gost 273051
Elita
- Poruka
- 18.927
pa cekaj,zar to nije dobro?
njima i treba lecenje
red psihologa,red psihijatra,pa red struje,pa red lekica.
sta dobiju zatvorom?druzenje sa sebi slicnima?
znaš li koliko ondak bolnica treba još???Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
njima i treba lecenje
znaš li koliko ondak bolnica treba još???
njima i treba lecenje

Nas bilo 19: )Одељења у школама не би имала више од 24 ученика.![]()
...raj za profesore...trebala im je godina da zapamte imena
...
Ја сам као Карађоз из Проклете авлије, сматрам да је огромна већина заслужила да бар на кратко одлежи у затвору за неки прекршај, јер видим да у овој анархији једино казне и друштвено користан рад могу да помогну и освесте некога. За најтежа убиства, силовања и тако те страшне ствари, не би се ни излазило из затвора, него би се доживотно радило, градило и отплаћивао дуг према друштву. Да сам ја неко...вероватно би погинула у атентату одмах при почетку мандата!Ја сам као Карађоз из Проклете авлије, сматрам да је огромна већина заслужила да бар на кратко одлежи у затвору за неки прекршај, јер видим да у овој анархији једино казне и друштвено користан рад могу да помогну и освесте некога. За најтежа убиства, силовања и тако те страшне ствари, не би се ни излазило из затвора, него би се доживотно радило, градило и отплаћивао дуг према друштву.
Дакле,мој одговор је: градила бих веће затворе. Грозно, али шта да се ради.
Е и ја тако као Гаврило параноик.
Толико се изнервирам кад пишем о томе шта бих променила, да правим и граматичке грешке. 
:аплауз:Да сам ја неко...вероватно би погинула у атентату одмах при почетку мандата!Ја сам као Карађоз из Проклете авлије, сматрам да је огромна већина заслужила да бар на кратко одлежи у затвору за неки прекршај, јер видим да у овој анархији једино казне и друштвено користан рад могу да помогну и освесте некога. За најтежа убиства, силовања и тако те страшне ствари, не би се ни излазило из затвора, него би се доживотно радило, градило и отплаћивао дуг према друштву.
Дакле,мој одговор је: градила бих веће затворе. Грозно, али шта да се ради.
da sam ja neko, ali bas, bas neko bila bih diktator.![]()

što? pa može se biti i mali, anonimni diktator![]()

pa, nije, znam

da sam ja neko, ali bas, bas neko bila bih diktator.![]()
i tv dnevnik.sta ce nam tv dnevnikda mogu nesto da uradim po tpm pitanju, ukinula bih tv pretplatu, posto je to najveca pljacka u istoriji, ni za sta
odmah bih donela naredbu da i zene idu sa muzevima na terene