je da vidiš kako su me danas znojevi oblivali dok mi je ona mala čerupala ovo malo paperja sa delikatnih pozicija. :shock:
Sada je sve uglancano i spremno za krupne kadrove ako budemo snimali neki spotić ili ako budemo montirali neki bilbord :D
Imam utisak da smo politički vrlo neozbiljni i nedisciplinovani ali takvi smo kakvi smo-bar nismo dlakavi (Dlakavi kolega izvinite, ništa lično) :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back