Da nije Rusije - Srbija ne bi imala pare za plate i penzije budzetskih korisnika

Тихи

Starosedelac
Poruka
186.055
Soči -- Rusija će odobriti kredit Srbiji da popuni prazninu u budžetu i omogući da se plate i penzije redovno isplaćuju, saznao je Tanjug u diplomatskim krugovima.

1685673222504f76dd4af62241733609_368x236.jpg

To je jedan od rezultata razgovora predsednika Rusije Vladimira Putina i predsednika Srbije Tomislava Nikolića, danas popodne u Sočiju.

Putin i Nikolić razgovarali su i o što skorijem potpisivanju Strateškog sporazuma, a dogovoreno je i da do kraja godine počne izgradnja gasovoda Južni tok na teritoriji Srbije, kao i finansiranje niza projekata u oblasti energetike, bankarstva, infrastrukture i drugim.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=09&dd=11&nav_category=9&nav_id=642293

Koga Rus hrani - taj ima platu i penziju. A ko ceka pare od zapada - taj ce crci ko magarac izmedju dva plasta sena :think:

Eto ko sto vidite da nije nase brace Rusa, i velike pravoslavne RUSIJE i CARA PUTINA - u oktobru ne bi bilo para za plate i penzije :think:

Poslednja izmena od moderatora:
ON je dao pare za beogradske i ostale srpske budzetlije :rtfm:

http://2.***************/-75cVnaltjlE/T7Z3iH62FnI/AAAAAAAAAjE/cfm8UIV3bKQ/s1600/i+am+the+swarzenneger+of+fishing.jpg

Vladimir-Putin_3_1.jpg

Pravoslavni car Vladimir Putin - skija , yebe , puca, peca :super:

MY NAME IS PUTIN - VLADIMIR PUTIN - I JA DAJEM PARE ZA SRPSKE BUDZETLIJE

Vladimir-Putin-007.jpg

SVE BUDZETLIJE DA SE SADA POKLONE SVEPRAVOSLAVNOM IMPERATORU VLADIMIRU VELIKOM :rtfm:

Koga Rus hrani - taj ima platu i penziju. A ko ceka pare od zapada - taj ce crci ko magarac izmedju dva plasta sena :think:

A ko sam sebe hrani, ne mora da razmišlja da li će mu Ameri, EU ili Rusi dati neku crkavicu da preživi do sledeće godine, ali to vi, eurotalibani i rusolizi, nikada nećete shvatiti.

A ko sam sebe hrani, ne mora da razmišlja da li će mu Ameri, EU ili Rusi dati neku crkavicu da preživi do sledeće godine, ali to vi, eurotalibani i rusolizi, nikada nećete shvatiti.

tako je. ali srpske budzetlije nece da cuvaju krave, koze ovce svinje - i tako sami sebe hrane

Oni hoce da fejsbucare na radnom mestu, da ispijaju kafice, resavaju ukrstenice, raspredaju aktuelne traceve i sve to na radnom mestu :think:

Zato je situacija takva kakva je :think:

A mi što radimo kod privatnika i nosimo Putinovu sliku godinama u praznom novčaniku, šta sa nama ?

Čak sam i prvu sliku nosio kao avatar godinama na ovom divnom forumu, pa ćorak.

Paaa i nama ce valjda biti bolje - jer ce krenuti budzetlije manje da nam zavlace ruku u dzep kada ih je preuzeo na izdrzavanje Car Veliki Vladimir? :think:

Malo li je i EPS? :lol: Nego im se Svabe nesto brkaju u posao. Dobro, onda Telekom, ajde nema veze, ni to nije lose. :lol:

Najozbiljnije ja bih rusima prodao EPS 51% a nama 49%

Sa obavezom da ne podizu cenu struje narednih 10 godina , i izgrade 2-3 nuklearke, i da od EPS naprave profitabilnu kompaniju kao sto je NIS.

Mislim da mi Srbi nemamo kapaciteta da tamo zavedemo red i EPS ce biti dok god njime rukovode "nasi kadrovi" - biti gubitas isto kao sto je bio NIS pre dolaska Rusa u tu kompaniju - a danas je najprofitablnije preduzece u Srbiji.

