Da li žene samo iskreno vole svog "prvog" muškarca odnosno onog sa kojim su izgubile svoju nevinost a da je sve nakon toga samo kompromis i prilagođavanje društvenim normama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve žene za koje znam da su u braku sa svojim "prvim" ludo su zaljubljene u svoje supruge. Sa ostalim ženama to i nije baš slučaj.Žene se najčešće i ne sjećaju svog prvogne zanosite se.
o boze protracise zivot na jedog muskarca.Sve žene za koje znam da su u braku sa svojim "prvim" ludo su zaljubljene u svoje supruge. Sa ostalim ženama to i nije baš slučaj.
Jer ne znaju za bolje, logičnoSve žene za koje znam da su u braku sa svojim "prvim" ludo su zaljubljene u svoje supruge. Sa ostalim ženama to i nije baš slučaj.
Nemaju ga sa kim i čim uporeditio boze protracise zivot na jedog muskarca.
pa i nemaju,ako je stvarno tako... nazalost zive u lavirintuNemaju ga sa kim i čim uporediti![]()
Ima tu i do muškarca...Sve žene za koje znam da su u braku sa svojim "prvim" ludo su zaljubljene u svoje supruge. Sa ostalim ženama to i nije baš slučaj.
Pa čuj "i do", samo je do muškarcaIma tu i do muškarca...
Ponekad više izbora može stvoriti zbrku.Nemaju ga sa kim i čim uporediti![]()
Prave zene su za jednog muskarca
Da li žene samo iskreno vole svog "prvog" muškarca odnosno onog sa kojim su izgubile svoju nevinost a da je sve nakon toga samo kompromis i prilagođavanje društvenim normama?
"teško ženi koja je poštenao boze protracise zivot na jedog muskarca.
DaDa li žene samo iskreno vole svog "prvog" muškarca odnosno onog sa kojim su izgubile svoju nevinost a da je sve nakon toga samo kompromis i prilagođavanje društvenim normama?
bukvalno,i da do toga ne bi doslo..."teško ženi koja je poštena
kad ostari nema uspomena..."
![]()
Svaka čast na iskrenosti. Da li si se ti udala za svog "prvog"? Pitanje je previše lično pa ako ne želiš da odgovoriš na njega razumeću.
Svaka čast na iskrenosti. Da li si se ti udala za svog "prvog"? Pitanje je previše lično pa ako ne želiš da odgovoriš na njega razumeću.
Bogami i ja se moram potruditi da se setim prve.Žene se najčešće i ne sjećaju svog prvog
Dobro, vas muškaraca 98% je izgubilo nevinost sa 14, prevarila vas neka starka od 23 godineBogami i ja se moram potruditi da se setim prve.
Ti si luda!Šta ako su izgubile nevinost sa dvojicom i bio je dabl penetrejšn?
Vole li iskreno obojicu, ako ne, koga od njih dvojice? Ovog sa zadnjeg ili prednjeg ulaza?