DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dlakava_Strvina:
Bolje se zapitati AKO NEKO MOZE DA OBRISHE, ZAKLJUCHA itd ONDA MOZE I DA IZMENI I KOMPROMITUJE nekoga...

Chekaj, jel' ti ja stvarno lichim na nekoga ko ima koristi od kompromitovanja nekoga, ili mozda na nekoga ko nema pametnija posla od toga...

Poenta je samo to da vam kao shto vidite NISAM ZAKLJUCHAO temu, zato shto iskreno mislim da u nekim segmentima to nije pravedno, zato shto svaka tema ima svoju zutu minutu, a i ova tema nikoga ne pljuje i sl... Isto tako stvarno mislim da je tema pochela da lichi na chat...Osvezite malo to, znam da mozete...

apotekarka:
Nesi:
DellBoy-011:
A jel moze neko da zamisli taj autobus :roll: :P :lol:

:lol: :lol: :lol: Znam da si ovim mislio na putnike, ali nije zgoreg zamisliti ni sam autobus...

Autobus bi recimo imao veliki crveni krst da na carini pomisle kako smo mi neka humanitarna organizacija, zamisli kad bi nam sve ocarinili, radili bi narednih 20 godina da platimo :lol: ( mada bi imali bi sta da im damo a da to nisu pare...garant :lol:) ...na sredini bi bio postavljen jakuzi...pa kad se clanovi i clanice umore od dugog puta da mogu malo da se ovlaze ili po potrebi rashlade i dignu (pruze) noge :lol:, morao bi da ima enormno veliki prtljaznik (kao sto bi u ostalom sve u njemu moralo da bude veliko) da bi mogli da stanu svi novo obezbedjeni rekviziti, morao bi da ima sedam sibera da bi Ala mogla da provuce svih sedam glava (dok sedi na jajima :lol:)i da ima udobne jastucice koje bi putnice mogle da podmetnu pod ledja :lol:, umesto autobuske karte morao bi da se pokaze donji ves (sto sareniji to bolji) na ulasku u autobus...ili eventualno carevo novo odelo :lol:, bila bi obavezna mapa (kako puta, tako i erogenih zona :lol:) da slucajno ne bi zalutali (barem ne pre sajma :lol:), a svetlela bi naravno prigusena crvena svetla...naucno je dokazano da su takva svetla najpogodnija da se DSDS...:wink:

Jesam li nesto propustila...? :?

Ah da umalo da zaboravim...i svi bi morali da pevaju iz glasa: SVRSAVAM, SVRSAVAM SVE SE PUSI...:lol: :lol: :lol:

Eh, sjajne li ideje. :D
Mi se meračimo da odemo na taj sajam već 2 godine ali je u nezgodno vreme zbog polaska klinaca u školu.
Bio je moj kum prošlog septembra i kaže da je strava.
Kad smo mi bili u Budimpešti baš smo odseli u hotelu Stadion preko puta tih hala gde se sajam erotike održava (nešto kao naš bazar na sajmu).
Ministre, eto ideje :idea:

Pa nije problem vec sam napisao, moze busom, brodom, vozom, kako hoces, :wink: Ma reci samo
:arrow: :arrow: eno nasa grupna slika na mom profilu

Hana:
Da mi mlogo pozdravis TVOG muza i da mu reknes da sam se predomjislela,grdna,i mije ipak ostao u uspomeni erotskoj skroz......nikad NE da ga zaboravim......a znas one gace, sto si mu ti kupila na buvljak......bas mi je bio u nji....ko Silvester Stalon,licno (on mi je omiljen na televizor).
Što se deteta tiče.....što stariji.....sve me više podseća na onaj njegov VELIKI...KRUPAN...korak,
očiju mi :!::D :D :D

I onda neka mi neko kaže da gaće sa buvljaka nisu IN.
Jedino mogu da im konkurišu gaće od Kineza, njima niko ne odoleva.... :lol:
Ispreslišavala sam ga sve u vezi njegovih kombinacija sa terena i nabrojao mi je njih 6-7 ali tebe nikako nije mogao da se seti - kaže:"kakvo yebanje-takvo sećanje" :roll:
E,sad, šta da ti kažem......
taki su ti muški :wink:
A ,ti navrati slobodno i dovedi malog da se deca druže, red je.... :D

rastamann:
Dlakava_Strvina:
Bolje se zapitati AKO NEKO MOZE DA OBRISHE, ZAKLJUCHA itd ONDA MOZE I DA IZMENI I KOMPROMITUJE nekoga...

Chekaj, jel' ti ja stvarno lichim na nekoga ko ima koristi od kompromitovanja nekoga, ili mozda na nekoga ko nema pametnija posla od toga...

Poenta je samo to da vam kao shto vidite NISAM ZAKLJUCHAO temu, zato shto iskreno mislim da u nekim segmentima to nije pravedno, zato shto svaka tema ima svoju zutu minutu, a i ova tema nikoga ne pljuje i sl... Isto tako stvarno mislim da je tema pochela da lichi na chat...Osvezite malo to, znam da mozete...

