крсташ
Veoma poznat
- Poruka
- 11.047
Не говоримо о женама.nasminkane dok ne otvoris haubu a![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не говоримо о женама.nasminkane dok ne otvoris haubu a![]()
Нисам ја млак, него су они жељни и немају образа.mlak si izgleda![]()
Pa to pričaju samo žene iz svog ženskog ugla
Muškarci iz muškog ugla imaju isto nerealne zahteve.
I to je opšti trend.
i ide se u krajnosti,
a ova situacija je upravo to.
a i ti vodis devojku po zurkama...Нисам ја млак, него су они жељни и немају образа.
Ово је неко кућно окупљање. Причао сам већ о тим стварима.a i ti vodis devojku po zurkama...
svejedno! mator si za toОво је неко кућно окупљање. Причао сам већ о тим стварима.

Pa to pričaju samo žene iz svog ženskog ugla
Muškarci iz muškog ugla imaju isto nerealne zahteve.
I to je opšti trend.
i ide se u krajnosti,
a ova situacija je upravo to.
Је л да?svejedno! mator si za to![]()
Зашто?
Зато што ти говоре и раде иза леђа. Зато што немају ништа у себи да кажеш да су од речи. Зато што ти продаје своју спољашњост, а изнутра труо. Знаш оно, обук'о сам се, средио се, изашао, пијем пиће, ту су људи око мене, идемо по местима,... А овамо чујеш да те је оговарао и радио против тебе, а ниси му био ту, ниси радио против њега итд.
Од њих нема ништа. Само лажно представљање.
Pa, kad ima kriterijume , ali ih po potrebi spusti kad je fizički izgled i veličina polnog organa u pitanju, da bude pametna , ali da ne prica puno, da se ebe dobro , ali sa sto manje iskustva, da voli da kuva, ali ne mora da preteruje i da se bavi decom , jer je majka , ali neki poslic da nadje , ali da joj ne oduzima puno vremena , recimo do 15h da je kod kuce i da ne troši mnogo na fizički izgled, ali da izgleda lepo , ali ne previše lepo da ne bude da izaziva i obavezno da se ponaša uljudno i pristojno u svakoj situaciji, ali naravno da pokaže zube i da ima svoj stav , da nije baš neka gluperda, da je obrazovana , ali obavezno da ne zarađuje više od muškarca, jer to uglavnom nije dobro za njegovu psihu. I da pokusa da preživi, da ne bude ubivena kao sudija Falkone.skupis sva mišljenja i sve komentare ispadne ovako nekako . E tad valja.Ne valja zena kad ima kriterijume, ne valja kad bude ubijena jer saMA jE BiRaLa, kad valja, majku mu?
Не. То не значи да је гигант.I sad si zakljucio da su svi takvi nista zbog jednog ili dvojice? Ili si zakljucio da su samo takvi nista? Ako je neki odrpan kom fali zub taj je ljudski gigant?
Pa, kad ima kriterijume , ali ih po potrebi spusti kad je fizički izgled i veličina polnog organa u pitanju, da bude pametna , ali da ne prica puno, da se ebe dobro , ali sa sto manje iskustva, da voli da kuva, ali ne mora da preteruje i da se bavi decom , jer je majka , ali neki poslic da nadje , ali da joj ne oduzima puno vremena , recimo do 15h da je kod kuce i da ne troši mnogo na fizički izgled, ali da izgleda lepo , ali ne previše lepo da ne bude da izaziva i obavezno da se ponaša uljudno i pristojno u svakoj situaciji, ali naravno da pokaže zube i da ima svoj stav , da nije baš neka gluperda, da je obrazovana , ali obavezno da ne zarađuje više od muškarca, jer to uglavnom nije dobro za njegovu psihu. I da pokusa da preživi, da ne bude ubivena kao sudija Falkone.skupis sva mišljenja i sve komentare ispadne ovako nekako . E tad valja.
Не. То не значи да је гигант.
