"Da sam znao da ce me Seselj ovako ispitivati..."

Joj sad ću da skinem real player da čujem to. Šeki je stvarno živa legenda, kad god se sjetim njegovog "poslednjeg i pretposlednjeg paragrafa" crkavam od smijeha. E jes' budala majke mi...

verovatno crkavas i od ovakvih vasih bolesnih izjava i montaza?

na kraju covek(voditelj) kaze da ovaj ranjenik zivi u R.Srpskoj i da se zahvaljuje njegovim spasiocima, , samo neznam zasto ga nisu snimili da im se javno zahvali, i verovatno su ga spasili zivota!

Ma ne znam gde i nju nadjose;kako nekog boljeg tuzioca nisu nasli.Ne mogu da verujem da boljeg/bolju nemaju

Не постоји иоле озбиљан правник који би се прихватио оваквог "посла" - то је политикантство испод сваког нивоа за било ког правог стручњака.

А Шешељ их растура.....умирем од смеха...:lol::lol::lol:

Не постоји иоле озбиљан правник који би се прихватио оваквог "посла" - то је политикантство испод сваког нивоа за било ког правог стручњака.

А Шешељ их растура.....умирем од смеха...:lol::lol::lol:

I to što kažeš ... Koji bi ozbiljan profesionalac priFatio ovako bedno pakovane dokaze za optužbu ?! :roll: Posle Haga bi onda mogao da radi samo kao baba-sera . Dalova je idot do bola.:?

jeste....
seselj nije glupan pa da baljezga kojesta, al problem je u tome sto je budala pa sve izgleda kao cirkus :)
u politickom zivotu to je lose, ali u ovom slucaju to je odlicno :):)
i to je upravo ono sto je potrebno prenosima tih sudjenja u hagu....

U Hagu je cirkus bio i bez njega.....mozes mu pripisati razne stvari ukljucujuci i yebeni srpski ponos, koji nas nikad nigde nije doveo, ali da je budala ...hm...
Covek je odlican pravnik....

Jao majko moja....pa on ih je razvalo.....jao a ovaj Obershal....lele...al ga je onaj sudija na kraju izdriblao.....jao, jao.....kakav nesretni lik....ovo je postlo tužno.A za Uga Chavesa i Huana Carlosa....jao jao...ma puko sam od smeha.....onaj nije znao gde se nalazi.A tek za masakre konkvistadora......"Molimo svedoka da odgovori na pitanje!".....Hahahahaha....stomak me je boleo od smeha.Šeki je car za ovakve stvari......Ima baš yaya....iako je veliki rizik otići tamo i jednostavno te više nema.....

Metafora bivši zemljače, metafora!!! A zastava ma kakva da je ja je poštujem. Eto, zamisli, meni se Srpska zastava ne svidja jer liči na Hrvatsku pa opet ne velim ništa. I nije tačno da crnogorci, ili kako nas to ti nazivaš, dukljani hoće da zatru srbe, to je priča naše glupe opozicije koja ide gore u Beograd na časove kod Koštunija. Ne drži ti tas priča vodu kume...
Srpska zastava mu liči na hrvatsku???? :confused::confused::confused::confused: Problemi sa prepoznavanjem boja????:lol::lol::lol::lol:

...Па боље да се псујете по форуму, него да се кољете...

Ma jok bolan!!! Evo im pribor da se nabrzaka "bratski sporazumiju" pa da se onda vratimo on topic-u:

weapons-shop1.jpg

:lol::lol::lol::lol::lol:

Metafora bivši zemljače, metafora!!! A zastava ma kakva da je ja je poštujem. Eto, zamisli, meni se Srpska zastava ne svidja jer liči na Hrvatsku pa opet ne velim ništa. I nije tačno da crnogorci, ili kako nas to ti nazivaš, dukljani hoće da zatru srbe, to je priča naše glupe opozicije koja ide gore u Beograd na časove kod Koštunija. Ne drži ti tas priča vodu kume...

I ovi sto predaju Crnogorski jezik su iz Beograda dosli a tamo ucili Srpski a Hrvatska zastava na srpsku lici a ne obratno kume.

Back