DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gost0707:
lepo lepo samo neka se svrsava, ali nemoj tako da odustajes lako. Pa sef stranke ima prednost. I kod nas u strancci nema ljubomore. :shock: To je zabranjeno. Nekako ne ide uz DS :roll: Vidim aktivno redjamo decicu, pa dokle tako. Decicu cemo da eedukujemo na poseban nacin. Rano je sad mali su. :wink:

E, da, ovo treba podhitho rešiti i ubaciti u Statut: nema ljubomore i predsednik ima prednost (mada i nije prednost, predsednik je svo vreme cekao u prikrajku i.... tiha voda breg roni :lol: )

gost0707:
apotekarka:
Hajde da se nađemo u stranačkim prostorijama oko 21h i da odigramo "prave" masne fote! :D
Važi?
:D pa naravno jedva cekam :lol: :lol: :lol: samo bez podvaljivanja, ja sam straight :lol:

da,daaa svi mushkarci su flash-royal...
:lol:

Nego bolja ideja je POKER U SVLACHENJE, A? Pa ko oce da gleda neka gleda... I dlakava strvina je lezb ejka samo da se zna!

DellBoy-011:
gost0707:
lepo lepo samo neka se svrsava, ali nemoj tako da odustajes lako. Pa sef stranke ima prednost. I kod nas u strancci nema ljubomore. :shock: To je zabranjeno. Nekako ne ide uz DS :roll: Vidim aktivno redjamo decicu, pa dokle tako. Decicu cemo da eedukujemo na poseban nacin. Rano je sad mali su. :wink:

E, da, ovo treba podhitho rešiti i ubaciti u Statut: nema ljubomore i predsednik ima prednost (mada i nije prednost, predsednik je svo vreme cekao u prikrajku i.... tiha voda breg roni :lol: )

Makimaki vodi ministarstvo za suzbijanje i iskorenjivanje ljubomore. :D
U svemu smo fleksibilni ali to nikako ne dozvoljavamo.
Pitajte nju ako meni ne verujete :wink:

gost0707:
apotekarka:
Hajde da se nađemo u stranačkim prostorijama oko 21h i da odigramo "prave" masne fote! :D
Važi?
:D pa naravno jedva cekam :lol: :lol: :lol: samo bez podvaljivanja, ja sam straight :lol:

Poštovaćemo svačije afinitete a i nameštanje i navijanje je dozvoljeno, čak i poželjno :wink:
SVE MOŽE-zar to nije diiivno? :lol: :lol:
Evo meni muž već traži da mu "namestim" makimaki... :D
Voli čovek žene i majke, ne odstupa od principa :wink:

apotekarka:
DellBoy-011:
gost0707:

Makimaki vodi ministarstvo za suzbijanje i iskorenjivanje ljubomore. :D
U svemu smo fleksibilni ali to nikako ne dozvoljavamo.
Pitajte nju ako meni ne verujete :wink:

Svaka ti je na mestu dusho, nema ljubomore samo pregrst ljubavi i zadovoljstva i samo DSDS
:wink:

gost0707:
:? Sto si se sakrila, tako tanana i visoka. :wink: Pa kako to stvarno nema smisla. Ajde prenesi nam neka iskustva da znamo sta su te naucili tamo

Ma nisam se ja sakrila od vas...nego od obozavalaca sa sajma :lol:
E sad iskustva...reci su reci...a dela su dela...a moze i u slici...evo mozes da vidis sta sam ja tamo radila...cepala kar(t)e :lol: na ulazu za party... :wink:

P.S. Kako ti se svidja ono srce na mom celu ? :lol:

P.P.S. A iskustva su stvarno bila totalno blesava u svakom pogledu...koga zanima moze vise na private :wink:

Nesi:
gost0707:
:? Sto si se sakrila, tako tanana i visoka. :wink: Pa kako to stvarno nema smisla. Ajde prenesi nam neka iskustva da znamo sta su te naucili tamo

