"Da sam znao da ce me Seselj ovako ispitivati..."

Шта кажете на то што ме милошевић ставио у затвор? Немају одговор. Ма **** их уздуш и попреко:) У тамници хага је 5 година. Оптужен за говор мржње. Ево књига о говору мржње према Србима, јел сте је прочитали?

Шта кажете на то што ме милошевић ставио у затвор? Немају одговор. Ма **** их уздуш и попреко:) У тамници хага је 5 година. Оптужен за говор мржње. Ево књига о говору мржње према Србима, јел сте је прочитали?

sigurno nisi bio uredu kad te licno sloba strko u corku

jel to onaj sto je zvakao zvaku?

Немој да жвалавиш толико док говориш:lol:. Шеки, шеки. Само нечовек може да га мрзи и да не осећа симпатију према њему. милошевић је патетичан бедник у упорећењу са Шекијем. Шеки није без грешака. Али је мелем на рану га гледати како србомрзачку стоку ****.

Kaze svedok "ekspert" - Zoran Lilic je bio predsednicki kandidat opozicije.
:D :D :D

Da je u pitanju neki normalan, ozbiljan sud, onaj sudija bi posle ove danasnje blamaze poslao u tri ****** materine onog svedoka a protiv tuzioca pokrenuo krivicni postupak zbog laznog optuzivanja, falsifikovanja dokaza i navodjenja na lazno svedocenje.

Odigra Seseljuga viktorije ispred tuziocevog gola, nabi im 20 komada. Kad ga je vec Seki propisno isamarao, svedok zatrazi pauzu da ode do toaleta da se sabere :D i verovatno da promeni pelene :D

Kaze svedok "ekspert" - Zoran Lilic je bio predsednicki kandidat opozicije.
:D :D :D

Da je u pitanju neki normalan, ozbiljan sud, onaj sudija bi posle ove danasnje blamaze poslao u tri ****** materine onog svedoka a protiv tuzioca pokrenuo krivicni postupak zbog laznog optuzivanja, falsifikovanja dokaza i navodjenja na lazno svedocenje.

Тадић и Коштуњави траже да поштујемо тај манијачки суд.

Он будала а ти си дукљанац паметан:roll:.

Ajde ne seri. Što nijesi pročitao kompletan moj post nego si taman ka oni baljovi iz Haga koji sude Šešelju, čitaš samo poslednji paragraf :D
I zašto svaku moguću situaciju koristite da omalovažavate crnogorce... Pa braća smo oca mu jeb-em, pa ako smo se odvojili a ono se nijesmo klali...

Back