DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dlakava_Strvina:
Pa shta? Do kraja nego kako? Tako se rade profesionalni striptizovi a ne foliranja... Tek shto su ribe bezobrazneee na mushkim striptizovimaaaaa

ps.. ako ne budem bio veceras ovde, namesti fotu kao fol:
neka ova fota kresne Dlakavu_Strvinu i dash zadatak Littlefoot (nemoj nikom da prichashm, neka deluje spontano, prirodno...) :wink:

Ma ja i ne govorim o "profesionalcima", nego o tim koje su izvukli iz publike...pa do kraja -to manje vise...ALI BEZ ZASTITE :shock: :?. Ma mislim, jeste to DO JAJA :lol: ponese te atmosfera, sve super, al' sta ces ti posle da poneses kao suvenir...:? :?:

E, a otkud ti znas sta zene rade na muskim striptizovima... ? :lol: :lol:

P.S. Sad videh da je moja hiljadita za DSDS...:lol:. Evo Ala otvara sampanjac pa ko voli nek izvoli :wink:

Dlakava_Strvina:
Pa shta? Do kraja nego kako? Tako se rade profesionalni striptizovi a ne foliranja... Tek shto su ribe bezobrazneee na mushkim striptizovimaaaaa

neka ova fota kresne Dlakavu_Strvinu i dash zadatak Littlefoot (nemoj nikom da prichashm, neka deluje spontano, prirodno...) :wink:

Možeeee,nemaš problema :wink:
Pa da vidimo ko se igra? :D

Nesi:
Dlakava_Strvina:

Ma ja i ne govorim o "profesionalcima", nego o tim koje su izvukli iz publike...pa do kraja -to manje vise...ALI BEZ ZASTITE :shock: :?. Ma mislim, jeste to DO JAJA :lol: ponese te atmosfera, sve super, al' sta ces ti posle da poneses kao suvenir...:? :?:

P.S. Sad videh da je moja hiljadita za DSDS...:lol:. Evo Ala otvara sampanjac pa ko voli nek izvoli :wink:

Hvala na šampanjcu, živela ti meni!
:D
Evo počinjemo sa fotama......
Ja prva izvlačim!
Ova fota, ova fota neka okači svoju golišavu sličicu na profil.
Ko li bi to mogao da bude?.....
Oooooo, pa to je Apotekarkin muž!
Deder, mali, nemoj da narod čeka :wink:

apotekarka:
Meni valja :D
A sad ova nevaljala fotica koje nije bilo sto godina da ispriča ovde javno što je nije bilo sto godina i da nam opiše jedan svoj skorašnji DSDS doživljaj :wink:
ooooo, pa to je zubarka!
Hajde mala, ne gubi vreme i ti zadaješ sledeći zadatak :D

Bas sam bila nevaljala,ali bar ti koleginice draga znas da to i nije tako lose,cak naprotiv.Malo sam se posvetila planinskom turizmu i DSDS na cistom vazduhu,uz cvrkut pticica i miris pokosene trave.Mnogo dobra varijanta samo da znate.Nikada ne potcenjujte uticaj skoro nedirnute prirode na dobro svrsavanje. 8)
Izdvajam jedan zornjak,znate ono,sunce se tek radja,a mi vec svrsavamo budeci okolne dve sobe,pritom nas bas briga :wink: (kako smo sebicni i neuvidjavni :D )...

Ova fota neka sa sto vise detalja opise jedan DSDS,ali napolju!

zubarka:
apotekarka:
Meni valja :D
A sad ova nevaljala fotica koje nije bilo sto godina da ispriča ovde javno što je nije bilo sto godina i da nam opiše jedan svoj skorašnji DSDS doživljaj :wink:
ooooo, pa to je zubarka!
Hajde mala, ne gubi vreme i ti zadaješ sledeći zadatak :D

Bas sam bila nevaljala,ali bar ti koleginice draga znas da to i nije tako lose,cak naprotiv.Malo sam se posvetila planinskom turizmu i DSDS na cistom vazduhu,uz cvrkut pticica i miris pokosene trave.Mnogo dobra varijanta samo da znate.Nikada ne potcenjujte uticaj skoro nedirnute prirode na dobro svrsavanje. 8)
Izdvajam jedan zornjak,znate ono,sunce se tek radja,a mi vec svrsavamo budeci okolne dve sobe,pritom nas bas briga :wink: (kako smo sebicni i neuvidjavni :D )...

Ova fota neka sa sto vise detalja opise jedan DSDS,ali napolju!

Odlično!
Koja fota?
0707 ili ja ili moj zakoniti? :D

Nesi:
Dlakava_Strvina:

Pa eto stigoh i ja...
pa shta mi se zalomi...
Tek u vezi pitanja ... bre bash ste agresivne... izgrebale me i u srednjoj shkoli (ekskurzija, sigurno necu u onoj prashnjavoj uchionici) i pre neku godinu kod drugarice na rodjendanu. NEmosh chovek posle da vam tri sata skine osmeh sa lica. A shto se lepoo smejeteee... :wink:

gost0707:
zubarka:
Apotekari pod obavezno neka odgovore na ovu fotu odma'!!!Izgoreh od nestrpljenja :wink:
:) Da li je to u prirodi bilo u belom mantilu, mislim malo je nezgodno, :? belo pa u prirodi, :shock: mislim sija onako nezgodno, :lol: nekako ne vidim zubarku u travi u mirisu pokosenog sena. Mada ko zna :roll: :roll: :wink: :wink:

jes jes, pravo rechesh...
izgubi ochy al trave ne vide (ni one zelene) :wink:

zubarka:
Apotekari pod obavezno neka odgovore na ovu fotu odma'!!!Izgoreh od nestrpljenja :wink:

I bili mi na nud plaži na moru, zezali se, zezali a kad je prigustilo utrčimo u vodu i počnemo da se privatavamo :D
To ide i ne ide (duboko je, otišli smo daleko) pa otplivamo iza neke stene a ono idealno da idealnije ne može biti - ravna stena kao bračni krevet!
Tu mi navalimo kao blesavi jedno na drugo u sred bela dana po najačem suncu, kad ti se u odsudnim trenucima pojavi jedan turistički čamac ...... :shock:
Misliš da smo stali? :lol:
Na kraju uskočismo u vodu i sve se lepo svršilo :wink:

Dlakava_Strvina:
gost0707:
zubarka:
:) Da li je to u prirodi bilo u belom mantilu, mislim malo je nezgodno, :? belo pa u prirodi, :shock: mislim sija onako nezgodno, :lol: nekako ne vidim zubarku u travi u mirisu pokosenog sena. Mada ko zna :roll: :roll: :wink: :wink:

jes jes, pravo rechesh...
izgubi ochy al trave ne vide (ni one zelene) :wink:

U prirodi radi boljeg DSDS odbaciti sve ono sto steze,zulja,znaci uniforma se skida brzopotezno,jedino sto moze da seva su varnice od dobrog prirodnog svrsavanja....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back