...da ljubav ne postoji...:(

ljubav kakva crna ljubav da vidite kad potrosite platu
umesto da donesete kuci kako ljubav od jednom nestane
a pojavi se ...
oklagije_BG-1805.gif

...evo rashijo sam da uz vashu nesebichnu pomotj dokazzem da ljubav ne postoji, i da jedno skratimo naziv ovog pdf-a, a ni sex ne postoji tako da posle ovoga ovaj pdf treba da se zove samo pdf...:(
...daklem, sve shto postoji je vreme, prokleto vreme koje stalno teche i dok tako teche ti mislish da volish nekoga a ustvari ne, drugovi, ne...:(
...i zashto bi voleo ikoga osim sebe, nemash razloga objektivno, a ni sebe ne volish, sebe samo trpish el nemash kud...
...koj moj se tu neshto mazish i ljubish kad mozzesh da se neshto zezash zdrugarima i da se smejesh dok ti ne popucaju trbushnjaci...:(
...el ima neko neki dokaz materijalni da postoji ljubav, nema...:(

Ne postoji, samo zanos:(.

ljubav naravno postoji.
ali nije svako sposoban za ljubav,pa onda ni ljubav sa takvom osobom nije moguca.
za neke je ljude ljubav usmerena samo ka njima samima. i naravno,nemaju ljubav - za njih ne postoji.oni nisu,dakle u stanju ni da prime, a ni da pruze nekom ljubav.
daleko im lepa kuca...
a sto se tice onih zle sudbine sto ih zivot spoji sa njima...:(

Mdada i meni je jedan genije rekao da vreme ne postoji nego samo promena materije, ali fora je što onda ništa ne postoji, missim, ni materija ne postoji nego samo naša percepcija u vezi sa njom, tako da je sve subjektivno, a ako je sve subjektivno ništa zaista objektivno ne postoji, osim ako postoji entitet čija je moć opažanja iznad naše, sposoban i voljan da opazi da objektivno postoji nešto oko nas što samo poneki individualac može da opazi. Doduše, i to je pod znakom pitanja, obzirom da taj entitet, nazovimo ga - božanstvo, takođe može da prođe samo kao misaoni eksperiment, jer mi nikada ne bismo bili u stanju da opazimo božanstvo, pa samim tim nikada nećemo moći da tvrdimo da li je ono u stanju da opazi nešto što objektivno postoji, a nama je samo subjektivno. Znate ono, kada padne drvo u šumi i napravi zvuk koji niko nije čuo... blablabla.....

Tako da, zaključak je vrlo jednostavan - ništa ne postoji. Mi ne postojimo. Pa samim tim i ljubav ne postoji, što ostavlja mogućnost da je u istoj ravni sa nama, a nama više i ne treba, jer je ljubav, baš kao i božanstvo... samo misaoni eksperiment.

Znate film Beautiful mind, e tu matematicki genije pita devojku kako da joj veruje da je voli, ili da veruje u ljubav ne secam se vec, uglvnom ona mu rece
-Koliki je svemir?
-Beskonacan.
-Otkud znas, nisi nikad bio, ne postoji opipljiv dokaz?
-Proracunima i bla, bla, se moze to zakljuciti..
-Ali ti to ne znas, nego verujes u to.. tako i ja verujem u ljubav

Nisam bas citirala, al poenta je tu :)

ljubav naravno postoji.
ali nije svako sposoban za ljubav,pa onda ni ljubav sa takvom osobom nije moguca.
za neke je ljude ljubav usmerena samo ka njima samima. i naravno,nemaju ljubav - za njih ne postoji.oni nisu,dakle u stanju ni da prime, a ni da pruze nekom ljubav.
daleko im lepa kuca...
a sto se tice onih zle sudbine sto ih zivot spoji sa njima...:(

ljubav postoji u svacijem kosmosu...samo sto smo se skoro svi nekad osetili...kao da nam sudbina nije naklonjena..
toliko da nekada na trenutak,a nekada i zastrasujuce duze,pomislimo da ljubav nije za nas:(

Back