Da li zene privlaci uspeh

Hellen:
И ја мислим да је то у питању...и да се сви ми некако (наравно нисмо увек свесни тога), привлачимо или одбијамо по мирису....
Ja sam gledala i emisiju o tome...vrsheni su testovi na osnovu mirisa..dali su tipu da pomirishi 4 majice... od toga,jedna je bila na prasetu,jedna je njegova,jedna njegove sestre,a jedna od neke ribe koja mu se dopadala. Naravno,nisu mu rekli koja je chija. Ispostavilo se da mu je samo jedna lepo mirisala -- majica koja je prethodno bila na toj devojci koja mu se dopadala. Eto,to je samo jedan segment tog dokumentarca. Dakle,ipak ima istine u tome. ;)

Autobus 88:
Da li se zene u danasnjem vremenu kako da kazem pale na uspesne muskarce? ( ne mislim na novac kao posledicu uspeha nego na uspeh sam po sebi ) Da li je moguce da to ide do te mere da izgled prestaje da bude bitan faktor i da u prvi plan izlazi samo uspesnost.

Mislim licno da ako si gubitnik u zivotu mozes izgledati i kao apolon i biti dobar ko lebac ali to ti nece mnogo vredeti.
naravno da je uspeh vazan................boze koje pitanje

ja volim da je on zadovoljan sobom.
volim da zna koliko vredi - malo ili mnogo, i to je opet svejedno, dok je realan u svojim procenama.
uopshte ne bih pravila pitanje uspeshnosti ili neuspeshnosti, ako ga bilo koje stanje od ta dva chini zadovoljnim/srecnim.
volim da zzeli i planira bolje. ne moram da vidim rezultate od tog bolje, ali hocu da vidim trud.

ma da... sigurno... jel ste primetili vi kako se devojka, koja voli moc i novac, istog momenta poistovecuje sa sponzorusama? mislim... potoji puno devojaka koje su uspesne i pune para, a opet ih to privlaci... sto se mene tice, nemam problema uopste sa tim njihovim stavo... koliko mogu, ja cu im pruziti... a ako ne mogu onoliko koliko im treba? pa sta sad? naci ce nekoga ko ce to moci... i zelim im svu srecu ovog sveta... da... zanima me nesto sad...

Back