Znaci , ima tu nesto i do socijalnih i nekih tradicionalnih shvatanja na nivou nacije . Jesu one malo razmaženeMene juce CEO dan ubedjivala neka ruskinja da treba biti opskrbljena u potpunosti od strane muskarac a nije recju apomenula drugu stranu a
Да. Љигавшита је један од предуслова за "успех".Pa, nekako kako si opisao uspesne ljude koji su doterani i vode racuna o sebi kao neke ljugavce, onda ispade ovi drugi su suvo zlato.
Hvala bogu nije niko za sad , mada me ovo muško dete povredjuje fizički grubim izlivima ljubavi upravo spava na mojim nogamaJako mi je zao sto vas je neko povredio, nadam se da ce to ispasti najbolje moguce za vas.
Да. Љигавшита је један од предуслова за "успех".
Друго, није успешан само онај ко се средио и изашао у град.
Да су суво злато, нису, али ово је углавном ништароба.
ako zensko dete majka vaspitava, znaci po po sebi, napravice od nje kretena.Juče sam video klip u kom se žena na jednom podcastu naljutila i napustila podcast jer je dobila pitanje da li je udata i da li je njen muž srećan čovek, navodno, ona se šokirala jer je do sad uvek dobijala pitanje da li je ona srećna, a sad su je pitali nešto o čemu ona očigledno nije nikad ni razmišljala.
Često čujemo i savete roditelja ženskom detetu da ni slučajno ne budu sa nekim ko ih ne tretira kao _______ (dopuniti po želji), ali retko kad mogu primetiti da ih neko uči i kako da tretiraju ljude oko sebe.
Šta mislite o tom fenomenu, da li je pametno devojke učiti samo kako one treba da budu tretirane? I šta to nosi sa sobom, osim egoizma?
Hvala bogu nije niko za sad , mada me ovo muško dete povredjuje fizički grubim izliva ljubavi upravo spava na mojim nogamanego se žena prosto zbuni čitajuci odgovore na forumu kakve bi trebala da bude žena, pa ispadne ovako nekako , takoreći nemoguće
![]()
Da moramo tretirati muškarce kao vilinske princeze , jer oni to i jesuI sta zakljucismo?![]()
Можемо, јер је ништароба показала шта је.Ne znam kako mozete da zivite sa ovim stavovima… iskreno.
Није ***** ако добро изгледа. Ја то могу да кажем из прве руке. Упознао, причао. сазнао. Ако жена добро изгледа, не значи да је дроља и сл. Чак и ове које иду полуголе знају да буду много затвореније и поштеније од ових које су закопчане до врата.Nije ljigavac nuzno ako je uspesan, nije kur*a ako dobro izgleda, nije lopov ako sedi u X5. Mozda i jeste, ali nije automatski sve to.
Ja sam odgovorila članici koja je napisala kad valja zenaNe vidim da je ovde bilo ko govorio kakva bi zena trebala biti, pitanje je vrlo jednostavno, zasto se tako malo govori o sreci muskaraca i tome da li su oni tretirani kako treba, dok se prioritet baca na to “da budes tretirana ____”. Ja ne vidim gde je bilo ko napisao bilo sta negativno.![]()
neki odgovor iznad. Inace , tretiranje kao ...... bi trebalo biti obostrano i sama imam muško dete i volela bih da se zena prema njemu ophodi kao prema kralju, ali samo ako on nju tretira kao kraljicu. Inače će me veoma razocaratiМожемо, јер је ништароба показала шта је.
Замисли сада да ја тебе оговарам код других и да ти нешто пакујем, а скоро да нисмо ни имали додира? Замисли да те пљујем како бих себе издигао и наместио се на боље место?
Ако си ти "фрајер", онда то не треба да радиш, јер си успешан, сређен, имаш добра кола, оденуо си се, идеш по ресторанима, рибе су око тебе.
Је л тако?
Није ***** ако добро изгледа. Ја то могу да кажем из прве руке. Упознао, причао. сазнао. Ако жена добро изгледа, не значи да је дроља и сл. Чак и ове које иду полуголе знају да буду много затвореније и поштеније од ових које су закопчане до врата.
Није нужно лопов, али може да буде нешто друго.
kad to cujes iz usta muskarca znaj da je taj jaka felaNe vidim da je ovde bilo ko govorio kakva bi zena trebala biti