da ne budem dosadna

muzipuzi:
Sta biste uradili...a da ne bude napadno ni dosadno... :oops:
Znam da je konkretna situacija vec resena, ali mozda tema da od sebe i za neku dalju diskusiju...

Dakle pitanje je: koliko puta je za vas OK da ne bude "napadno ni dosadno"? Bilo da "pitate" ili ste "pitani" :D...

Ja u najvecem broju slucajeva pokusam (nazovem, iniciram kontakt, sta vec...) drugi put, ali izuzetno retko (kad mi je baaas stalo :oops:) treci. Kontam, koga ne interesuje, vazi ono "'oces, neces, ne moras, ne znas sta propustas"
icon_mrgreen.gif
icon_mrgreen.gif
icon_mrgreen.gif

I u obrnutom slucaju brojke su slicne: ako neko posle drugog, treceg puta i dalje insistira, onda pomislim da je "dosadan".

Vi?

ma kakvo bre zvanje, pobogu? rizik je to..sta ako ovo, sta ako ono...kad bolje razmislim, i napolje kad izadjes, moze te zahvatiti elementarna nepogoda..i ode u p.m....ili u zemlju cuda ...ili u oz..razlicite su mogucjnostiii..i sad..jbg..najbolje je ne ustajati iz kleveta...sto je sigurno, sigurno je...
dunav osiguranje 8)

ps..ono, ima kretena koji kazu ko ne reskira, ne dobija..ali nemaju oni pojma :lol: :lol: :lol:

ps 2.a postavlja se i pitanje kolateralne stete...mislim, e, pojma nemam sta sam htela da kazem :? a mozda i imam? :D :D :D

muzipuzi:
Dosla sam u jedan grad...pozelela da vidim nekog s kim sam imala avanturu pre dve god. Manje vise smo od tog doba bili u kontaktu i kad sam mu se javila reklo bi se da je bio iskreno obradovan...Dogovorismo se da se vidimo samo kaficu da popijemo i malo se ispricamo...Rece da ce zvati i nema ga...Ja moram sutra natrag...Glupo mi da ga zovem i pitam bilo sta...Verujem da je nesto privatno u pitanju i da zato ne sme...A opet ko zna kad cu vise ovde doci..zao mi da odem da ga ne vidim razumite me...Sta biste uradili...a da ne bude napadno ni dosadno... :oops:

Pa sto si zapela za njega, ima toliko tipova koji bi te izavanturisali, ali jok, ti hoces bas njega!

Takve su zene uvek hoce ono sto nemaju pa se samo zale, i zakeraju... :evil:

muzipuzi:
Dosla sam u jedan grad...pozelela da vidim nekog s kim sam imala avanturu pre dve god. Manje vise smo od tog doba bili u kontaktu i kad sam mu se javila reklo bi se da je bio iskreno obradovan...Dogovorismo se da se vidimo samo kaficu da popijemo i malo se ispricamo...Rece da ce zvati i nema ga...Ja moram sutra natrag...Glupo mi da ga zovem i pitam bilo sta...Verujem da je nesto privatno u pitanju i da zato ne sme...A opet ko zna kad cu vise ovde doci..zao mi da odem da ga ne vidim razumite me...Sta biste uradili...a da ne bude napadno ni dosadno... :oops:

pa zovi opet

Back