DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
apotekarka:
Kide83:
apotekarka:
Nema sad cmok.....
Što si zbrisao? :o

Ma 100% se uplasio :shock: Ili otisao DSDS :)

btw ni mene niste pregledale :( :( :(
Ili mladje canove preskacete po tom pitanju :?:

Taman posla, mače malo talentovano, samo meni je malo neumesno da se pipkam sa tobom pošto sam one godine kad si se ti rodio ja prvi put dobila mecu, tako da mi znači sami jedna godina fali da bi teoretski mogla da te rodim :idea:
Nadam se da razumeš da ću morati taj odgovoran zadatak da prepustim mlađim koleginicama koje će ga sigurno obaviti na obostrano ili trostrano zadovoljstvo :wink:
A zato što si tako sladak, vredan i ažuran stavićemo te na sajt u "ko je ko u stranci" iako si jako nov i još treba da se dokazuješ :D

JA sam rodjen u zemlji livada u odgovarajuce vreme i sa doooooooobrom generacijom, pa u vezi sa time veeeeeeeeeeliki poozdrav mojoj dragoj :D :wink: koleginici :wink:

apotekarka:
Kide83:
apotekarka:
Nema sad cmok.....

Ma 100% se uplasio :shock: Ili otisao DSDS :)

btw ni mene niste pregledale :( :( :(
Ili mladje canove preskacete po tom pitanju :?:

Taman posla, mače malo talentovano, samo meni je malo neumesno da se pipkam sa tobom pošto sam one godine kad si se ti rodio ja prvi put dobila mecu, tako da mi znači sami jedna godina fali da bi teoretski mogla da te rodim :idea:
Nadam se da razumeš da ću morati taj odgovoran zadatak da prepustim mlađim koleginicama koje će ga sigurno obaviti na obostrano ili trostrano zadovoljstvo :wink:
A zato što si tako sladak, vredan i ažuran stavićemo te na sajt u "ko je ko u stranci" iako si jako nov i još treba da se dokazuješ :D

Aaaa :idea: Ma nema problema :D Bolje je mladje 8) mada i staro ima svojh prednosti :shock: :oops:

Tnx za stavljanje na sajt :!:

apotekarka:
zubarka:
Fujin357:
apotekarka:
Nema sad cmok.....

Zbog nestrpljivih :D :wink: Nadoknadicu to nekako 8)

Koleginice Apotekarka,ja tek sada primetih ovo novo cheljade u nasim prostorijama i jedino sto cu reci je mljacccccc!! :wink:

Kad je apotekarka primila nekog kiselog mufljuza i u svoj život i u svoju stranku? :wink:
To moooora ili da valja ili ga nema u vidokrugu 8)

Jos samo da prodjem pregled :D

djidjo:
apotekarka:
Što se tiče trećeg, šta cica-maco? :lol:
Treće je najvažnije i zahteva određeno iskustvo :wink:
draga apatekarko, a da li je to treće zarad posla ili zadovoljstva, ili je u pitanju spajanje lepog sa korisnim, pa posle par takvih zabava macan mora do apoteke da kupi raveron ili neko slično čudo za saniranje posledica ljubavisanja.

Eto iskustva :D
Svašta čovek preživi :wink:

apotekarka:
gost0707:
apotekarka:
Eto vidiš kako se svako prepozna kojoj kategoriji pripada i kad se ne kaže ni ime ni IP broj :wink: :lol:
Permanentno ja sam tvoj :D , apsolutno moj si broj :wink:

Eeeee, kad se ta pesma pojavila ja sam pošla u prvi razred :D
Prave stvari traju :wink:
(apropo treće stavke :lol: :lol: :lol: )
Ja sad odoh u II razred da spavkam malo pa DSDS i onda u nove radne pobede. SEE you tomorrow 8) :wink:

galathea:
chokolada:
A gde nam je predsednik. Ja se malo uzelela :oops:
a sto sam ja izrazila zelju da budem licna predsednikova sekretarica, to niko ne uzima za ozbiljno, a predsednik ponajmanje. Neka me uzme na probni period, nece se pokajati, pokzacu da mogu da budem i napredna i nazadna koliko se samo pozeleti moze
Predsednik će se konsultovati sa spotekarkom i spreda i otpozadi, pa ćemo doneti odluku :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back