Da možete da izbrišete ružne uspomene, da li biste to i uradili?

a stekla bi nove ruzne pa sta bi mi vredilo brisati stare
cigara.gif

mene nece nista lijepo a ruznog se svakodnevno nagomilava koliko oces
cigara.gif

Velika vecina ruznih stvari je korisna, to stoji, ali naravno da bih nesto i obrisao, jer koliko god ljudi priznali ili ne sve sto im se desilo ostavilo je posledicu na nama, tako da se kasnije uskracuje uzivanje u zivotu zbog nekih ljudi koji su bili u zivotu nasem mozda mesec, dva, tri, a tebe to kosta deset, dvadeset, trideset godina zivota... Par stvari bih mozda promenio, ne mislim na m-z odnose, na ozbiljnije stvari - da.

Jbg tuga jaca coveka,kao i radost sastavni deo je zivota,nemos ti tu nesto posebno biti proracunat sto se tice izbora emocija, ako ti se place placi do iznemoglosti,ruzne uspomene kad tad nestanu,stvar je u tome da covek kroz iskreno kajanje nauci ziveti sam sa sobom,jer za vecinu ruznih uspomena smo sami zasluzni,sem naravno nekih gubitaka tipa smrt nekog voljenog il slicne stvari...

Izbrisao bih iskustvo koje me čini gorim čovekom nego što sam bio :) Takvo mi nije neophodno baš preterano.
Pa ok,to bi uradio ti,ja opet ne bih jer realno ono sto nije dobro za druge ljude mozda je dobro za mene.Sta znaci gori covek...ako to znaci da cu biti gora po druge jer me nece vise lako vozati i nece se bas lako izaci sa mnom na kraj,a meni je jel bolje ...onda....neka,neka budem i gori covek.z:)

Pa ok,to bi uradio ti,ja opet ne bih jer realno ono sto nije dobro za druge ljude mozda je dobro za mene.Sta znaci gori covek...ako to znaci da cu biti gora po druge jer me nece vise lako vozati i nece se bas lako izaci sa mnom na kraj,a meni je jel bolje ...onda....neka,neka budem i gori covek.z:)

Ako tako gledaš na stvari, da. :)

Back