- Poruka
- 32.028
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ste ikada masturbirali u skoli? da li vam je doslo, al ipak niste?
Objasniti striktan proces rada, povoljnosti i mane.
ma ispricaj
ove price sto si cuo, prepricaj nam
Hahaha bravo na detalnom objasnjenju xDJesam.U klozet.Al to dok sam bio mladji...
Mada, dolazi mi sad tako, destinu puta dok sam u skolu, al trpim, koe cu?
A proces ide ovako...Ako si stidljiv, otidnes u klozet, zatvoris vrata, i napred-nazad vuces kozicu.Kad zavrsis(da se ne izrazavam vulgarno), obrises se(ako imas s koje), a ako nemas s koje, butnes si ga nazad u gace i odes na cas...
Sad, slusao sam price i o zavrsavanju na casu, ali to nisam kadar da pricam...
Moj drug stalno drka u skoli.
Na sociologiji ga je izvadio celog i onako zvao nas da ga vidimo... Ne znam samo kako ga nije profesorica videla?! Drkao je i na ekskurziji u Subotici u onoj skupstini staroj (ili sta je vec) i zena koja je bila vodic spazila je sta radi, zastala sokirana sa pricom par sekundi i potom nastavila. Mi smo plakali od smeha.
P.S. Ja jesam jednom, ali u WC-u i to u osnovnoj skoli, msm da je 6. razred bio. Nije za pohvalu al' kad se vec koleZa Muff otvorio da ispadnem korektan.![]()
Ja plačem sada....Moj drug stalno drka u skoli.
Na sociologiji ga je izvadio celog i onako zvao nas da ga vidimo... Ne znam samo kako ga nije profesorica videla?! Drkao je i na ekskurziji u Subotici u onoj skupstini staroj (ili sta je vec) i zena koja je bila vodic spazila je sta radi, zastala sokirana sa pricom par sekundi i potom nastavila. Mi smo plakali od smeha.
Sto bre nije za pohvalu?Zamisli da te je videla neka zgodna drugarica, pa pita da ti pripomogne...Dal bi tada reko:NIje za pohvalu?![]()
Da malo ubrza proces da nebi gubio od casa mnogo...![]()
Nikad nisam to voleo "kolegijalno"(moja nova rec u recniku hahaha) xDMoj drug stalno drka u skoli.
P.S. Ja jesam jednom, ali u WC-u i to u osnovnoj skoli, msm da je 6. razred bio. Nije za pohvalu al' kad se vec koleZa Muff otvorio da ispadnem korektan.![]()
ste ikada masturbirali u skoli? da li vam je doslo, al ipak niste?
Objasniti striktno proces rada, povoljnosti i mane.