Bjankilina
Domaćin
- Poruka
- 3.628
Mozda je trebalo da piše zato što te voli. Jer su ribe lude kad vole nekogaNista ne razumem ali kako god ti kazes![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda je trebalo da piše zato što te voli. Jer su ribe lude kad vole nekogaNista ne razumem ali kako god ti kazes![]()
to si ti nesto pobrkaoZato sto ne razlikujes agresivno ponasanje od muskarca sa integritetom ili treba da pojasnim?
Prvi deo delimično tačan. Kažem delimično jer nije zdravo bilo koju ženu tretirati kao princezu.Često čujemo i savete roditelja ženskom detetu da ni slučajno ne budu sa nekim ko ih ne tretira kao _______ (dopuniti po želji), ali retko kad mogu primetiti da ih neko uči i kako da tretiraju ljude oko sebe.
To e toDame tretirati kao dame, a raspandrkuse kao raspandrkuse
Imaš ti i mizgoniste i mizandriste istovremeno -, to je tek kombinacija.Nije to bas tako, znam dosta normalnih i lepo odgojenih devojaka, i znam mnoge muskarce koji su manipulativna smeca, miskgonisti, koji tuku zene, ponizavaju i slicno. Zena je cesto krska jednom kad je slomis , napravio si roba od nje. Cast ovima sa karaterom. Cesto to kad one glume hladnocu, distancu, pa i nevaspitanje i slicno je samo samoodbrana i strah da ne budu povredjenje.
I pri tom su brizne i pazljive, ako se okruzis pravima.
E sad meni licno neke stvari u mentalitetu nasis zena smetaju jako, mislim na ex ayu generalno, iako i tu ima razlika od kraja do kraja, al sta ces siroko mi polje, velik je svet. Ja bolim da sam centar njene oaznje a ne obrnuto, zato i hrlim gde su takve zene.
Stvar izbora, i donekle koliko ustekas novca xD
zašto se sve žene ponašaju ovako snebivljivo kada ih pitaju za sreću njihovog muškarca sad već postaje zanimljivo haha
kaže ona pa nikada nisam razmišljala o njegovoj sreći stvari su postavljene tako da on mene treba da usrećuje
možda muška sreća potiče iz nekog seksualnog izvora pa ženama neprijatno da odgovore na pitanje koje ima skriveno pitanje
da li usrećujete svog muškarca
znači
klečite li, ljubite li felacio, okreće li vas otpozadi? .....
To je posledica nekadašnjeg lošeg tretmana koji su muškarci sebi dozvolili tih godina. Tipa pre 40-50 godina i više. I to razumem, normalno je da svako brine za svoju ćerku.Juče sam video klip u kom se žena na jednom podcastu naljutila i napustila podcast jer je dobila pitanje da li je udata i da li je njen muž srećan čovek, navodno, ona se šokirala jer je do sad uvek dobijala pitanje da li je ona srećna, a sad su je pitali nešto o čemu ona očigledno nije nikad ni razmišljala.
Često čujemo i savete roditelja ženskom detetu da ni slučajno ne budu sa nekim ko ih ne tretira kao _______ (dopuniti po želji), ali retko kad mogu primetiti da ih neko uči i kako da tretiraju ljude oko sebe.
Šta mislite o tom fenomenu, da li je pametno devojke učiti samo kako one treba da budu tretirane? I šta to nosi sa sobom, osim egoizma?