Da nije bilo „Balvan revolucije“ ne bi bilo „Oluje“

Naravno da je NDH pravno postojala
NDH bi postojala sve do danas da u Hrvatskoj nije bilo građanskog rata.
Uzmi primer Španije - uspešna fašistička država, koja se mirno integrisala u moderne tekovine.

Kao da nitko nikada nije čuo za Atlantsku povelju. NDH pravno nije postojala. Ona je njemačko-talijanski okupirani teritorij Jugoslavije.

Većina Hrvata je bila za tzv.NDH,a ne AVNOJ-evsku Hrvatsku.
I dan danas pjevaju o Juri i Bobani,a ne Bakariću.
Većina Hrvata jesu ustaše ili domobrani, to je tačno.
Međutem, pobednici su druga grupa Hrvata kojima je ostatak Jugoslavije pomagao uglavnom duhom, a ne Srbi...
Mi smo u drugom svetskom ratu bili potpuno pasivni i nema potrebe da glumimo ludilo...

Naravno da je NDH pravno postojala
NDH bi postojala sve do danas da u Hrvatskoj nije bilo građanskog rata.
Uzmi primer Španije - uspešna fašistička država, koja se mirno integrisala u moderne tekovine.
НДХ никакве везе нема са фашизмом. И усташе нису биле фашисти. Та наказна творевина је хиљаду пута гора од сваког фашизма. Нису имали уопште ту врсту идеја. Средњовековно мрачњаштво са тешким тоновима системског садизма, и конвертитске психопатологије, имали су само хрвати, и до некле Галичници из западне Украине. Били су лишени било какве дубље идологије . Једноставно , хрвати су то што јесу.

Većina Hrvata jesu ustaše ili domobrani, to je tačno.
Međutem, pobednici su druga grupa Hrvata kojima je ostatak Jugoslavije pomagao uglavnom duhom, a ne Srbi...
Mi smo u drugom svetskom ratu bili potpuno pasivni i nema potrebe da glumimo ludilo...
Прво, били смо жртве. ПОдељени у више фракција жртви и слугу. Суге су помагале, најчешће несвесно нашим крвницима.

Прво, били смо жртве. ПОдељени у више фракција жртви и слугу. Суге су помагале, најчешће несвесно нашим крвницима.
To naše glumatanje žrtava je nešto najogavnije...
Nismo mi nikakve žrtve zato jer svesno i namerno gledamo da uništimo Hrvate i drpimo im teritorij.

PRIMER - atentat na Franca u Sarajevu
Čin nasilja uperen protiv povratka Bosne Hrvatskoj, koju je Franc nameravao da sprovede i tako stavi tačku na i hrvatskih ratova sa Turcima.

E pa, Turci su imali jednog pomagača u zločinu nad Hrvatima, a to smo mi Srbi, koji se, jel, ne mirimo sa porazom i obnovom srednjovekovne, prijeturčinske Hrvatske.
A eto, onda ćemo malo da oživimo te ratove iz 18. veka koji su završili tako da si Hrvati, samo uz pomoć onih žvaljavih Austrijanaca, pokorili celu Srbiju i isterali Turke.
I tu ćemo da udaramo glavom u stol dok ne vidimo da je to tako, a ne onako kako mi govorimo.

Nismo mi nikakve žrtve zato jer svesno i namerno gledamo da uništimo Hrvate i drpimo im teritorij.

Čin nasilja uperen protiv povratka Bosne Hrvatskoj, koju je Franc nameravao da sprovede i tako stavi tačku na i hrvatskih ratova sa Turcima.

E pa, Turci su imali jednog pomagača u zločinu nad Hrvatima, a to smo mi Srbi, koji se, jel, ne mirimo sa porazom i obnovom srednjovekovne, prijeturčinske Hrvatske.
A eto, onda ćemo malo da oživimo te ratove iz 18. veka koji su završili tako da si Hrvati, samo uz pomoć onih žvaljavih Austrijanaca, pokorili celu Srbiji i isterali Turke.
I tu ćemo da udaramo glavom u stol dok ne vidimo da je to tako, a ne onako kako mi govorimo.
Bosna je na kratko bila deo Hrvatske samo 20 i nekoliko godina posle ubistva Franca 1918.Nikad pre a stvari stoje tako da nikad i neće biti deo Hrvatske.Drugim rečima 1914 nije mogla biti vraćena Hrvatskoj.

A eto, onda ćemo malo da oživimo te ratove iz 18. veka koji su završili tako da si Hrvati, samo uz pomoć onih žvaljavih Austrijanaca, pokorili celu Srbiji i isterali Turke.
Јеси ли ти то читао неке хрватске књиге. Шта ти је човече. Какве везе има сарајевски атенеат саотимањем територија од хрватске. И акве уопште то хрватске ратове помињеш, да ми је знати. Имали су и они по негде неког храброг човека, као што је Зрињски, па чак и Јелачић. Али некаквим чисто хрватском ратовима против турака ни говора нема. То кад је Аустрија ратовала против Турака, ратовали суСрби краишници, као регуларна аустријска војска. С друе стране клање српске деце од стране хрвата, савим је друга ситуација. И не заборави. ОНи су непокајани злочинци. Не кају се због тога. Цинично се церекају, најчешће, кад им се то спомене.

Back