Ma nisam se ja sakrila od vas...nego od obozavalaca sa sajma :lol:
E sad iskustva...reci su reci...a dela su dela...a moze i u slici...evo mozes da vidis sta sam ja tamo radila...cepala kar(t)e :lol: na ulazu za party... :wink:

P.S. Kako ti se svidja ono srce na mom celu ? :lol:

P.P.S. A iskustva su stvarno bila totalno blesava u svakom pogledu...koga zanima moze vise na private :wink:
Praviš nam zazubice sa tim sajmom... :)
Što na PP piši javno, sve nas to zanima.
E vala, ići ćemo i mi ove godine, nezvali se mi apotekarska porodica :lol: :lol: :lol:

apotekarka:
gost0707:
apotekarka:
Važi?

Poštovaćemo svačije afinitete a i nameštanje i navijanje je dozvoljeno, čak i poželjno :wink:
SVE MOŽE-zar to nije diiivno? :lol: :lol:
Evo meni muž već traži da mu "namestim" makimaki... :D
Voli čovek žene i majke, ne odstupa od principa :wink:

a onda si ti solo :roll:

apotekarka:
Praviš nam zazubice sa tim sajmom... :)
Što na PP piši javno, sve nas to zanima.
E vala, ići ćemo i mi ove godine, nezvali se mi apotekarska porodica :lol: :lol: :lol:

Pa moram malo...:lol:...nek vam malo podje voda na usta...:wink:

Ali evo, podelicu malo s vama...nema smisla da se nasi clanovi tamo brukaju...i da nisu u toku...:wink:

Prvo, obezbedjenje je bilo fantasticno...bilo je vise obezbedjenja nego posetilaca...Bilo nam je malo frka u pocetku pa smo dosli obuceni ko oklopnjace :lol: jer nismo znali kako sve to izgleda, ali smo se u toku veceri primetno opustili i raspasali...:lol: Daklem atmosfera je bila VRLO opustajuca :lol:. Sve se to odigravalo u hali koja je nalik na nase sajamske hale. U nekoliko redova su bili standovi sa svim i svacim (svi su imali neke svoje mini programe i prezentacije u slici i reci ). Najzanimljivije je bilo sporazumevanje sa domacinima i njihovo objasnjavanje cemu sta sluzi (citaj plakali smo od smeha), a nismo saznali sta nas je zanimalo, samo smo sklopili interesantna poznanstva :wink:. Na dnu hale je bila postavljena velika bina na kojoj bio specijalan program. Razlicite grupe koje su izvodile muski i zenski striptiz i demonstrirali upotrebu raznih prirucnih sredstava (ono sto sam videla ja ne bih nazvala vibratorom, ne znam ni kako bih ga nazvala, ali stalo je :shock:, definitivno su bili profesionalci na sceni :wink:). Mada su i amateri imali svojih pet minuta. Izvodili su iz publike dobrovoljce (to je ono na cemu clanovi stranke moraju da porade da se ne bi tamo brukali, da lepo uvezbaju koreografiju za striptiz :lol:) i bilo je simpaticnih, eroticnih, smesnih i svakakvih situacija. Meni je ubedljivo najsmesnija bila scena kada je tip iz publike koji ima propisan "pojas za spasavanje" izvodio striptiz oko "domacice", sto je izgledalo otprilike kao slon koji plese i to trapavi slon...pri tome je kilaza bila najmanje bitna :lol:. Mislim da bi svaki nas prosecni manijak iz parka to bolje odradio...:lol: Ali u svakom slucaju svaka mu cast za hrabrost. Ipak to treba izvesti pred onolikom masom ljudi. E sad ono sto je mene stvarno iznenadilo je to sto su pojedinci na sceni "isli do kraja" i to bez zastite :shock: :?.
E kad se svemu ovome doda pokusaj da nam izmame intervju na Madjarskom :lol:...i beg od kamere (u stilu spasavaj se ko moze) dobije se kompletan dozivljaj...

P.S. Ako se izuzme zgranuti pogled carinika na povratku :oops: :D

Tako da na kraju mozemo da rezimiramo, obavezno raditi na koreografiji i uciti madjarski jezik...:lol:...a za carinu...*ebi ga :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back