ne bih ja,sacuvajmeboze,ali ima ko ce, u stvari posstoje vec zemlje koje se finasiraju od toga legalno oces nekoliko primera?pa onda bi i drogu verovagno ubacio u legalne tokove![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne bih ja,sacuvajmeboze,ali ima ko ce, u stvari posstoje vec zemlje koje se finasiraju od toga legalno oces nekoliko primera?pa onda bi i drogu verovagno ubacio u legalne tokove![]()
Слажем се.
С тим што просветни радници не могу на два месеца, али би морали бити под контролом. Не у оваквом смислу, да ,,папир трпи све'', а нико не зна шта трпе ђаци.
И обрнуто, у школи би морао да постоји ред.
И морало би да се зна шта у школи сме да се једе! Забранила бих чипс и смоки за ужину, пицу за доручак..

Читам једну другу тему, отишла у причу ,,Ја бих забранио /ла...'' ,,Ја да сам неко ко .. ја бих то овако..'' и слично.
Помислих, није лоше да имамо тему на којој бисмо као НЕКО нешто забрањивали, дозвољавали, одузимали, давали...
Може да буде у виду кукњаве, могу бити конструктивни предлози...од воље вам!

Мињон, управо сам зато рекла неко ко би био у позицији да промени ..то и то. Свако је неко, али је ретко ко у позицији да мења нешто око себе.
У себи - то је друга прича...![]()

donela zakon o zaštiti privatne svojine kao u Americi, a ne kao ovde recimo prijatelj zatekao tipa u plasteniku kako mu krade povrće i to je jedno sedmi put kako ga zatilče u krađ.i zapretio mu da će sledeči put da ga prebije ako ga zatekne, ovaj lopov uhvati i tuži ga za nanetu duševnu bol izazvanu pretnjom tako da se naš prijatelj mlatio po suđenjima kad je trebao da radi....
hoču da sam sigurna u svojoj kući
uvela smrtnu kaznu
uvela obavezan društveno koristan rad za sve prekršaje
uvela obavezno sortiranje odpada i preradu istog
ma prosto 80 posto švajcarskog zakona prepisala

i ne bi mogli prosvetni radnici da mi piskaraju po forumima, nego bi slobodno vreme koristili na dodatnu edukaciju![]()

...baš mrzim da kopiram... ali upravo čitam nešto što može zvučati kao odgovor...
"Sve čemer, sirotinja, glad, nesreće... A zašto je tako? Ne znam. Možda zato što smo po prirodi zli, što nas je bog obilježio. Ili što nas nesreće neprestano prate, pa se bojimo glasnog smijeha, bojimo se da ćemo naljutiti zle sile koje stalno obilaze oko nas.Zar je onda čuda što se uvijamo, krijemo, lažemo, mislimo samo nadanašnji dan i samo na sebe, svoju sreću vidimo u tuđoj nesreći. Nemamo ponosa, nemamo hrabrosti. Biju nas, a mi smo i na tome zahvalni."
Meša je u svakom slučaju zaslužio da se kopira bezbroj puta...
Da sam ja neko, prosvetni radnici bi radili 12 sati dnevno i imali bi godišnji odmor najduže dve nedelje, i to samo kad je prestupna godina. Naravno, morali bi da uvedemo još 8 izbornih predmeta, tako da bi deca imala 13 časova dnevno.
Molite boga što sam ja niko i ništa.
Očekujem zasluženu reputaciju od svih nenastavnika i neroditelja.

i ne bi mogli prosvetni radnici da mi piskaraju po forumima, nego bi slobodno vreme koristili na dodatnu edukaciju![]()
Aha, na terasu ću da stavim cvijeće koje me ič ne zanima, a sve šta moram privremeno odložiti ću da stavim u podrum koji nemam,odnosno ostavu u stanu koju takođe nemam.svako ko ima terasu ne bi smeo da je koristi ko skladište no bi cveća trebalo da bude u svim žardinjerama

nda, ali opet nekako svakoj strani neko uspe u tomeoff topic, ali moram....
Mešine knjige je jako teško ubaciti na temu lepi odlomci iz knjiga
jednostavno tamo nema lepih odlomaka za citiranje
one su jednostavno cele takve
Aha, na terasu ću da stavim cvijeće koje me ič ne zanima, a sve šta moram privremeno odložiti ću da stavim u podrum koji nemam,odnosno ostavu u stanu koju takođe nemam.
Tako je i komunalna policija prijetila da će kažnjavti sušenje veša na terasi... za to imate mašine za sušenje. Imamo![]()

ali ne bre vanda, ja pa moramo i kreteni nešto da gledamo =)
na temu
ja bih uvela neku vrstu funkcionalnog opismenjavanja i tako... škole za lepo ponašanje
znam ja da sve to polazi iz porodice al mora i porodicu neko da nauči
Ti si neka zahtevna. Jes pa da onda moraju da budu i fini i vaspitani ljudi...
na temu
ja bih uvela neku vrstu funkcionalnog opismenjavanja i tako... škole za lepo ponašanje
znam ja da sve to polazi iz porodice al mora i porodicu neko da nauči