Да сам ја неко...

pa cekaj,zar to nije dobro?
njima i treba lecenje
red psihologa,red psihijatra,pa red struje,pa red lekica.
sta dobiju zatvorom?druzenje sa sebi slicnima?

a ti stvarno mislis da ce neko njima da se bavi? ima da se pojave u ordinaciji dobiju potpis i pecat kao dokaz da su se javili i gotovo... mislim, daj boze, da ce da ih prze malo elektrosokovima i da ih bockaju lekovima koji tek treba da budu odobreni, ali cisto sumnjam...

Да сам ја неко...вероватно би погинула у атентату одмах при почетку мандата! :hahaha: Ја сам као Карађоз из Проклете авлије, сматрам да је огромна већина заслужила да бар на кратко одлежи у затвору за неки прекршај, јер видим да у овој анархији једино казне и друштвено користан рад могу да помогну и освесте некога. За најтежа убиства, силовања и тако те страшне ствари, не би се ни излазило из затвора, него би се доживотно радило, градило и отплаћивао дуг према друштву.
Дакле,мој одговор је: градила бих веће затворе. Грозно, али шта да се ради.

Да сам ја неко...вероватно би погинула у атентату одмах при почетку мандата! :hahaha: Ја сам као Карађоз из Проклете авлије, сматрам да је огромна већина заслужила да бар на кратко одлежи у затвору за неки прекршај, јер видим да у овој анархији једино казне и друштвено користан рад могу да помогну и освесте некога. За најтежа убиства, силовања и тако те страшне ствари, не би се ни излазило из затвора, него би се доживотно радило, градило и отплаћивао дуг према друштву.

:аплауз:
Коначно нешто конструктивније на теми од афро кикице Оливера Нектаријевића лол

Back