- Poruka
- 290.800
Znate-ne znate ili jos uvek planirate ?
Znate-ne znate ili jos uvek planirate ?
Kamo ces ti autorice?Znate-ne znate ili jos uvek planirate ?
nemam pojmaKamo ces ti autorice?
dobar izbor, kefalonija je jedno od lepših jonskih ostrvaNa Kefaloniju. I znam i planiram..
Boja jonskog me fascinira nanovo..dobar izbor, kefalonija je jedno od lepših jonskih ostrva
Tamo je zemljotres.Ja bi da iznajmim privatan let preko Royal Charter Service-a pa do Afrike tamo zive ljudi ali to bi mi bilo preskupo pa bi se zadovoljio da u UniRent-u ili MMS rent a car iznajmim neki terenac pa na pecanje po Srbiji.Nadam se da tada nece biti korone.Malo Hrvatska, malo Turska![]()
Atina, Prag,Lefkada,Parga....sve već rezervisano to negde do kraja septembra a.... odatle posle videćemo do kraja godineZnate-ne znate ili jos uvek planirate ?
mozda se i Berlin negde uglavi i Madjarska makar na vikendAtina, Prag,Lefkada,Parga....sve već rezervisano to negde do kraja septembra a.... odatle posle videćemo do kraja godine
Ovo po Srbiji i ne računam...![]()
A dobro Mađarska mi skoro u rangu ovoga po Srbiji...domaćamozda se i Berlin negde uglavi i Madjarska makar na vikend![]()
milina od ta dva gradaAtina, Prag,Lefkada,Parga....sve već rezervisano to negde do kraja septembra a.... odatle posle videćemo do kraja godine
Ovo po Srbiji i ne računam...![]()
Pa idi brate.blago tebii meni se ide
![]()
daleko mi.. imamo bebu.. možda za dve godine.. ima super kamp dole preko puta plaže Kathisma.. tamo ćemoPa idi brate.
Nista nesto skuplje nego ostae destinacije u Grckoj a prelepo je