RužnaKoLopov Buduća legenda Moderator Poruka 42.854 26.05.2016. u 11:12 - Da pitam #51 georgejune: nisu to rebusi nego ne razumes Kliknite za proširenje...
DeeLite Zaslužan član Poruka 141.914 26.05.2016. u 20:29 - Da pitam #52 RužnaKoLopov: Kad muskarac/zena pričaju u rebusima da li žele da se istaknu ili zaebavvaju publiku ? Ili su čak usamljeni ? Nema veze sa temom al sam u šoku od radne druge umro momak Tek napunio 50 godina i jutros ga našli ispred tv gotov Kliknite za proširenje... čuj 50... ovde umiru sa 30tak zbog milosrdnog anđela bar se nije mučio, umro odmarajući
RužnaKoLopov: Kad muskarac/zena pričaju u rebusima da li žele da se istaknu ili zaebavvaju publiku ? Ili su čak usamljeni ? Nema veze sa temom al sam u šoku od radne druge umro momak Tek napunio 50 godina i jutros ga našli ispred tv gotov Kliknite za proširenje... čuj 50... ovde umiru sa 30tak zbog milosrdnog anđela bar se nije mučio, umro odmarajući
PerfectOne Vitača Milut VIP Poruka 37.019 26.05.2016. u 21:53 - Da pitam #53 RužnaKoLopov: Kad muskarac/zena pričaju u rebusima da li žele da se istaknu ili zaebavvaju publiku ? Ili su čak usamljeni ? Nema veze sa temom al sam u šoku od radne druge umro momak Tek napunio 50 godina i jutros ga našli ispred tv gotov Kliknite za proširenje... Hajde priznaj dušo, Šta si žvakala sinoć
RužnaKoLopov: Kad muskarac/zena pričaju u rebusima da li žele da se istaknu ili zaebavvaju publiku ? Ili su čak usamljeni ? Nema veze sa temom al sam u šoku od radne druge umro momak Tek napunio 50 godina i jutros ga našli ispred tv gotov Kliknite za proširenje... Hajde priznaj dušo, Šta si žvakala sinoć
RužnaKoLopov Buduća legenda Moderator Poruka 42.854 26.05.2016. u 22:07 - Da pitam #54 DeeLite: čuj 50... ovde umiru sa 30tak zbog milosrdnog anđela bar se nije mučio, umro odmarajući Kliknite za proširenje... Znam znam PerfectOne: Hajde priznaj dušo, Šta si žvakala sinoć Kliknite za proširenje... ????
DeeLite: čuj 50... ovde umiru sa 30tak zbog milosrdnog anđela bar se nije mučio, umro odmarajući Kliknite za proširenje... Znam znam PerfectOne: Hajde priznaj dušo, Šta si žvakala sinoć Kliknite za proširenje... ????
Mr. Hard Buduća legenda Poruka 44.243 29.05.2016. u 17:54 - Da pitam #55 biće da nemaju veze s mozgom pa hoće da impresioniraju publiku
Jennifer Jennin Elita Poruka 19.733 02.06.2016. u 20:11 - Da pitam #56 RužnaKoLopov: Kad muskarac/zena pričaju u rebusima da li žele da se istaknu ili zaebavvaju publiku ? Ili su čak usamljeni ? Nema veze sa temom al sam u šoku od radne druge umro momak Tek napunio 50 godina i jutros ga našli ispred tv gotov Kliknite za proširenje... ... intelektualno nadmudrivanje? žele da ostave utisak da se muvaju al nemaju petlje da to dovrše?
RužnaKoLopov: Kad muskarac/zena pričaju u rebusima da li žele da se istaknu ili zaebavvaju publiku ? Ili su čak usamljeni ? Nema veze sa temom al sam u šoku od radne druge umro momak Tek napunio 50 godina i jutros ga našli ispred tv gotov Kliknite za proširenje... ... intelektualno nadmudrivanje? žele da ostave utisak da se muvaju al nemaju petlje da to dovrše?