Da me tretiraju, nego kako

Ja sam odgovorila članici koja je napisala kad valja zena :) neki odgovor iznad. Inace , tretiranje kao ...... bi trebalo biti obostrano i sama imam muško dete i volela bih da se zena prema njemu ophodi kao prema kralju, ali samo ako on nju tretira kao kraljicu. Inače će me veoma razocarati
И мушка деца имају мајке, па вероватно нешто зависи и од њих. :)

Ne znam kako mozete da zivite sa ovim stavovima… iskreno.

Nije ljigavac nuzno ako je uspesan, nije kur*a ako dobro izgleda, nije lopov ako sedi u X5. Mozda i jeste, ali nije automatski sve to.
Naravno da nije , pa u Srbiji je tako oduvek..nikad neću da zaboravim kad mi je cale bio u lovi i jedna mala.iz ulice izasla naučili je da mi kaze da mi je tata lopov i ubica , oni podstanari u suterenu . Tako da me ne čudi takvo mišljenje ljudi.

kad to cujes iz usta muskarca znaj da je taj jaka fela :lol:

u finom muskom drustvu se nikad ne razgovara o zenama jer to nalaze pristojnost

Ma, meni je samo jaka fora to sto uzme npr misljenja 10 razlicitih tipova, koji kazu svoje neke potrebe i zelje, a onda to predstave kao jedno misljenje svih muskaraca, sto deluje kao sizofrenija kad se sve sabere sta zeli Mika, Pera, Zika..

Ma, meni je samo jaka fora to sto uzme npr misljenja 10 razlicitih tipova, koji kazu svoje neke potrebe i zelje, a onda to predstave kao jedno misljenje svih muskaraca, sto deluje kao sizofrenija kad se sve sabere sta zeli Mika, Pera, Zika..
svaka zena ima drugaciju unutrasnjost bas kao i muskarci.

sta mi zelimo je nebitno, dal ce to sto mozda zelimo da doplazi do nas, ne zavisi od nas vec od nje/njih.

Ali bez zezanja ima tu nesto od malih nogu, moja ćerka i njene drugarice se uopšte ne druže sa dečacima, zadurkuju ih, skidaju im gumice, pojedu im užinu i nama je sve to smešno, ali stvarno devojčice razvijaju tako odbojnost prema dečacima, jer oni odmalena ne znaju deugacije da se izraze , uvek je to kroz neko zadirkivanje i evo neki dan rodj kod drugarice, zvala samo devojčice neka mala, ni jednog dečaka, da im ne smetaju , imam utisak kao da mi nismo bili takvi, ja sam sve sa dečacima odrastala, igrala 10, 9 ispred kuće, ove sad devojčice ma kakvi

Predhodna macka joj je uginula pa se razmisljala dal da se uopstenadje tad sa mnim a bila je vidno amorena sad je nabavila drugu macku Al kaze da je krhkog zdravlja a neku obuku koju je Isla za posao je propala pa sad smatra da sve te stvari muskarac treba preuzeti na sebe
Pa, dobro, nije lako odvesti mačku kod veta , posebno gradskim u Beogradu .razumem je

Back