DeeLite Zaslužan član Poruka 141.914 30.04.2014. u 11:27 - Da mi je da nadjem neku bogatu... #426 opšte karakteristike bogatih ljudi...ekscentričnost i tako te stvari...
Lycia29 Aktivan član Poruka 1.740 30.04.2014. u 22:46 - Da mi je da nadjem neku bogatu... #427 DeeLite: opšte karakteristike bogatih ljudi...ekscentričnost i tako te stvari... Kliknite za proširenje... Pa ekstentricnost ne mora da ima direktnu vezu sa kolicinom novca zar ne?
DeeLite: opšte karakteristike bogatih ljudi...ekscentričnost i tako te stvari... Kliknite za proširenje... Pa ekstentricnost ne mora da ima direktnu vezu sa kolicinom novca zar ne?
Lycia29 Aktivan član Poruka 1.740 01.05.2014. u 16:06 - Da mi je da nadjem neku bogatu... #428 I jos jedno pitanje, ako se jos neko vrati na ovu temu Sta je sa ljudima koji imaju vezu na daljinu? Koliko tu finansije igraju ulogu?
I jos jedno pitanje, ako se jos neko vrati na ovu temu Sta je sa ljudima koji imaju vezu na daljinu? Koliko tu finansije igraju ulogu?
Martial Ističe se Poruka 2.553 01.05.2014. u 16:07 - Da mi je da nadjem neku bogatu... #429 Lycia29: I jos jedno pitanje, ako se jos neko vrati na ovu temu Sta je sa ljudima koji imaju vezu na daljinu? Koliko tu finansije igraju ulogu? Kliknite za proširenje... pa valja imati love za putovanja cesta naravno ali tu ima najvecu ulogu poverenje I strpljenje
Lycia29: I jos jedno pitanje, ako se jos neko vrati na ovu temu Sta je sa ljudima koji imaju vezu na daljinu? Koliko tu finansije igraju ulogu? Kliknite za proširenje... pa valja imati love za putovanja cesta naravno ali tu ima najvecu ulogu poverenje I strpljenje
ChristopherWalken Elita Poruka 18.775 01.05.2014. u 16:41 - Da mi je da nadjem neku bogatu... #430 Lycia29: Pa ekstentricnost ne mora da ima direktnu vezu sa kolicinom novca zar ne? Kliknite za proširenje... Obicno ima. Lycia29: I jos jedno pitanje, ako se jos neko vrati na ovu temu Sta je sa ljudima koji imaju vezu na daljinu? Koliko tu finansije igraju ulogu? Kliknite za proširenje... Isto kao i u svakoj drugoj vezi.Znaci poprilicno.
Lycia29: Pa ekstentricnost ne mora da ima direktnu vezu sa kolicinom novca zar ne? Kliknite za proširenje... Obicno ima. Lycia29: I jos jedno pitanje, ako se jos neko vrati na ovu temu Sta je sa ljudima koji imaju vezu na daljinu? Koliko tu finansije igraju ulogu? Kliknite za proširenje... Isto kao i u svakoj drugoj vezi.Znaci poprilicno.
gost 345037 Veoma poznat Poruka 12.543 01.05.2014. u 21:36 - Da mi je da nadjem neku bogatu... #431 Lycia29: I jos jedno pitanje, ako se jos neko vrati na ovu temu Sta je sa ljudima koji imaju vezu na daljinu? Koliko tu finansije igraju ulogu? Kliknite za proširenje... Skupo je ....Ali u takvoj situaciji ne razmisljas o finasijama.....ustvari razmisljas ali imas prioritet.
Lycia29: I jos jedno pitanje, ako se jos neko vrati na ovu temu Sta je sa ljudima koji imaju vezu na daljinu? Koliko tu finansije igraju ulogu? Kliknite za proširenje... Skupo je ....Ali u takvoj situaciji ne razmisljas o finasijama.....ustvari razmisljas ali imas prioritet.
sinmbad Veoma poznat Poruka 12.425 02.05.2014. u 22:30 - Da mi je da nadjem neku bogatu... #432 ...ih kolko puta... ...ima sponzoruša i muških i žemskih kolko ti volja samo fali sponzora...
G gost 349039 Aktivan član Poruka 1.234 03.05.2014. u 01:11 - Da mi je da nadjem neku bogatu... #433 Lycia29: I jos jedno pitanje, ako se jos neko vrati na ovu temu Sta je sa ljudima koji imaju vezu na daljinu? Koliko tu finansije igraju ulogu? Kliknite za proširenje... Poslednja izmena: 03.05.2014.
Lycia29: I jos jedno pitanje, ako se jos neko vrati na ovu temu Sta je sa ljudima koji imaju vezu na daljinu? Koliko tu finansije igraju ulogu? Kliknite za proširenje...
T Tvoj Početnik Banovan Poruka 12 03.05.2014. u 08:34 - Da mi je da nadjem neku bogatu... #434 Bolje zmiju da nadjes
Molonlabe Poznat Poruka 7.225 03.05.2014. u 14:07 - Da mi je da nadjem neku bogatu... #435 Sta je zakljucak
gost 343533 Elita Poruka 17.529 03.05.2014. u 14:39 - Da mi je da nadjem neku bogatu... #436 Lycia29: I jos jedno pitanje, ako se jos neko vrati na ovu temu Sta je sa ljudima koji imaju vezu na daljinu? Koliko tu finansije igraju ulogu? Kliknite za proširenje... samo ako je ispitivanje pred brak u pitanju. ne mora da kosta vise od obicne veze, pricate na Skype. ne trosite lovu na izlaske itd....
Lycia29: I jos jedno pitanje, ako se jos neko vrati na ovu temu Sta je sa ljudima koji imaju vezu na daljinu? Koliko tu finansije igraju ulogu? Kliknite za proširenje... samo ako je ispitivanje pred brak u pitanju. ne mora da kosta vise od obicne veze, pricate na Skype. ne trosite lovu na izlaske itd....