Paaa i nama ce valjda biti bolje - jer ce krenuti budzetlije manje da nam zavlace ruku u dzep kada ih je preuzeo na izdrzavanje Car Veliki Vladimir? :think:

Budzetlije ne spavaju kod kuce a guraju prste u budzet, rade.

Neki svercuju pa zarade, neki posteno rade pa sta dobiju iz budzeta, sto se mene tice, tvoj dzep je siguran. Car Putin je pomogao da ljudi ne ostanu bez svojih ZARADJENIH plata, bez hleba, bez ikakve nade. Hvala mu, zuti nisu uspeli u naumu da pomore "budzetlije", a ni tvoje zelje Tihi nece se ostvariti:cool:

ON je dao pare za beogradske i ostale srpske budzetlije :rtfm:

http://2.***************/-75cVnaltjlE/T7Z3iH62FnI/AAAAAAAAAjE/cfm8UIV3bKQ/s1600/i+am+the+swarzenneger+of+fishing.jpg

Vladimir-Putin_3_1.jpg

Pravoslavni car Vladimir Putin - skija , yebe , puca, peca :super:

MY NAME IS PUTIN - VLADIMIR PUTIN - I JA DAJEM PARE ZA SRPSKE BUDZETLIJE

Vladimir-Putin-007.jpg

SVE BUDZETLIJE DA SE SADA POKLONE SVEPRAVOSLAVNOM IMPERATORU VLADIMIRU VELIKOM :rtfm:

:mrgreen:

Na kolena pred Pravoslavnim carem olosu budzetlijski .... :cool:

P.S. Tihi , jesmo li sad kupili i zandare ?? :cool:

Najozbiljnije ja bih rusima prodao EPS 51% a nama 49%

Sa obavezom da ne podizu cenu struje narednih 10 godina , i izgrade 2-3 nuklearke, i da od EPS naprave profitabilnu kompaniju kao sto je NIS.

Mislim da mi Srbi nemamo kapaciteta da tamo zavedemo red i EPS ce biti dok god njime rukovode "nasi kadrovi" - biti gubitas isto kao sto je bio NIS pre dolaska Rusa u tu kompaniju - a danas je najprofitablnije preduzece u Srbiji.

I da struju placamo evro po kilovatu.

Daj Bože i da poživi Car Veliki Vladimir, Sponzor i Dobročinitelj Naš.
Koliko juce (sinoc) neke jos uvek zute TV-stanice prenese misljenja "analiticara" da Car nece dati nikakvu pomoc (makar i u vidu kredita), sutra cemo cuti da je to nesto drugo, ko zna sta, e, ko li njih placa da mi je znati ali, ja ih uopste ne fermam:manikir:

Nije to njihova meta, oni preferiraju strateska drzavna preduzeca, Sartid je za njih smejurija.

ajd ozbiljno sad da pricamo

Srbija nije napravila vise od 23 godine novi objekat za proizvodnju struje.

Niti ce sa ovim lopovima koji vladaju EPS-om vec 20 godina i vise.

AKo je situacija takva kakva je i ako se zna da nemam dovoljno struje da podmirimo nase potrebe, zar ne bi bilo logicno da se uortacimo sa Rusima koji su SVETSKI ENERGETSKI BROJ JEDAN, i da recimo kroz kooperaciju, napravimo zajednicki sa njima 2-3 nuklearke u Srbiji ili elektrane na gas , i da onda izvozimo struju i delimo pare?

Zar nije to bolja ideja nego da svake zime pucamo devize na uvoz struje ?

Inace Hrvati planiraju da nam naprave nuklearku na Dunavu, i Bugari su isto planirali pa im EU stopirala projekat.

Ceo region Balkana je energetski siromasan i kada bi se energetski uortacili sa Rusima, u*****li bi se od para , jer su sve zemlje iz naseg okruzenja , siromasne energijom i uvozno zavisne - i Hrvatska, i Madjarska, i Bugarska uskoro kad ugasi Kozloduj po nalogu EU, i Rumunija, i Crna Gora i Makedonija , i Grcka narocito leti....

Pa samo od izvoza struje bi mogli da prihodujemo godisnje par milijardi evra

Back