DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
rastamann:
bhc33:
upravu si.kad uzmesh od svih pomalo mozda i *:twisted:

Haaaaaaaaaa, i za to postoji lek...

1.Ja mogu da brishem i da menjam tvoje poruke, a za to su najpogodnije one koje su uvredljive, pogotovo one koje vredjaju stranachku skupshtinu

Onda chemu registracija, daklem na starnu 13 i prochitaj pravilnik koji dopunjujemo...

rastamann:
bhc33:
upravu si.kad uzmesh od svih pomalo mozda i *:twisted:

Haaaaaaaaaa, i za to postoji lek...

1.Ja mogu da brishem i da menjam tvoje poruke, a za to su najpogodnije one koje su uvredljive, pogotovo one koje vredjaju stranachku skupshtinu

2.Gde si bre ti u normalnom svetu video da neko sme da vredja u parlamentu? Rebnu ti kaznu 5.000$, pa se ti pushi...

3.Naravno, ja ne mogu da ti uzmem 5.000$, ali zato mogu da te brisnem kako mi se svidi.... :D :D :D
Ala neko ovde voli vlast. Sta ti ono bese Sloba :roll:

DellBoy-011:
total:
evo konacno vas nadjoh, sta sada dalje mi valja ciniti?

sacekaj apotekarku da ti uzme meru, pa ces se vec snaci :wink:

Pa dobrodošao ti nama lutkice naša :D
Ti ćeš preuzeti ministarstvo za gornje i donje fruzure, brinućeš o partijskum koleginicama, davaćes korisne savete i zajedno ćemo ogovarati sve koji nam padnu na pamet :wink:
Šećeru :!:
Ovoliko mu se šlihtam zato što je frizer, kategorija kod koje apotekarka provodi puuuno vremena i ostavlja puuuno para :D

rastamann:
DellBoy-011:
rastamann:
Hahahhaha....
DSDS, evo i ja da vam kazem...U pochetku sam bio dosta nepoverljiv prema uspehu ovog thread-a, ali upravo chitam postove, pa sam pozeleo da vam chestitam na jednom zdravom i dobrom zezanju....

Go Go...

Nekada čovek dug period svog zivota ulaže u razvoj i usavršavanje.
Nekada nailazi na poteškoće i nerazumevanje.
Samo pametni i hrabri dodju do uspeha.
A šta je to uspeh?
Pa da nam moderator lično čestita i prizna naše postojanje - to je kao da smo primljeni u Savet Evrope :lol:
Još samo da izaberemo evropsku parlamentarnu delegaciju :lol:

Hahhahah...Pazi, mito je chudo...Ispecite mi prase i za chas se napreduje :D :D :D

Btw, apoteko, dobar model skroz...

Može to još i bolje! Reče apotekarka i skide gaće skroz :lol: :lol: :lol:

Pharmagirl :lol: Gde si sakrila obradjeni deo. Mislim depilirani. Pa to je umece onako malo tamno nazire se a ne vidi se, ali vazno je da se radi na tome DSDS :wink: Zasto samo o gacama u poslednje vreme, gde su ruke, noge bradavice, nadlaktice i podkolenice, halteri, podvezice, nokti, vrat, narukvice, ogrlice, mazalice i ostalo. Ajde malo stranko zivni... Idu lokalni izbori spremamo se valjda :D

gost0707:
Pharmagirl :lol: Gde si sakrila obradjeni deo. Mislim depilirani. Pa to je umece onako malo tamno nazire se a ne vidi se, ali vazno je da se radi na tome DSDS :wink: Zasto samo o gacama u poslednje vreme, gde su ruke, noge bradavice, nadlaktice i podkolenice, halteri, podvezice, nokti, vrat, narukvice, ogrlice, mazalice i ostalo. Ajde malo stranko zivni... Idu lokalni izbori spremamo se valjda :D
Je li ministre, a gde je tvoja fotka, bilo kakva?

apotekarka:
DellBoy-011:
total:
evo konacno vas nadjoh, sta sada dalje mi valja ciniti?

sacekaj apotekarku da ti uzme meru, pa ces se vec snaci :wink:

Pa dobrodošao ti nama lutkice naša :D
Ti ćeš preuzeti ministarstvo za gornje i donje fruzure, brinućeš o partijskum koleginicama, davaćes korisne savete i zajedno ćemo ogovarati sve koji nam padnu na pamet :wink:
Šećeru :!:
Ovoliko mu se šlihtam zato što je frizer, kategorija kod koje apotekarka provodi puuuno vremena i ostavlja puuuno para :D

Ne bi se reklo da provodiš puno vremena jer na svim slikama si bez glave i frizerski radovi se ne primećuju. :lol: :lol:

makimaki:
gost0707:
Pa zar je nema
:shock:
lutko bice uskoro nova mada mislim da nije ni ova losa. ali dobro kad ti kazes :wink:

makimaki:
gost0707:
:D :P :? :shock: 8) :o Zaboravio sam da sam se malo zaneo i zamenio slicicu, pa koliko jos sutra dobices novu. :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back