Da li želimo da pridošli Rusi ostanu kod nas ili ne?

Al Dlugomire priznaj kako smo mi Srbi iz NS dobri ljudi, nikad ne diramo vas autonomase, kacite autonomaske , Ukrajinske, za nezavisnost Vojvodine i ostale zastave, da li smo vam ikad zapalili ili polupali stab( ne ja, ja se ne bavim tim radnjama, mislim narod) ? NE!
A 90% NS podrzava Rusiju u ovom ratu.
Jer znamo da vas je malo i da ste nebitni, a ako vas zapadni NVO dobro placa neka vas, ostacete nebitni i onako.
Samo ne zovi SVO agresijom, ubijali su bebe u Donbasu od 2014. , jos tad je Rusija trebala da se umesa, i to ne negiraj jer znam iz prve ruke.
Ja recimo pamtim Nato agresiju, al tebi to nije agresija naravno, tebi su bacali ruze na nase mostove i nasu decu.

Al da stvar bude gora kad pogledas velike autonomase niko nije iz Vojvodine, sve dodjosi 😅😆
Primer autonomaša je onaj Gruhonjić. Došao iz Banja Luke i glumi vojvodjanskog separatistu. Zbog takvih pojava su studentski protesti i propali.

Nek oni ostanu, a vi Evrooejci, ajte u Nemacku, moj Dlugomire Novi Sad je srpska Atina a ne Becka konjusarija, iako ti mastas da postane ovo drugo. Agresija na Ukrajinu, to si se odao
Pa da, sve više liči na Atinu sa orijentalnim divljim "urbanizmom" i još divljijom gradnjom.

4s9v1n6vpg291.jpg

Možeš mirno da spavaš.

Uradiće kako žele, ali meni bi bilo drago da ostanu. Nova slovenska krv, uglavnom pametni, svetle puti, mogu samo da pozitivno doprinesu našim genima.
Džabe kad im je kultura azijatska (i to ne fensi Azija tipa Tokio, Šangaj, Hong Kong.... već razne Gruzije, Jermenije, Turske, Kazahstani), čak i onima koji su kao moderni, liberalni, koje kao zabole q i za cara i za crkvu i za rodinu.

Srbiji je potreban priliv stanovnistva, tako da je doseljavanje i Rusa i Ukrajinaca dobra stvar, ja bih jos vise podstekao doseljavanje istih jer ce se oni lakse uklopiti u drustvo i lakse asimilirati.
Oni izgleda nisu zainteresovani za naše državljanstvo.
Ukrajinima su otvorena vrata i u nekim EU zemljama pa je logicnije da ce se vise tamo odseljavati.

Back