Мизантропија
Domaćin
- Poruka
- 4.041
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srbi, srpska dela, narativ i ostalo nisu ni blizu nečega etički ispravnog i normalnog. To je u svemu ovome manje bitno.Nisam takvog mišljenja. Ti si u SAD, valjda bi bolje od mene trebao da znaš. Srbi da scapegoatuju Jevreje mi je još samo jedan oblik srpskog pomodarstva da se ko fol zbliži Zapadu sa "Vidi nas, u istim smo govnima", samo što Srbi nemaju to čim da potkrepe. Mi smo Jevrejima bili samo kolateralna šteta i ništa više, i ta šteta nije toliko zapravo velika da može sebi da priušti još jedan victim mentality dozu copiuma. Srbi su sami krivi za sve što im se ikada desilo zbog svoje sujete i tvrdoglavosti, nikada ništa nisu postigli. One forice "Bolje grob nego rob" i "Nismo bili *****, pa smo ginuli" su samo jeftini copium za raspale klošare i neradnike koji ne vrednuju izuzetnost, trud i rad.
>t. neradnik trenutno
Aj sad nazdravlje!
Gledaju se instagram reels ha?
Izvini, to je standardni demagoški argument koji se koristi već vekovima.Pada padu sklono...cim cujem milion ljudi protiv tog i tog bude mi jasno, nemoguce je da milion muva gresi, kamoli milion ljudi.
Kada tačno “odlazi”? Može malo preciznije, recimo “pada do tada i tada”?...
Izgleda da ce i Vučićev prijatelj po oružju Natanjahu morati da padne...
OČEKUJEMO MILION LJUDI" Generalni štrajk u Izraelu i protest porodica talaca zbog Netanjahuovog plana za Gazu (FOTO)
https://www.blic.rs/vesti/svet/gene...na-za-gazu-na-ulicama-porodice-talaca/fsndh24
Da da @Jugoslav Čvarak...svi Belzebubi odose...
...
nemoguce je da milion muva gresi, kamoli milion ljudi.
Milune, ne znam da li su te obavestili ali Ročild je umro odavno...........i mocnog zastitnika, Rotschilda.
samo Jakob onomad i pre par godina Benjamin............ima ih jos 2000 iz tog sotonskog plemena.Milune, ne znam da li su te obavestili ali Ročild je umro odavno.
Jok i nisu, još od:Nemoj mi reći da i ti veruješ da su Srbe dirali Jevreji?
Ne razumes ti to, treba imati sirinu koja i tebi samom nedostaje.svetski sistem je truo, da mi ne mozemo ni da zamislimo koliko
aman, sta ima da se gura nos u tudje, kako to moze da nam bude prece od srpskih pitanja?
aljek se hvalio sa 3 sastanka sa trampom, ranije penkalom koje kao fol samo njemu dade, pa pobeze sa floride; sta bi od sastanaka, sve slagao, gde je bar jedan, jos ga boli tiba od floride? on pati od toga da ga cene, ali ne bi se reklo, vec vas folira, niko ga ne ceni, hoklica je njegovo mesto, a sns jos manje iko ceni;
nase studente cene u celom svetu, a po eu isli biciklima, pobrali lovorike, ali su rezimski mediji sve izopacili
na drugoj strani, ovo vase neko da ceni? samo ljudski talog
„Ко има веће сисе: Вучић или бата?“ Ево ко су људи који су били у пратњи Андреја
>ono malo srpskih industrijalaca i bankara nije moglo da diše od njihJok i nisu, još od:
- "Engleza" Dizraelija koji je podržavao Turke i njihovu okupaciju Balkana na uštrb Srba i još nekih pravoslavnih naroda, da "veliki Rusi preko malih Rusa ne bi izašli na topla mora"
- Benjamina Kalaja, Josipa Franka (de fakto osnivača ustaškog pokreta sa A. Starčevićem), Kvaternika....
- 10 od 14 bečkih novina početkom 20. veka su držali jevreji, bile su najglasnije u vređanju Srbije i Srba
- onako opustošenu Srbiju su u doba kraljevine SHS dodatno krali i lihvarili ne samo lokalni sefardi, već i gomila uvezenih aškenaza iz bivših pokrajina Habsburške monarhije, ono malo srpskih industrijalaca i bankara nije moglo da diše od njih
- onda masovna medijska haranga na Srbe 1991-1999 (posebno u SAD) a u korist Muslimana, Šiptara, Hrvata.....
- egzekutori poput Soroša, Rotšilda, Olbrajt, Klarka, Koena, Rubina, Holbruka.... te njihovi 'telektualci i režiseri tipa Bernar-Levi, Eli Vizel, Gliksman, Špilberg, Derida itd.
- razne sitnije (nus)pojave tipa Predrag Kon, Bihali - Dudlač, Filip David i Filip Ejdus....
I najnovije - talmudičar Đurić koji sa Sorosem juniorom dovlači Gance i ostale obojene u Srbiju.Jok i nisu, još od:
- "Engleza" Dizraelija koji je podržavao Turke i njihovu okupaciju Balkana na uštrb Srba i još nekih pravoslavnih naroda, da "veliki Rusi preko malih Rusa ne bi izašli na topla mora"
- Benjamina Kalaja, Josipa Franka (de fakto osnivača ustaškog pokreta sa A. Starčevićem), Kvaternika....
- 10 od 14 bečkih novina početkom 20. veka su držali jevreji, bile su najglasnije u vređanju Srbije i Srba
- onako opustošenu Srbiju su u doba kraljevine SHS dodatno krali i lihvarili ne samo lokalni sefardi, već i gomila uvezenih aškenaza iz bivših pokrajina Habsburške monarhije, ono malo srpskih industrijalaca i bankara nije moglo da diše od njih
- onda masovna medijska haranga na Srbe 1991-1999 (posebno u SAD) a u korist Muslimana, Šiptara, Hrvata.....
- egzekutori poput Soroša, Rotšilda, Olbrajt, Klarka, Koena, Rubina, Holbruka.... te njihovi 'telektualci i režiseri tipa Bernar-Levi, Eli Vizel, Gliksman, Špilberg, Derida itd.
- razne sitnije (nus)pojave tipa Predrag Kon, Bihali - Dudlač, Filip David i Filip Ejdus....
o da zaboravio sam gaI najnovije - talmudičar Đurić koji sa Sorosem juniorom dovlači Gance i ostale obojene u Srbiju.