apotekarka
Domaćin
- Poruka
- 4.684
littlefoot:Ajde daj sliku tamo, pa da se i ja zbunim
btw-vidi profil, nabacila novu mindjusu, svidja?![]()
Uh, lepo je, jel bolelo?
Dlakavi al tebi trebaaaa....
Ima nas još koji hoćemo da se igramo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
littlefoot:Ajde daj sliku tamo, pa da se i ja zbunim
btw-vidi profil, nabacila novu mindjusu, svidja?![]()
)littlefoot:Davno sam probusila, pa se ni ne secam dali je bolelo, samo je * ako nosim kajs, tako da ga vise ne nosim)
Koliko ti je trebalo da sve ovo uvezbas? Ili si se takav rodio?Dlakava_Strvina:littlefoot:Davno sam probusila, pa se ni ne secam dali je bolelo, samo je * ako nosim kajs, tako da ga vise ne nosim)
beeejbeee... vidi shta bata ume... :wink:
makimaki:Koliko ti je trebalo da sve ovo uvezbas? Ili si se takav rodio?Dlakava_Strvina:littlefoot:Davno sam probusila, pa se ni ne secam dali je bolelo, samo je * ako nosim kajs, tako da ga vise ne nosim)

Prva je bolja 8)littlefoot:Baš gotivim talentovane ljude
btw-mindjuša promenjena zbog prigovora pojedinaca :wink:

Dlakava_Strvina:makimaki:Koliko ti je trebalo da sve ovo uvezbas? Ili si se takav rodio?Dlakava_Strvina:littlefoot:Davno sam probusila, pa se ni ne secam dali je bolelo, samo je * ako nosim kajs, tako da ga vise ne nosim)
treba se roditi ... treba se roditi...

littlefoot:

Beeeeebaaaaaa. Obozavam ih. Tvoja?mandrak-21:pardon mislim na makimaki bas je slatka.
P.S pogledaj za koj min. moj profil
DellBoy-011:littlefoot:
ja pruzio jezik![]()
Nisi video sliku moje bebe. Stvarno je bilo DSDS. Dala sam u nekoj temi recept.mandrak-21:mladji ima i brata ,starijeg takva su deca kad se DSDS!! :wink:
a sta ce onda da radi ta fota?littlefoot:DellBoy-011:littlefoot:
ja pruzio jezik![]()
sad ću da ga ćapim :wink:

Ma ja sam i htela izivljenog. Ne bih se udala da mi smeta. 12 godina je razlika. Kolika je kod vas?mandrak-21:ja prvo sa 31 a ozenio sam se sa 30,idealne godine da muskarac udje u bracne vode.Sta ti mislis?
12 godina i 11 dana :wink:mandrak-21:isti slucaj i moja zena je tako htela i dobila,razlika 9 god i 8 dana