Da li znate gde ćete putovati ove godine na odmor? - Anketa

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li znate gde cete na odomor ove godine ?

• Znam,obićiću lepote Srbije

glasova: 4 18,2%
  • Ove godine idem samo na more

glasova: 4 18,2%
  • Ne znam,još uvek planiram

glasova: 3 13,6%
  • Neću nigde putovati na odmor

glasova: 2 9,1%
  • Znam, obići ću više destinacija

glasova: 9 40,9%

• Ukupno glasova
    22
Opustemo, nek ste zivi i zdravi a mora ce biti.
Znam gde je plaza ali ne znam za kamp
znaš onaj glavni put? e kad ideš glavnim putem s desne stane je skretanje za plažu.. prođeš skretanje ( ne skreneš ) i 50-100 m s leve strane je kamp..
pre 5, 6 godina odemo žena i ja na lefkadu.. nikad ranije nismo rezervisali nego odemo i tražimo smeštaj na licu mesta.. izlazim iz stana a ja imao u špajzu neki mali šator.. i kao: ma daj da ga ubacim, zlu ne trebalo.. kaže žena ma kakav šator.. naćićemo smeštaj... ja se vratim uz stepenice, uzmem šator i u gepek.. stignemo mi na Lefkadu i krenemo od smeštaja do smeštaja.. sve puno jbt.. kao za dva , tri dana će biti.. stigli ujutru a prošlo 1 po podne mi ništa našli nismo.. idemo autom i sa leve strane ja vidim kamp kathisma.. kažem ja ženi: aj da svratimo.. ma imamo samo šator, nemamo ni dušek ni ništa... kako ćeš kampovati nemamo ništa od opreme?? ma ok samo da svratimo da vidimo.. uđemo u kamp.. lepota.. hladovina, drveće.. čist wc, tuševi, kuhinja, restoran.. a cena jbt za 10 dana nešto smešno, tipa 150 eura je bilo za nas dvoje, auto i šator.. izašao gazda neki Grk dedica.. kad sam mu objasnio situaciju , prevodio mu neki Grk, on kaže da ne brinemo.. pokaže nam naše mesto i donese dušek na naduvavanje, čiste deke, dve stolice da stavimo ispred šatora, mali stočić.. upoznali tu neke beograđane, neke iz kuršumlije.. svako veče žurka u restoranu.. katisma plaža 15 min peške.. ma proveli se za deset..najlepše letovanje i meni i njoj.. to nam je bilo prvo kampovanje u životu i to neplanirano..da se nisam vratio po šatorčić ko zna da l bi našli smeštaj..od tada samo kampujemo... uglavnom na sitoniji a ponovićemo lefkadu!!!

znaš onaj glavni put? e kad ideš glavnim putem s desne stane je skretanje za plažu.. prođeš skretanje ( ne skreneš ) i 50-100 m s leve strane je kamp..
pre 5, 6 godina odemo žena i ja na lefkadu.. nikad ranije nismo rezervisali nego odemo i tražimo smeštaj na licu mesta.. izlazim iz stana a ja imao u špajzu neki mali šator.. i kao: ma daj da ga ubacim, zlu ne trebalo.. kaže žena ma kakav šator.. naćićemo smeštaj... ja se vratim uz stepenice, uzmem šator i u gepek.. stignemo mi na Lefkadu i krenemo od smeštaja do smeštaja.. sve puno jbt.. kao za dva , tri dana će biti.. stigli ujutru a prošlo 1 po podne mi ništa našli nismo.. idemo autom i sa leve strane ja vidim kamp kathisma.. kažem ja ženi: aj da svratimo.. ma imamo samo šator, nemamo ni dušek ni ništa... kako ćeš kampovati nemamo ništa od opreme?? ma ok samo da svratimo da vidimo.. uđemo u kamp.. lepota.. hladovina, drveće.. čist wc, tuševi, kuhinja, restoran.. a cena jbt za 10 dana nešto smešno, tipa 150 eura je bilo za nas dvoje, auto i šator.. izašao gazda neki Grk dedica.. kad sam mu objasnio situaciju , prevodio mu neki Grk, on kaže da ne brinemo.. pokaže nam naše mesto i donese dušek na naduvavanje, čiste deke, dve stolice da stavimo ispred šatora, mali stočić.. upoznali tu neke beograđane, neke iz kuršumlije.. svako veče žurka u restoranu.. katisma plaža 15 min peške.. ma proveli se za deset..najlepše letovanje i meni i njoj.. to nam je bilo prvo kampovanje u životu i to neplanirano..da se nisam vratio po šatorčić ko zna da l bi našli smeštaj..od tada samo kampujemo... uglavnom na sitoniji a ponovićemo lefkadu!!!
Bravo :ok:
Ja imam tu kao srecu da mi rodjena sestra udata za Grka vec 26 i vise godina koji u blizini zivi pa hteo ne hteo idem na Lefkadu a obisao sam dosta destinacija u Grckoj. Lefkada mi je prelepa nevezano za sestru, plaze su fenomenalne [zapadna obala].
Ne mogu sad da se setim ali znam da sam vidjao kampove na puno mesta, mislim da su i ostala ok.
Secam se jednog kampa 13 km juzno od Parge u mestu Amoudia, mnogo mi se svideo.
Znam samo da u CG necu na odmor :cool:

