apotekarka
Domaćin
- Poruka
- 4.684
Dlakava_Strvina:
Ti sinoć nisi glasao!
Nećeš se izvući....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dlakava_Strvina:
Pa verujem ti si oovereni i dokazani clan stranke :wink:littlefoot:gost0707:pa moze moze, ajde da vidimo pantalone, ne samo 90 stepeni, ajde jos 90 pa da procenimo da li u opste i imas gacicelittlefoot:gost0707:super su ti pantalone, da li ti gacice imaju poprecne straftelittlefoot:kasljuc, kasljuc, nova slika u profilu![]()
a mala stopala - nesto o njima:
u Kini su skracivali stopala zenama da bi im ojacali butni misici, jer su takve zene provereno bolje u krevetu pa sad cestitam :wink:
Ups, kako me procita covek![]()
Gacice su jos ludje :wink:
A ono o stopalcima, pa....necu da se hvalim, treba proveriti 8)![]()
Samo ti meni veruj na rec :wink:![]()
gost0707:Pa verujem ti si oovereni i dokazani clan stranke :wink:littlefoot:gost0707:pa moze moze, ajde da vidimo pantalone, ne samo 90 stepeni, ajde jos 90 pa da procenimo da li u opste i imas gacicelittlefoot:gost0707:super su ti pantalone, da li ti gacice imaju poprecne straftelittlefoot:kasljuc, kasljuc, nova slika u profilu![]()
a mala stopala - nesto o njima:
u Kini su skracivali stopala zenama da bi im ojacali butni misici, jer su takve zene provereno bolje u krevetu pa sad cestitam :wink:
Ups, kako me procita covek![]()
Gacice su jos ludje :wink:
A ono o stopalcima, pa....necu da se hvalim, treba proveriti 8)![]()
Samo ti meni veruj na rec :wink:![]()
littlefoot:Ko kome sta daje :shock: :wink:
Ena187:počinju da se dešavaju čudne stvari :wink:
apotekarka:I meni se nešto ohladile nožice...ali veeliko toplotno telo greje krevet i dok spava, tako da ću sad da mu se prilepim pa kad ga žacnem ovim zmijuljicama ima samo da..... :shock: :wink:

Dlakava_Strvina:Ena187:počinju da se dešavaju čudne stvari :wink:
Jeeeel? Gde? 8)
Dlakava_Strvina:littlefoot:Ko kome sta daje :shock: :wink:
Ajde, ajde ne foliraj!
Bar neko lepo da spava...
Jao shto je zahladneeelooo
Ko ce da me greje nocas? :wink:
littlefoot:Dlakava_Strvina:littlefoot:Ko kome sta daje :shock: :wink:
Ajde, ajde ne foliraj!
Ko pita taj ne skitaAj primakni se malo :wink:
ako i ja budem pitao nestogost0707:To je duh to je je kolegijalnost, tako treba i bas si na nivou stranackih duznosti. Gde nam se sef denuo da vidi kako radi vlada ovde sad i kako sve ide ko podmazano samo DSDS

littlefoot:Dlakava_Strvina:littlefoot:Ko kome sta daje :shock: :wink:
Ajde, ajde ne foliraj!
bhc33:aha grupnjak:wink:
bhc33:aha grupnjak:wink:

Dlakava_Strvina:littlefoot:Dlakava_Strvina:littlefoot:Ko kome sta daje :shock: :wink:
Ajde, ajde ne foliraj!
Aaaa shta cesh da mi sve radish... ne zanm bash... ovaaaj... :wink:
bhc33:
DellBoy-011:Poštovani članovi, simpatizeri, kibiceri, mnogobrojna rodbino i prijatelji, danas po podne upozoren sam od strane moderatora da nam se tema pretvorila u chat nekoliko osoba, na po nekoliko strana, sto nije primereno forumu, pa čak ni u Svaštari. Ne bih ulazio u detalje, ali pozivam da se vratimo svojim izvorima, da budemo maštovitiji i konstruktivniji, a sve u cilju DSDS.
Hvala svima na razumevanju.
Predsednik s.r.