Samuraj
Primećen član
- Poruka
- 866
Ma ima da " viri " na oba okaDellBoy-011:Jojj, kakva foliraža, a ima da viri na jedno oko![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ima da " viri " na oba okaDellBoy-011:Jojj, kakva foliraža, a ima da viri na jedno oko![]()

DellBoy-011:Jojj, kakva foliraža, a ima da viri na jedno oko![]()
apotekarka:DellBoy-011:Švaleracija![]()
i like that![]()
Švaleracija?
Znači vreme je da apotekarka ide na spavanje...![]()
![]()
![]()
![]()
Samuraj:Ma ima da " viri " na oba okaDellBoy-011:Jojj, kakva foliraža, a ima da viri na jedno oko![]()
![]()
![]()
![]()
bhc33:apotekarka:DellBoy-011:Švaleracija![]()
i like that![]()
Švaleracija?
Znači vreme je da apotekarka ide na spavanje...![]()
![]()
![]()
![]()
a gde je bela kombinacija
apotekarka:Samuraj:Ma ima da " viri " na oba okaDellBoy-011:Jojj, kakva foliraža, a ima da viri na jedno oko![]()
![]()
![]()
![]()
E, pa sad kad si i ti došao, moram da pripazim da ne uzmutite vodu i ne ostavite haos i bezumlje :wink:
Ena187:apotekarka:Samuraj:Ma ima da " viri " na oba okaDellBoy-011:Jojj, kakva foliraža, a ima da viri na jedno oko![]()
![]()
![]()
![]()
E, pa sad kad si i ti došao, moram da pripazim da ne uzmutite vodu i ne ostavite haos i bezumlje :wink:
Pripazi ih :wink:
Samuraj:Ena187:apotekarka:Samuraj:Ma ima da " viri " na oba okaDellBoy-011:Jojj, kakva foliraža, a ima da viri na jedno oko![]()
![]()
![]()
![]()
Pa voda je već mutna,zar je moguće da vas dve to niste primetile :shock: :shock:
bhc33:dupe je ok.
ali moram opet da zanovetam![]()
npr. ruka u gacjice a noge rashirene i misli bludne![]()
Ena187:Samuraj:Ena187:apotekarka:Samuraj:Ma ima da " viri " na oba okaDellBoy-011:Jojj, kakva foliraža, a ima da viri na jedno oko![]()
![]()
![]()
![]()
Pa voda je već mutna,zar je moguće da vas dve to niste primetile :shock: :shock:
Ja nisam u jakuzziju, zar niste primetili :shock: :shock: :shock:

Tc.tc,tc,tc....pa nisam ja onabhc33:pa dobro nemora slika al moze text :wink:
Ena187:možda i hoće :wink:
Samuraj:Tc.tc,tc,tc....pa nisam ja onabhc33:pa dobro nemora slika al moze text :wink:
Basalovka koja piše takve stvari.![]()
A od vas ništa,a gde je starnačka solidarnost,
kolegijalnost..... :shock: :shock:
Samuraj:Ena187:možda i hoće :wink:
Ma možda se i izvučeš ovaj put. :wink:
Ena187:Samuraj:Ena187:možda i hoće :wink:
Ko zna... 8)
Samuraj:Ena187:Samuraj:Ena187:možda i hoće :wink:
Ko zna... 8)
Samo ja... 8)
apotekarka:Samuraj:Tc.tc,tc,tc....pa nisam ja onabhc33:pa dobro nemora slika al moze text :wink:
Pa kasno si došao, već nam se ohladile noge i zgnječila doopeta od sastančenja :wink:
bhc33:apotekarka:Samuraj:Tc.tc,tc,tc....pa nisam ja onabhc33:pa dobro nemora slika al moze text :wink:
Pa kasno si došao, već nam se ohladile noge i zgnječila doopeta od sastančenja :wink:
jel zaspao muz![]()
Ena187:Samuraj:Ena187:Samuraj:Ena187:možda i hoće :wink:
Ko zna... 8)
Samo ja... 8)
Ne zvučiš baš sigurno :wink: