gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
Da možete da izbrišete ružne uspomene, da li biste to i uradili?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj avatar mi je plagijat Sinketa.
Mora da ti je idol.
Malo ih je ali neke sam izbrisala..ostale, ne brisem, cuvam, da ne bih ponovila iste greske.Da možete da izbrišete ružne uspomene, da li biste to i uradili?
Ma jok,to bi znacilo da brisem veliki deo svog iskustva,i lepo i ruzno se desava sa razlogom,i neka tih uspomena gde su,nauci se nesto,ipak je to neka skola.Da možete da izbrišete ružne uspomene, da li biste to i uradili?
Ma jok,to bi znacilo da brisem veliki deo svog iskustva,i lepo i ruzno se desava sa razlogom,i neka tih uspomena gde su,nauci se nesto,ipak je to neka skola.![]()
Pa ok,to bi uradio ti,ja opet ne bih jer realno ono sto nije dobro za druge ljude mozda je dobro za mene.Sta znaci gori covek...ako to znaci da cu biti gora po druge jer me nece vise lako vozati i nece se bas lako izaci sa mnom na kraj,a meni je jel bolje ...onda....neka,neka budem i gori covek.Izbrisao bih iskustvo koje me čini gorim čovekom nego što sam bioTakvo mi nije neophodno baš preterano.
Pa ok,to bi uradio ti,ja opet ne bih jer realno ono sto nije dobro za druge ljude mozda je dobro za mene.Sta znaci gori covek...ako to znaci da cu biti gora po druge jer me nece vise lako vozati i nece se bas lako izaci sa mnom na kraj,a meni je jel bolje ...onda....neka,neka budem i gori covek.![]()