Ako analiziramo ostale topic-e, videcemo samo gomilu subjektivnih (i uglavnom zadrtih) stavova sagovornika. To je pa kao zanimljivo?
Ako se dakle CEO FORUM sveo na razmenu egoistichnih prepucavanja od strane nadobudnih osoba onda cemu isti?

FORUM -Soliter
TEME - Spratovi
TOPIC - Stan...

Nemojte da nas izbacujete iz stana... ne virimo po tudjim.. mada sam i ja razocharan shto se od gacki nishta vishe ne vidi... Verovatno zato shto je u pitanju zezanje a ne kupleraj ili navodjenje. Svi smo punoletni i imamo dovoljno zivotnog iskustva za nama te umemo da budemo i ozbiljni i da ukazemo na problematichne osobe koje jes da ne pokazuju svoje gace ali zato navode na stranputicu...

Chemu onda i teme poput havijera potera ili ko je na liniji lili shta ste slushali jutros...

Promenite onu poruku u mailu kojim obavestavate da je proslog meseca bilo 16.700.000 poseta... znamo koliko ima korisnika.. neshto je malo glupo u toj statistici... Eto niko da primeti da se temperatura na naslovnoj streni nije menjala, ukazasmo na to sad ponovo imamo temperaturu, pritiskanje, duvanje i vlaznost...

Hvala :wink:

apotekarka:
Hana:
Da mi mlogo pozdravis TVOG muza i da mu reknes da sam se predomjislela,grdna,i mije ipak ostao u uspomeni erotskoj skroz......nikad NE da ga zaboravim......a znas one gace, sto si mu ti kupila na buvljak......bas mi je bio u nji....ko Silvester Stalon,licno (on mi je omiljen na televizor).
Što se deteta tiče.....što stariji.....sve me više podseća na onaj njegov VELIKI...KRUPAN...korak,
očiju mi :!::D :D :D

I onda neka mi neko kaže da gaće sa buvljaka nisu IN.
Jedino mogu da im konkurišu gaće od Kineza, njima niko ne odoleva.... :lol:
Ispreslišavala sam ga sve u vezi njegovih kombinacija sa terena i nabrojao mi je njih 6-7 ali tebe nikako nije mogao da se seti - kaže:"kakvo yebanje-takvo sećanje" :roll:
E,sad, šta da ti kažem......
taki su ti muški :wink:
A ,ti navrati slobodno i dovedi malog da se deca druže, red je.... :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

i posle se Rasta nash lepi pita ZASHTO ova tema !?
Pukoh od smeha...
Nauchin definiciju sa kojomn se slazem ali nisam umeo da je srochim! "Kakvo... secanje"!

JEL TI apAtekarko, kakva je ono polna diskriminacija, kod nas da se vidi? a? sklanjaj ono!

Kolega Dlakavi, dobra ti fotka.
Nego nisam ni pratila mnogo sta se desava kada sam videla Rastin post. E Rasto, trebalo ti je dva meseca da dovedes DiP u red, a sada se bakces sa temom koja nama uclanjenima u stranku sluzi kao neki antidepresiv. Pa zato bih te fino zamolila da onima kojima smeta nasa stranka kazez onu tvoju cuvenu: olabavi.

Necemo ovde polemisati sa moderatorom, svako ima pravo na svoje misljenje, a mi smo okrenuti samo DSDS :lol:
Jedan od zaista konstruktivnih predloga je odlazak na sajam erotike u BUdimpešti. Ja sam već dobio poziv od odredjenih evropskih institucija sa predlogom da se svi sretnemo u Budimpešti i uključimo u evropske integracije.
ONE WORLD DSDS!
Od sada, pa na dalje, molim zainteresovane sa sajam da mi se jave privatnom porukom, a naše ministarstvo turizma nismo zaboravili, naravno, oni će da operacionalizuju celu stvar dok vidimo koliko ima zainteresovanih.

gost0707:
makimaki:
mandrak-21:
Predlazem da napravimo zastavu stranke.pogledajte idejno resenje u mom profilu i recite komentare i da li imate zamerke DSDS!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: za pocetak odlicno.Daj jos predloga da bi mogli da biramo.
pa znas sta malo je vetar razmrdava inace nije losa zastava, mada znam i za bolje ali ajde sad ovo je prvenac :wink:

Zastava je sjajna, dinamična, budi osećanja, takoreći sadrži sve neophodne atribute. Kolega, svaka čast. :D

DellBoy-011:
Necemo ovde polemisati sa moderatorom, svako ima pravo na svoje misljenje, a mi smo okrenuti samo DSDS :lol:
Jedan od zaista konstruktivnih predloga je odlazak na sajam erotike u BUdimpešti. Ja sam već dobio poziv od odredjenih evropskih institucija sa predlogom da se svi sretnemo u Budimpešti i uključimo u evropske integracije.
ONE WORLD DSDS!
Od sada, pa na dalje, molim zainteresovane sa sajam da mi se jave privatnom porukom, a naše ministarstvo turizma nismo zaboravili, naravno, oni će da operacionalizuju celu stvar dok vidimo koliko ima zainteresovanih.
Saglasan ja cu da skupim odovore na temu kolega sa Dalekog istoka obzirom da sam proveo neko vreme tamo pa sad :wink:

Evo i našeg predloga za zastavu
490650244410cf56bd7004.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back