Da me tretiraju, nego kako

• Začetnik teme Začetnik teme Araon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zato sto ne razlikujes agresivno ponasanje od muskarca sa integritetom ili treba da pojasnim?
to si ti nesto pobrkao

to sto se tezi tome da trebas biti uredan, fin, vaspitan, smiren kulturan momak i dzentlmen cija uverenja pocivaju na pravim vrednostima
ne iskljucuje da treba da budes sposoban da nekome iscupas glavu iz trupa ako prilike i okolnosti ne dozvole drugacije resenje konkretne situacije

i agresivan, sta znaci agresivan
to mozemo tumacitii ponasati se dosledno situaciji
za nekoga to moze biti agresivno posmatrajuci van konteksta situacije

Često čujemo i savete roditelja ženskom detetu da ni slučajno ne budu sa nekim ko ih ne tretira kao _______ (dopuniti po želji), ali retko kad mogu primetiti da ih neko uči i kako da tretiraju ljude oko sebe.
Prvi deo delimično tačan. Kažem delimično jer nije zdravo bilo koju ženu tretirati kao princezu.
Kad tad dolazi do ozbiljnijih iskušenja i razočarenja. Ali ih treba upozoravati na loše muškarce, kojih je veliki broj.
Sa drugim delom se ne slažem.
Ukoliko se prvi deo vaspitanja odradi ispravno, ni drugi deo neće izostati.
Nikada nisam bila princeza ni skot prema drugim ljudima.

zašto se sve žene ponašaju ovako snebivljivo kada ih pitaju za sreću njihovog muškarca sad već postaje zanimljivo haha
kaže ona pa nikada nisam razmišljala o njegovoj sreći stvari su postavljene tako da on mene treba da usrećuje:roll:

možda muška sreća potiče iz nekog seksualnog izvora pa ženama neprijatno da odgovore na pitanje koje ima skriveno pitanje
da li usrećujete svog muškarca
znači
klečite li, ljubite li felacio, okreće li vas otpozadi? .....

Nije to bas tako, znam dosta normalnih i lepo odgojenih devojaka, i znam mnoge muskarce koji su manipulativna smeca, miskgonisti, koji tuku zene, ponizavaju i slicno. Zena je cesto krska jednom kad je slomis , napravio si roba od nje. Cast ovima sa karaterom. Cesto to kad one glume hladnocu, distancu, pa i nevaspitanje i slicno je samo samoodbrana i strah da ne budu povredjenje.
I pri tom su brizne i pazljive, ako se okruzis pravima.
E sad meni licno neke stvari u mentalitetu nasis zena smetaju jako, mislim na ex ayu generalno, iako i tu ima razlika od kraja do kraja, al sta ces siroko mi polje, velik je svet. Ja bolim da sam centar njene oaznje a ne obrnuto, zato i hrlim gde su takve zene.
Stvar izbora, i donekle koliko ustekas novca xD
Imaš ti i mizgoniste i mizandriste istovremeno -, to je tek kombinacija.

Jedini problem na Balkanu je kad pomisliš da si našo par sisa i picu za sebe da ti GRATIS U PAKETU stiže komplet istorijat njene seljačke familije pa ko od tih seljačina tu bio sa fakultetom ko bez.

Ja bih sad mogao da nabrajam ali sam bio pametan pa sam odustao na vreme.
Iskoristio sam zakon o zaštiti potrošača pa sam vratio i bofl robu i gratis poklon.
Moje pravo, na vreme i bez obrazloženja.

zašto se sve žene ponašaju ovako snebivljivo kada ih pitaju za sreću njihovog muškarca sad već postaje zanimljivo haha
kaže ona pa nikada nisam razmišljala o njegovoj sreći stvari su postavljene tako da on mene treba da usrećuje:roll:

možda muška sreća potiče iz nekog seksualnog izvora pa ženama neprijatno da odgovore na pitanje koje ima skriveno pitanje
da li usrećujete svog muškarca
znači
klečite li, ljubite li felacio, okreće li vas otpozadi? .....

Sreća bi trebalo da bude dvosmerna ulica.
Elementarno, my dear Watson, ali mnogi to elementarno ne kapiraju i ne žele da rade na tome, tako da nema čuđenja zašto se dešavaju svakakva srannja u braku/vezi.

Juče sam video klip u kom se žena na jednom podcastu naljutila i napustila podcast jer je dobila pitanje da li je udata i da li je njen muž srećan čovek, navodno, ona se šokirala jer je do sad uvek dobijala pitanje da li je ona srećna, a sad su je pitali nešto o čemu ona očigledno nije nikad ni razmišljala.

Često čujemo i savete roditelja ženskom detetu da ni slučajno ne budu sa nekim ko ih ne tretira kao _______ (dopuniti po želji), ali retko kad mogu primetiti da ih neko uči i kako da tretiraju ljude oko sebe.

Šta mislite o tom fenomenu, da li je pametno devojke učiti samo kako one treba da budu tretirane? I šta to nosi sa sobom, osim egoizma?
To je posledica nekadašnjeg lošeg tretmana koji su muškarci sebi dozvolili tih godina. Tipa pre 40-50 godina i više. I to razumem, normalno je da svako brine za svoju ćerku.
Ako nekog žulja činjenica da je ta relacija nepravedna prema muškarcima današnjeg vremena, može sačekati još nekih 50 godina dok se izmene uloge
i to je to

Back