DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
ali nemoj da ukidaš slide show, to je već druga krajnostapotekarka:E pa kad tako materinski apeluješ na mene........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali nemoj da ukidaš slide show, to je već druga krajnostapotekarka:E pa kad tako materinski apeluješ na mene........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

DellBoy-011:A ja bih voleo go da letim padobranom![]()

Hmmmm, on odpozadi, ruke slobodne, noge slobodne, sve slobodno, ajd verovaću ti :wink:apotekarka:DellBoy-011:A ja bih voleo go da letim padobranom![]()
Ne znam da li ćeš mi poverovati, ali padnu čoveku svakakve ideje na pamet kad je u paru visoko u vazduhu :wink:
Ali nismo, samo smo se malo ljubili![]()
![]()
![]()

Naravno, ali zavuci mu se mučki, s' ledjaapotekarka:Da, ja sam propustila da uključim mašinu za beli veš, ali nikad nije kasno![]()
![]()
Jel bih mogla ja sad da uzmem slobodno veče da se zavučem kod muža u krevet, syebala mi se cirkulacija u nogama, ima samo da uhće kad mu se prišnjufkam ovako (ne daj bože) 'ladna..... :wink:![]()

Farmacijo stranački sajt je strava,samo zaboravila si da staviš himnu i zastavu,obeležije stranke.Znam da ti ništa ne zaboravljaš i da je to slučajan previd.Pozdrav tebi i tvom inspirativnom umuapotekarka:Sve sam uradila po tvojim instrukcijama :wink:
Gledaj na solo tuširanje sa vedrije strane - ostaje ti više vode![]()

0077:Farmacijo stranački sajt je strava,samo zaboravila si da staviš himnu i zastavu,obeležije stranke.Znam da ti ništa ne zaboravljaš i da je to slučajan previd.Pozdrav tebi i tvom inspirativnom umuapotekarka:Sve sam uradila po tvojim instrukcijama :wink:
![]()

Vidi se da si podmladakKide83:0077:Farmacijo stranački sajt je strava,samo zaboravila si da staviš himnu i zastavu,obeležije stranke.Znam da ti ništa ne zaboravljaš i da je to slučajan previd.Pozdrav tebi i tvom inspirativnom umuapotekarka:Sve sam uradila po tvojim instrukcijama :wink:
![]()
Ako zatreba pomoc oko obelezija stranke tu sam da pruzim ... pomoc![]()
Imamo obeležije,sliku leeeeepu naše farmacije 8)0077:Vidi se da si podmladakKide83:0077:Farmacijo stranački sajt je strava,samo zaboravila si da staviš himnu i zastavu,obeležije stranke.Znam da ti ništa ne zaboravljaš i da je to slučajan previd.Pozdrav tebi i tvom inspirativnom umuapotekarka:Sve sam uradila po tvojim instrukcijama :wink:
![]()
Ako zatreba pomoc oko obelezija stranke tu sam da pruzim ... pomoc![]()
Imamo obeležije,sliku leeeeepu naše farmacije 8)
)

apotekarka:Teško pitanje!
Ja uvek vodim decu na glasanje i kažem im da zaokruže koga god hoće (osim naravno....i
)
Više gledaju tv od mene, bolje se razumeju :wink:![]()
![]()
Naša stranka se nije kandidovala, mrzelo nas je, bili smo suviše zauzeti zayebavanjem :wink: 8)

Cim se snadjem turicu nesto 
XXX-RELOAD)tajne zadatke narocito volim, uzbudjenje je dvostruko, a nekad i 'multiple' sto se kod 'ne-tajnih' zadataka redje desavaDellBoy-011:Ja ću biti malo ovde, posle ponoći idem na jedantajni zadatak :wink:
Naravno, očekivanje, isčekivanje, flert, zavodjenje, mističnost...galathea:tajne zadatke narocito volim, uzbudjenje je dvostruko, a nekad i 'multiple' sto se kod 'ne-tajnih' zadataka redje desavaDellBoy-011:Ja ću biti malo ovde, posle ponoći idem na jedantajni zadatak :wink: