DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gost0707:
apotekarka:
bhc33:
eto vecj sam se raznezio :D

laku nocj i samo zvrcni da vratimo maz maz :wink:

Gde mi je ovo mazno mezimče?:wink:
.
Ma tu sam zar ne vidis
:oops: :wink:
Nego i mene pomalo krstarica prekida iz neobjasnjivih razloga :wink:

Zeza, zeza.....
Mogu ti samo reći da ako se i danas virtualno dohvatim sa tobom, da bi trebalo da otputujemo u neku egzotičnu zemlju gde je poligamija i poliandrija legitimna i da to lepo i ozvaničimo, da nas pošten svet ne ogovara :wink: :lol:

Ma tu sam zar ne vidis
:oops: :wink:
Nego i mene pomalo krstarica prekida iz neobjasnjivih razloga :wink:[/quote]

Zeza, zeza.....
Mogu ti samo reći da ako se i danas virtualno dohvatim sa tobom, da bi trebalo da otputujemo u neku egzotičnu zemlju gde je poligamija i poliandrija legitimna i da to lepo i ozvaničimo, da nas pošten svet ne ogovara :wink: :lol:[/quote]

zubarka:
Fujin357:
apotekarka:
Nema sad cmok.....
Što si zbrisao? :o

Zbog nestrpljivih :D :wink: Nadoknadicu to nekako 8)

Koleginice Apotekarka,ja tek sada primetih ovo novo cheljade u nasim prostorijama i jedino sto cu reci je mljacccccc!! :wink:

Kad je apotekarka primila nekog kiselog mufljuza i u svoj život i u svoju stranku? :wink:
To moooora ili da valja ili ga nema u vidokrugu 8)

Kide83:
apotekarka:
Nema sad cmok.....
Što si zbrisao? :o

Ma 100% se uplasio :shock: Ili otisao DSDS :)

btw ni mene niste pregledale :( :( :(
Ili mladje canove preskacete po tom pitanju :?:

Taman posla, mače malo talentovano, samo meni je malo neumesno da se pipkam sa tobom pošto sam one godine kad si se ti rodio ja prvi put dobila mecu, tako da mi znači sami jedna godina fali da bi teoretski mogla da te rodim :idea:
Nadam se da razumeš da ću morati taj odgovoran zadatak da prepustim mlađim koleginicama koje će ga sigurno obaviti na obostrano ili trostrano zadovoljstvo :wink:
A zato što si tako sladak, vredan i ažuran stavićemo te na sajt u "ko je ko u stranci" iako si jako nov i još treba da se dokazuješ :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back