- Poruka
- 35.052
Zamislite da ljudi u Srbiji nemaju mogućnost da putem interneta saznaju sve istine ili laži već su samo upućeni na tv sa nacionalnom frekvencijom. Da li bi u tom slučaju Srbija ipak ustala protiv korupcije i lopova?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Лакше је млатити празну сламу по интернету. Кад би извукли задњице из БГД-касаба можда не би умели да нађу остатак Србије без апликације или навигације.Можда би било боље, јер би заинтересовани за промене морали да извуку задњице из београдске касабе и крену по Србији да виде како се живи, шта су проблеми и можда нешто и покрену озбиљније.
Замишљам.Zamislite da ljudi u Srbiji nemaju mogućnost da putem interneta saznaju sve istine ili laži
Milosevic je imao daleko vecu podrsku od Kostunice, Djindjica i Tadica tokom njihove vladavinePa Slobo nije imao interneta pa su ljudi bili odlucniji skloniti ga
Internet samo uljujlkuje ljude lajkovi komenti a nicega u praksu
znas li zasto nijedna obojena revolucija u svetu, posle Majdana , nije uspela ?Zamislite da ljudi u Srbiji nemaju mogućnost da putem interneta saznaju sve istine ili laži već su samo upućeni na tv sa nacionalnom frekvencijom. Da li bi u tom slučaju Srbija ipak ustala protiv korupcije i lopova?
Ti nisi imao interneta kod SlobePa Slobo nije imao interneta pa su ljudi bili odlucniji skloniti ga
Internet samo uljujlkuje ljude lajkovi komenti a nicega u praksu
Verujem da bi, jer se nepravda uvukla u gotovo sve pore drustva, sve institucije i covek bi morao zaista da bude slep i glup, pa da to ne vidi.Zamislite da ljudi u Srbiji nemaju mogućnost da putem interneta saznaju sve istine ili laži već su samo upućeni na tv sa nacionalnom frekvencijom. Da li bi u tom slučaju Srbija ipak ustala protiv korupcije i lopova?
Da znaš. Nešto me ne zanima Bg a i za ostatak nisam raspokožen.Лакше је млатити празну сламу по интернету. Кад би извукли задњице из БГД-касаба можда не би умели да нађу остатак Србије без апликације или навигације.
Па нормално, човек треба прво да води рачуна о својој најближој околини. Не знају где ђубре да баце, али би знали да воде свемир.Da znaš. Nešto me ne zanima Bg a i za ostatak nisam raspokožen.
Zamislite da ljudi u Srbiji nemaju mogućnost da putem interneta saznaju sve istine ili laži već su samo upućeni na tv sa nacionalnom frekvencijom. Da li bi u tom slučaju Srbija ipak ustala protiv korupcije i lopova?
Нису размишљали ни пре интернета. Сад је свакако горе.Замишљам.
Онда би морали да мисле.
Зло, само по себи, зар не?
istinita pricaЛакше је млатити празну сламу по интернету. Кад би извукли задњице из БГД-касаба можда не би умели да нађу остатак Србије без апликације или навигације.
Имам и ја истиниту причу. Била сам једном службено у Франкфурту и замало да слетимо у Мајну усред ноћи због навигације. Урлала сам на оног што је возио и говорила му куд да вози, док нисмо прешли преко моста. Није ни у Немачкој идеално.istinita prica
i tako ja odem pogresnim putem s divcibara u kosjeric, i negde u prvih pola sata puta se cudim zasto mi navigacija ne prica nista, a put prazan, uzan i zabacen, nigde nikog, pogledam ja a ono mobilni kaze: 'No signal' = no signal no internet no navigation.... i kad sam se nacisto izgubio natrcim na neformalno naselje na kome pise: Air B&B i pomislim eto ima i AirBNB ali nema internet, pa ti vidi dokle smo stigli. I tako raspitam se ja, a oni kazu, samo pravo do manastira. Valjda je tako bilo nekad kad su Turci vladali Srbijom - nista se promenilo nije. Putnik namernik je isao carskim putem od manastira do manastira. Ili nekih domacina koji primaju i ugoste putnike namernike (tu se razmene ideje i predlozi pocetak bune na dahije)
nekad je postojala fraza: uradim to i to tako i tako i necu da mislim!Нису размишљали ни пре интернета. Сад је свакако горе.
Не знам. Кад прође време, човек може да идеализује прошлост, али сам читала да се први пут откад се мери И-Ку дешава да су деца мање интелигентна од родитеља. Некад је и последњи део у реду јер кад људи не могу да се договоре, неко мора да пресече. Играш ли неку игру овде? Игре су добре јер је човек хомо луденс. Бар тако кажу.nekad je postojala fraza: uradim to i to tako i tako i necu da mislim!
Valjda je taj poslednji deo ostao isti?
Išli bi onda kao studenti od grada do grada , od sela do sela i razgovarali i objašnjavali ljudima šta se dešavaZamislite da ljudi u Srbiji nemaju mogućnost da putem interneta saznaju sve istine ili laži već su samo upućeni na tv sa nacionalnom frekvencijom. Da li bi u tom slučaju Srbija ipak ustala protiv korupcije i lopova?
Nemaju izazove da resavaju. Isto kao u sportu - ako se bavis sportom dobijes odgovarajuce misice. Ako ne, ostans takav/a si.Не знам. Кад прође време, човек може да идеализује прошлост, али сам читала да се први пут откад се мери И-Ку дешава да су деца мање интелигентна од родитеља.
Ljudska drustva su komplikovana, pogotovo u zemlji koja ima izreku: sva srbina tri partije.Некад је и последњи део у реду јер кад људи не могу да се договоре, неко мора да пресече.
Играш ли неку игру овде? Игре су добре јер је човек хомо луденс. Бар тако кажу.
neke su izazovne, vecina ih spada u teoriju igara - konsekventno dosadne pogledom iz tog ugla.jbt nocna mora..jezik pregrizi i pomeri se s mesta.Zamislite da ljudi u Srbiji nemaju mogućnost da putem interneta saznaju sve istine ili laži već su samo upućeni na tv sa nacionalnom frekvencijom. Da li bi u tom slučaju Srbija ipak ustala protiv korupcije i lopova?