Da li znate da se za vreme Vučićeve vladavine sa Severa Kosova odselilo više Srba nego od 1999 god do početka pomenutog?

nesko101

Elita
Poruka
20.866
Autorska
Vučić je zaslužio da mu Kosovski šiptari podignu spomenik u centru Prištine pored Klintonovog.Znate ima ona slika gde ga Klinton u američkoj emisiji tapše po ramenu zato što je još tada platio reket.
On je omogućio Aljbinu Kurtiju da preuzme potpunu kontrolu nad Severom Kosova,da ugasi skoro sve elemente Srpske državnosti,što je rezultiralo velikim iseljavanjem i ostankom bez radnih mesta više hiljada Srba.
Sve ovo što sada radi od Japana i dalje je posledica VAĐENJA OD PRESUDE ZA VELEIZDAJU SRPSKOG RODA NA KOSOVU I METOHIJI.

Autorska
Vučić je zaslužio da mu Kosovski šiptari podignu spomenik u centru Prištine pored Klintonovog.Znate ima ona slika gde ga Klinton u američkoj emisiji tapše po ramenu zato što je još tada platio reket.
On je omogućio Aljbinu Kurtiju da preuzme potpunu kontrolu nad Severom Kosova,da ugasi skoro sve elemente Srpske državnosti,što je rezultiralo velikim iseljavanjem i ostankom bez radnih mesta više hiljada Srba.
Sve ovo što sada radi od Japana i dalje je posledica VAĐENJA OD PRESUDE ZA VELEIZDAJU SRPSKOG RODA NA KOSOVU I METOHIJI.
Eto taman da iskoriste tu sliku sa klintonom.

Професор Правног факултета у Северној Митровици Дејан Мировић изјавио је данас да је од прихватања Француско-немачког плана и Охридског споразума север Косова напустило око 20 одсто Срба и да их је више хиљада остало без радног места.​

„Вучић је слагао када је у Скупштини Србије рекао да се сваке године из републичког буџета за Косово издваја око 900 милиона евра. На Косову завршавају папири, а новац остаје у централној Србији. Вучић је свој лични интерес ставио изнад интереса српског народа на Косову и Метохији и биће црним словима уписан у историји Србије“, истакао је Мировић.
Према писању портала Коссев, Влада Косова је затворила око 80 служби које су функционисале у систему Републике Србије.

Autorska

Da li znate da se za vreme Vučićeve vladavine sa Severa Kosova odselilo više Srba nego od 1999 god do početka pomenutog?​

1758091316016.png

1758091392750.png

Dakle, lažeš, širiš dezinformacije i mržnju na forumu.

Da li će da ti obrišu temu i kazne te, ne znam, ali znam da zaslužuješ.

Pogledajte prilog 1785713
Pogledajte prilog 1785714

Bote vučićev ne lažem jer pričam striktno Srbi na teritoriji Severa Kosova i to je sto posto tačno jer pre Vučića Sever niko od Srba nije napuštao već naseljavao..Dakle ti lažeš talogu vučićev.Izvrćeš temu tako što želiš da prekriješ što je tvoj izabranik izdao Sever Kosova.

Autorska
Na zalost da

Pogledajte prilog 1785713
Pogledajte prilog 1785714

Мораш пажљивије да читаш.

Постављач је уредно исељавање ограничио на север Косова и Метохије. Јасно.

А ти подмећеш податке са целог Косова и Метохије.

Јасно је да је до доласка Вучића на власт граница била на реци Ибар, а онда је издајник укинуо ту границу и повукао је на Јариње и Брњак.

Back