MOJA OMILJENA PLAZA >

Ja imam tu kao srecu da mi rodjena sestra udata za Grka vec 26 i vise godina koji u blizini zivi pa hteo ne hteo idem na Lefkadu a obisao sam dosta destinacija u Grckoj. Lefkada mi je prelepa nevezano za sestru, plaze su fenomenalne [zapadna obala].
Ne mogu sad da se setim ali znam da sam vidjao kampove na puno mesta, mislim da su i ostala ok.
Znam samo da u CG necu na odmor :cool:

MOJA OMILJENA PLAZA >

prelepa plaža.. meni je i Milos super.. i Katisma.. ma kakva CG.. samo Grčka!!!

Milos Beach Lefkada

milos-beach-lefkada-2.jpg

Nema ružnijeg grada od Atine, plus što ne može da se boravi tamo preko leta ..a i Prag ume da bude neprijatan tokom leta, kao i tokom oštrih zima.

Letovanje je za more.
Idem na proleće u Atinu i Prag, na leto Lefkada i Parga kombo (po pola)
Inače sad sam za Božić (gregorijanski) bio u Pragu i grad je kao iz bajke. A dobro... nije bilo hladno i snežno.
U Atini sam bio davno negde na maturskoj eskurziji a to je 25+ godina i definitivno ima svoj šmek i neki svoj duh ali da je prljava...prljava je. Koliko sam video nije se promenilo i dalje je išarana ali meni je bilo prijatno tamo...videćemo sada.

Nema ružnijeg grada od Atine, plus što ne može da se boravi tamo preko leta ..a i Prag ume da bude neprijatan tokom leta, kao i tokom oštrih zima.

Letovanje je za more.
Prag je jedan divan grad a najlepši u Jesen..
Atina je grad za sebe..u svakom slucaju zanimljiv i u Atinu se ne ide leti zbog velikih vrucina
Deo oko Atine i Korint su najlepši april , maj kada cvetaju i sazrevaju pomorandže

... Lefkada mi je prelepa nevezano za sestru, plaze su fenomenalne [zapadna obala].
Najpoznatiji kamp je u blizini Nidri-a, na Desimi plaži. Santa Maura (ili Mavra, to je e i staro ime ostrva) je naziv , to je stariji kamp.. uređen.. nije jeftin (u Grčkoj nije gužva po kampovima, nema ih previše i nije jeftino). Drugi deo kampa je noviji, luxuzniji i naziva se Desimi.
Taj kamp je Odisej.. i tu je more plitko.. plavooo... jako plitko... peščana plaža, a i tu se uliva Aheron (ponornica Stix - mitska reka.. riba je tamo najeftinija..)
Pisao sam putopise o tim mestima pa ih mislim malo skratiti i preneti ovde kao blog.. imam i dobre fotke odande i 77 dana "minulog rada " na Lefkadi...
Ali Kefalonija je pitomija, a mnogi kažu i lepša i od Lefkade.... i mogu da se složim sa njima.
Prag je (po meni) najlepši u proleće, kada se behara...
a, Atina je za mene divna uspomena, prelepih i ogromnih parkova,.. jedino su oba puta bile građevinske skele na Partenonu, što kvari utisak pa je moram opet videti.

Poslednja izmena:
planove za putovanja pravim nekoliko sati pre puta bukvalno je tako osim kada putujem avionom.
oduvek sam takva, nikad nisam uplatila aranžman ni nedelju dana unapred…
nikada neću shvatiti ljude koji od odlaska na put prave komplikacije sa unapred utvrdjenim terminima
Kraca putovanja volim i ja tako...Mislim tu na skoknuti negde kolima za vikend.

Za sve ostalo treba da racunam koliko para mi treba, kada mogu uzeti godisnji i tome slicno.

Elem...U planu...Atina, Prag, Lefkada i Parga...Izmedju sta uleti :)

planove za putovanja pravim nekoliko sati pre puta bukvalno je tako osim kada putujem avionom.
oduvek sam takva, nikad nisam uplatila aranžman ni nedelju dana unapred…
nikada neću shvatiti ljude koji od odlaska na put prave komplikacije sa unapred utvrdjenim terminima
Ja u principu retko mnogo unapred rezervišem ali ove godine je bilo benefita u vidu povraćaja sredstava na Booking.com i u vidu jeftinih avionskih karata za tačno određeni vremenski period. Takođe sve je sa klauzulom mogućnosti otkazivanja pošto se ne koriste agencije nego booking...tako da komplikacija nema. Štaviše lakše mi je nekako kada mogu unapred da se pripremim u smislu posla i obaveza...što ne znači da ću nastaviti tu praksu...osim ako opet ne budem imao benefite :lol:

Back