pa bas lepo eto sad je to ono cedno ali vidi se lepo dete mora da je bilo bas DSDS cim je tako bilo lepo. Malo rukica, malo nogica, pa nosicmakimaki:E kad smo tako lepe, evo je opetops:
uh :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa bas lepo eto sad je to ono cedno ali vidi se lepo dete mora da je bilo bas DSDS cim je tako bilo lepo. Malo rukica, malo nogica, pa nosicmakimaki:E kad smo tako lepe, evo je opetops:
Hoces recept?gost0707:pa bas lepo eto sad je to ono cedno ali vidi se lepo dete mora da je bilo bas DSDS cim je tako bilo lepo. Malo rukica, malo nogica, pa nosicmakimaki:E kad smo tako lepe, evo je opetops:
uh :wink:
super su ti pantalone, da li ti gacice imaju poprecne straftelittlefoot:kasljuc, kasljuc, nova slika u profilu![]()
littlefoot:kasljuc, kasljuc, nova slika u profilu![]()

Ma dusho kad si ti u piptanju moze sve samo reci. Ne pravim pitanje, ali ipak belo je belo nekako u skladu sa tvojim imenom apoteka belo, ludilo :wink:apotekarka:Pa to je najbolji način da se sve dobro svrši - reče apotekarka sa dvoje slučajno načinjene dece![]()
Evo ovako ćemo, prvo neka bude par plavih slika a za laku noć 0707 ostavljam belo, može?

gost0707:super su ti pantalone, da li ti gacice imaju poprecne straftelittlefoot:kasljuc, kasljuc, nova slika u profilu![]()
a mala stopala - nesto o njima:
u Kini su skracivali stopala zenama da bi im ojacali butni misici, jer su takve zene provereno bolje u krevetu pa sad cestitam :wink:
Dlakava_Strvina:Dobro veche u kucu...
apotekarka:Dlakava_Strvina:Dobro veche u kucu...
Oooooo, dobro veče kolega, sedi ,šta ćeš popiti?![]()
Ena187:Evo mene, šta se radi?

pa moze moze, ajde da vidimo pantalone, ne samo 90 stepeni, ajde jos 90 pa da procenimo da li u opste i imas gacicelittlefoot:gost0707:super su ti pantalone, da li ti gacice imaju poprecne straftelittlefoot:kasljuc, kasljuc, nova slika u profilu![]()
u Kini su skracivali stopala zenama da bi im ojacali butni misici, jer su takve zene provereno bolje u krevetu pa sad cestitam :wink:
Ups, kako me procita covek![]()
Gacice su jos ludje :wink:
A ono o stopalcima, pa....necu da se hvalim, treba proveriti 8)![]()
Dlakava_Strvina:apotekarka:Dlakava_Strvina:Dobro veche u kucu...
Oooooo, dobro veče kolega, sedi ,šta ćeš popiti?![]()
moze kafa, jel imash lozu?
Dlakava_Strvina:Nego, reshio sam da budem dobar, pa sam promenio profil... Daj, nije u redu da bude ONO... Bolje ovako... :wink:

Dlakava_Strvina:Ena187:Evo mene, šta se radi?
Igramo se: Yebe Lud Zbunjenog
Ti si zbunjena...![]()
Vidim i ti volis belo aaaaa,Dlakava_Strvina:Ena187:Evo mene, šta se radi?
Ti si zbunjena...![]()
Dlakava_Strvina:Ena187:Evo mene, šta se radi?
Ti si zbunjena...![]()
gost0707:pa moze moze, ajde da vidimo pantalone, ne samo 90 stepeni, ajde jos 90 pa da procenimo da li u opste i imas gacicelittlefoot:gost0707:super su ti pantalone, da li ti gacice imaju poprecne straftelittlefoot:kasljuc, kasljuc, nova slika u profilu![]()
Ups, kako me procita covek![]()
Gacice su jos ludje :wink:
A ono o stopalcima, pa....necu da se hvalim, treba proveriti 8)![]()