Da nije bilo „Balvan revolucije“ ne bi bilo „Oluje“

Naravno da nema. Prekodrinci hoće da se ubaštraju u našu SRBIJANSKU istoriju. Kradu nam istoriju i indentitet. Sreća pa sve više ljudi u Srbiji uviđa. Zato moja malenkost insistira na SRBIJANSTVU.

Иди погледај у Вараждину како је. Ово нема везе са Дрином.

Ти ниси Србијанац чим говориш да си Србијанац.
Vama Prekodrincima smeta reč SRBIJANAC jer ta reč označava onog ko je iz Srbije, ONOG ČIJI JE PREDAK STVORIO JEDINU SRPSKU DRŽAVU – SRBIJU, a vi bi želeli da se mi utopimo u nekakvo novokomponovano "srpstvo bez razlika," u Oskarov i Dodikov "Srpski svet", i da vi onda nad nama, pošto bi nam prethodno ukinuli posebnost i indentitet i pošto bi nas naterali da prihvatimo lažnu istoriju poput ovih laži koje ovde piskaraš, kulturuloški i svakojako zavladate. Neće da može. Provaljeni ste.

Vama Prekodrincima smeta reč SRBIJANAC jer ta reč označava onog ko je iz Srbije, a vi bi želeli da se mi utopimo u "srpstvo bez razlike" i da vi nad nama, pošto bi nam prethodno ukinuli posebnost i indentitet i pošto bi nas naterali da prihvatimo lažnu istoriju poput ovih laži koje ovde piskaraš, kulturuloški i svakojako zavladate. Neće da može. Provaljeni ste.

Ја неман везе са Босном и Хрватском. Мој чукундеда је погинуо на Маљену. Србијанац је аустроугарска кованица за Слободне Србе из Црне Горе и Србије.

Данас се користи ИСКЉУЧИВО као синоним за Грађане Србије као политички коректни израз. Ја сам ај да кажем одокативно Чарапан по пореклу!

Pa dobro ja ne kažem da nema i naših SRBIJANACA koji iz raaaaznih razloga pristaju na ovu ujdurmu Prekodrinaca. Neko zato što ne razume u čemu se radi, neko za novac...

Сад сте из Вараждина научили лепо српски језик али и даље вас одаје ваш новохрватијански језик - србијанац, србијански...

Пропала Хрватска централа начисто. :rotf: :hahaha:

Хрватска служба јури људе по форумима да их преуми како би следећа генерација причали како су јадни Хрвати биле жртве жеље за слободе и да су стварањем НДХ ослбађали хрватске земље.Толико им је домет. Да није смешно, било би жалосно. Ај уздравље људи...
:rotf::hahaha:

Jedino cega nema su grobovi hrvatskih kraljeva. I dan danas misterija.
Kako nema.

Natpis_na_sarkofagu_kraljice_Jelene_976.jpg

»U ovom grobu počiva glasovita Helena, koja je bila žena kralja Mihalja i majka kralja Stjepana. Vladala je kraljevstvom. Osmoga dana prije oktobarskih ida ovdje je u miru pokopana, 976. godine od utjelovljenja Gospodinova, indikcije četvrte, petoga mjesečevoga kruga, sedamnaeste epakte, petoga sunčevoga kruga koji se poklapa sa šestim. Ona, koja je za života bila kraljica, postade i majkom siročadi i zaštitnicom udovica. Čovječe, koji gledaš, reci: Bože, smiluj se njenoj duši.«

Kako nema.

Pogledajte prilog 1772893
»U ovom grobu počiva glasovita Helena, koja je bila žena kralja Mihalja i majka kralja Stjepana. Vladala je kraljevstvom. Osmoga dana prije oktobarskih ida ovdje je u miru pokopana, 976. godine od utjelovljenja Gospodinova, indikcije četvrte, petoga mjesečevoga kruga, sedamnaeste epakte, petoga sunčevoga kruga koji se poklapa sa šestim. Ona, koja je za života bila kraljica, postade i majkom siročadi i zaštitnicom udovica. Čovječe, koji gledaš, reci: Bože, smiluj se njenoj duši.«

Znaci grib neke Hrvatice udate za srpskog kralja? Kul.

Па то ти је Србија одувек била.
Nije. Znam ja šta je Srbija. Preko Drine je naša SRBIJANSKA država prešla samo jednom i to je bilo u vreme Moravske Srbije kada je despotu Stefanu kralj Žigmund Luksemburški za pomoć u ratu protiv Bosanskog Kraljevstva poklonio rudarski grad Srebrenicu, čuven tada po srebru, i Srebrenica je tako bila deo Moravske Srbije tridesetak godina. I to je svo "prostiranje" Srbije preko Drine u celokupnoj našoj srednjevokovnoj istoriji. Drina je uvek bila granica dva sveta i ostaće to zauvek.

Nije. Znam ja šta je Srbija. Preko Drine je naša SRBIJANSKA država prešla samo jednom i to je bilo u vreme Moravske Srbije kada je despotu Stefanu kralj Žigmund Luksemburški za pomoć u ratu protiv Bosanskog Kraljevstva poklonio rudarski grad Srebrenicu, čuven tada po srebru, i Srebrenica je tako bila deo Moravske Srbije tridesetak godina. I to je svo "prostiranje" Srbije preko Drine u celokupnoj srednjevokovnoj istoriji. Drina je uvek bila granica dva sveta i ostaće to zauvek.

Ниси хрватски НДХ бот ама уопште.

Te bedne forice i etiketiranja kako smo mi SRBIJANCI ekavske ustaše i to, neće vam pomognu jer ste PROVALJENI.

Ма какве форице, само НДХ бот може да изјави оно што се ти изјавио. Иду у централу па се боље спреми. Овај Чарапан те чека.

Back