DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
catwoman:
:lol:
yes, ajde nakuckajte mi ko je zaduzen za prijem pa da se ja do veceras narezem.

Ooooo, pa izvolte, izvolte novi potencijalni članovi!
:D
Da bi ste nam se večeras pridružili u stranačkom jakuziju potrebno je sledeće:
Da se plaknete
Da okačite svoje slike u profil
Da budete lepo raspoloženi
Da podelite sa nama šta vam dobro ide i u čemu vas naročito hvale na putu do DSDS
Onda ćemo da vam podelimo članske karte i funkcije u skladu sa tim kako ste se pokazali :wink:

tlistatlidesettli:
apotekarka:
DellBoy-011:
total:
evo konacno vas nadjoh, sta sada dalje mi valja ciniti?

sacekaj apotekarku da ti uzme meru, pa ces se vec snaci :wink:

Pa dobrodošao ti nama lutkice naša :D
Ti ćeš preuzeti ministarstvo za gornje i donje fruzure, brinućeš o partijskum koleginicama, davaćes korisne savete i zajedno ćemo ogovarati sve koji nam padnu na pamet :wink:
Šećeru :!:
Ovoliko mu se šlihtam zato što je frizer, kategorija kod koje apotekarka provodi puuuno vremena i ostavlja puuuno para :D

Ne bi se reklo da provodiš puno vremena jer na svim slikama si bez glave i frizerski radovi se ne primećuju. :lol: :lol:

Stvarno ne vidiš nikakve "frizerske" radove? :wink:
e, a kako to boliii....
Zašto sam se ja onda toliko mučila? :twisted:

tlistatlidesettli:
apotekarka:
DellBoy-011:
total:
evo konacno vas nadjoh, sta sada dalje mi valja ciniti?

sacekaj apotekarku da ti uzme meru, pa ces se vec snaci :wink:

Pa dobrodošao ti nama lutkice naša :D
Ti ćeš preuzeti ministarstvo za gornje i donje fruzure, brinućeš o partijskum koleginicama, davaćes korisne savete i zajedno ćemo ogovarati sve koji nam padnu na pamet :wink:
Šećeru :!:
Ovoliko mu se šlihtam zato što je frizer, kategorija kod koje apotekarka provodi puuuno vremena i ostavlja puuuno para :D

Ne bi se reklo da provodiš puno vremena jer na svim slikama si bez glave i frizerski radovi se ne primećuju. :lol: :lol:

Stvarno ne vidiš nikakve "frizerske" radove? :wink:
e, a kako to boliii....
Zašto sam se ja onda toliko mučila? :twisted:

Evo mene plaknute 8)
Hvala na dobrodoslici i sad kako je red da se predstavim
Daklem vako, o sebi imam sledece da kazem.
Astroloski znak: Ovan sa nedefinisanim podznakom a Zmaj u kineskom.
Vrline su mi sirokogrudost (dubok dekolte) rado primam i drage volje dajem, pushim, pijem i glave rusim. Svestrano sam nadarena kako standardno tako i oralno. Vredno obradjujem ponudjene a ni manuelna masaza mi nije strana . Koristim vise jezika.
Mane naravno nemam, cisto savrsentstvo.
Odlucila sam da se uclanim u stranku posle nekih mokrih snova gde mi se javio glas "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh .....mmmmmmmmmm". Duboko sam se zamislila (ja to uvek duboko) i ukapirala da je zadnji momenat i da jednom moram i ja politicki sazreti. Dakle pravac DSDS.
Kao skromni prilog stranci prilazem svoju kreativnu ideju pecata, poklone za nove clanove,
Molim da se stavi na razmatranje.
Moto mi je Moj moto je KO PRVI SVRSI MORA NA POPRAVNI ZIVELA GOOD VIBRATION
Hmm, sta o meni misle, pa ko ne zna skupo bi me platio a ko zna jos skuplje.
O svojoj funkciji nisam razmisljala ali obzirom na moje kvalitete, izuzetno dobar izbacaj, kao i odbacaj a i blisko intimne kontakte sa Tribunalom mogla bi da uspesno budem ambasador i (Po)kazem svetu kakav smo mi sjajna nacija.
Pecat
6396721976_hk47.jpg

pokloni
tt603.jpg

i znacka
excpro100.gif

odoh sad kucici sve svrsavajuci od smeha

Predsednice imam jedan predlog. Zahtevam da se pod hitno stavi moj predlog zakona na razmatranje. Predlazem sledece: da se uvedu priznanja i odlikovanja raznoraznog tipa, a za pocetak da se priznanje dodeli nasem kolegi Dlakavom za izuzetnu borbenost i zastitu zena. Predlazem da mu se kao nagrada dodeli jedna cica u cilju stranackih interesa DSDS i da mu se u vreme koje njemu odgovara prepuste stranacke prostorije i jakuzi za lakse opustanje posle duge borbe. Molim vas da sto pre usvojite zakon radi podsticaja nasih clanova.
Pozdrav.

