bhc33
Domaćin
- Poruka
- 4.383
pa sad ako moze da se bira ja bih bez mushkih
mada otkud ja znam ko sta sad radi :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto cje recjiDellBoy-011:Poštovani članovi, simpatizeri, kibiceri, mnogobrojna rodbino i prijatelji, danas po podne upozoren sam od strane moderatora da nam se tema pretvorila u chat nekoliko osoba, na po nekoliko strana, sto nije primereno forumu, pa čak ni u Svaštari. Ne bih ulazio u detalje, ali pozivam da se vratimo svojim izvorima, da budemo maštovitiji i konstruktivniji, a sve u cilju DSDS.
Hvala svima na razumevanju.
Predsednik s.r.

U pravu si sefe i slabo nam se siri clanstvo mozda da Apotekarka marketinski napravi pozive 8) i uruci ih nekome postomDellBoy-011:Heh, ne brini za mene, dostojanstveno se nosim sa svim obavezama koje sa sobom nosi članstvo u DSDS.
Samo sam zamoljen da poštujemo neki kucni red i tu molbu preneo svima![]()
, evo moze meni i licno :wink:bhc33:pa sad ako moze da se bira ja bih bez mushkih

Ajd kad si ti fina:apotekarka:bhc33:pa sad ako moze da se bira ja bih bez mushkih
Nema biranja!!!!
Znaš kako se kaže, od birača nema...... :wink:

DellBoy-011:Poštovani članovi, simpatizeri, kibiceri, mnogobrojna rodbino i prijatelji, danas po podne upozoren sam od strane moderatora da nam se tema pretvorila u chat nekoliko osoba, na po nekoliko strana, sto nije primereno forumu, pa čak ni u Svaštari. Ne bih ulazio u detalje, ali pozivam da se vratimo svojim izvorima, da budemo maštovitiji i konstruktivniji, a sve u cilju DSDS.
Predsednik s.r.
Dlakava_Strvina:DellBoy-011:Poštovani članovi, simpatizeri, kibiceri, mnogobrojna rodbino i prijatelji, danas po podne upozoren sam od strane moderatora da nam se tema pretvorila u chat nekoliko osoba, na po nekoliko strana, sto nije primereno forumu, pa čak ni u Svaštari. Ne bih ulazio u detalje, ali pozivam da se vratimo svojim izvorima, da budemo maštovitiji i konstruktivniji, a sve u cilju DSDS.
Predsednik s.r.
Ako ima neshto gluplje od ovoga to je sistem na kom radi moj kompjuter... Da daaa ne mogu da postignu... Treba pregledati sve teme... da se vidi ko koga i zashto... pa dobro...![]()
DellBoy-011:Poštovani članovi, simpatizeri, kibiceri, mnogobrojna rodbino i prijatelji, danas po podne upozoren sam od strane moderatora da nam se tema pretvorila u chat nekoliko osoba, na po nekoliko strana, sto nije primereno forumu, pa čak ni u Svaštari. Ne bih ulazio u detalje, ali pozivam da se vratimo svojim izvorima, da budemo maštovitiji i konstruktivniji, a sve u cilju DSDS.
Predsednik s.r.

Ena187:DellBoy-011:Poštovani članovi, simpatizeri, kibiceri, (iz dobronamernih razloga "obrezujem" deo teksta :?
Predsednik s.r.
tz tz tz
Ti pričaš a ne svršavaš :shock: :shock: :shock: ?!
Kakav je to primer...

apotekarka:Možemo mi i da se pravimo da spavamo ako vam tako više odgovara :wink:
bhc33:meni ovo ninashta nelichi![]()
ajde neshto konkretno![]()

DellBoy-011:Švaleracija![]()
i like that![]()