catwoman:
Evo mene plaknute 8)
Hvala na dobrodoslici i sad kako je red da se predstavim
Daklem vako, o sebi imam sledece da kazem.
Astroloski znak: Ovan sa nedefinisanim podznakom a Zmaj u kineskom.
Vrline su mi sirokogrudost (dubok dekolte) rado primam i drage volje dajem, pushim, pijem i glave rusim. Svestrano sam nadarena kako standardno tako i oralno. Vredno obradjujem ponudjene a ni manuelna masaza mi nije strana . Koristim vise jezika.
Mane naravno nemam, cisto savrsentstvo.
Odlucila sam da se uclanim u stranku posle nekih mokrih snova gde mi se javio glas "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh .....mmmmmmmmmm". Duboko sam se zamislila (ja to uvek duboko) i ukapirala da je zadnji momenat i da jednom moram i ja politicki sazreti. Dakle pravac DSDS.
Kao skromni prilog stranci prilazem svoju kreativnu ideju pecata, poklone za nove clanove,
Molim da se stavi na razmatranje.
Moto mi je Moj moto je KO PRVI SVRSI MORA NA POPRAVNI ZIVELA GOOD VIBRATION
Hmm, sta o meni misle, pa ko ne zna skupo bi me platio a ko zna jos skuplje.
O svojoj funkciji nisam razmisljala ali obzirom na moje kvalitete, izuzetno dobar izbacaj, kao i odbacaj a i blisko intimne kontakte sa Tribunalom mogla bi da uspesno budem ambasador i (Po)kazem svetu kakav smo mi sjajna nacija.
Pecat
6396721976_hk47.jpg

pokloni
tt603.jpg

i znacka
excpro100.gif

odoh sad kucici sve svrsavajuci od smeha

Oduševljena sam, predlažem ministarstvo za sexualne vratolomije i experimente na živim i zdravim muškarcima :D
Ja mislim da sam te počastila samo tako :wink:

littlefoot:
Mene nema nekoliko dana, a vi vec na 38, uh, ne moze da se procita, a da se ne zadrhti:)

U svakom slucaju ja dosla sa kratkog odmora. Sad ovako odmorna i orna, aj da cujem predloge moje prvodadzike:)

Prvo, DOBRODOŠLA! :D
Od novijih likova sa foruma svakako bih ti preporučila efendiju i dlakavog, obojica su neodoljivi, naravno svaki na svoj način.
Od realnih likova Rasel Krou je bez konkurencije :wink:

makimaki:
Predsednice imam jedan predlog. Zahtevam da se pod hitno stavi moj predlog zakona na razmatranje. Predlazem sledece: da se uvedu priznanja i odlikovanja raznoraznog tipa, a za pocetak da se priznanje dodeli nasem kolegi Dlakavom za izuzetnu borbenost i zastitu zena. Predlazem da mu se kao nagrada dodeli jedna cica u cilju stranackih interesa DSDS i da mu se u vreme koje njemu odgovara prepuste stranacke prostorije i jakuzi za lakse opustanje posle duge borbe. Molim vas da sto pre usvojite zakon radi podsticaja nasih clanova.
Pozdrav.

Mislim da si 100% u pravu i ja bih kao posebne zasluge navela i briljantni statut stranke.
Slažem se da je dodela cice adekvatna nagrada za našeg kolegu i jedna potencijalna mi se javlja :wink: ali ako bi ti radije predložila recimo sebe :shock: , taman posla da bi neko stavljao amandmane.
Doduše, ja bih da sam na tvom mestu obavezno prvo pitala muža da nema nešto protiv, znaš kakvi su ko deca, nekad neće da dele svoje igračke, kao da posle neće biti dosta za njih :wink:

apotekarka:
makimaki:
Pozdrav.
Mislim da si 100% u pravu i ja bih kao posebne zasluge navela i briljantni statut stranke.
Slažem se da je dodela cice adekvatna nagrada za našeg kolegu i jedna potencijalna mi se javlja :wink: ali ako bi ti radije predložila recimo sebe :shock: , taman posla da bi neko stavljao amandmane.
Doduše, ja bih da sam na tvom mestu obavezno prvo pitala muža da nema nešto protiv, znaš kakvi su ko deca, nekad neće da dele svoje igračke, kao da posle neće biti dosta za njih :wink:
Dajte vi njemu nesto mladje, ipak je covek zasluzio. A sto se tice muza, tek skoro sam ga dovela u red sto se tice igracaka, pa dok ne utvrdi gradivo moracu da sacekam.
E posto sam se ishvalila sa decom i potrosila materijal, vracam svoju jedinu :cry: solo sliku koju imam.

apotekarka:
DeeP:
Moramo reci da spustamo loptu sto se tice donjeg vesa,ali zato dizemo suknjice,haljinice,i u tom smislu imamo i novu slicicu. :wink:

Sjajno i bajno!
Evo i ja stavljam još jednu golopičastu, ali ova je iz hotelske sobe pa je samim tim maalko bezobraznija :wink:

Leeeleee nemoj sestro slatka! Sachekaj da odshtampam nove chlanske karte, navalila raja ko mutav na telefon.. Razvalice ulazna vrata od stranke... :D

Dlakava_Strvina:
apotekarka:
DeeP:
Moramo reci da spustamo loptu sto se tice donjeg vesa,ali zato dizemo suknjice,haljinice,i u tom smislu imamo i novu slicicu. :wink:

Sjajno i bajno!
Evo i ja stavljam još jednu golopičastu, ali ova je iz hotelske sobe pa je samim tim maalko bezobraznija :wink:

Leeeleee nemoj sestro slatka! Sachekaj da odshtampam nove chlanske karte, navalila raja ko mutav na telefon.. Razvalice ulazna vrata od stranke... :D

Dlakavi,čitala sam šta si pisao na ženskom kutku i iskreno i kolegijalno ti kažem:"TEBE TREBA YEBATI!"
To je inače jedna od najvećih pohvala kod nas u stranci a ja dodajem još i :"dvared dnevno po sat vremena".
I nema veze, nek razvaljuju, svi se mi tu i tamo razvaljujemo pa nam ništa ne fali :D
ps:Voliš li žene sa malim stopalima? Pitam samo onako.... :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back