hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.163
nik vujičić je član neke crkve, mislim da uz njegovu priču ide i to negde se pojavi. neka protestantska valjda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svima. Registrovao sam se ovde pre svega zbog svojih problema krenucu redom pa ko bude voljan da mi pomogne neka procita.
- Jos kao dete su me zezali i nadenuli mi jedan grozan nadimak koji i danas poneko spomene a imam 28 godina, zivim u malom mestu i ne mogu ziveti od sramota.
- U osnovnoj i srednjoj su me zezali i ponizavali, posle sam fizicki ojacao ali posledice su ostale.
- Od malih nogu sam anksiozan, plasim se komunikacije sa ljudima, bio sam kod vise psihologa ali to nisam uspeo jer je to u meni oduvek. Problem je sto ja u svojoj glavi imam normalan zivot, zamisljam sebe kao fudbalera koji ima devojku, koji studira i na casovima zasmejava ljude, valjda mi treba paznja sta li vec. Kad izadjem na ulicu cim naletim na nekog koga znam eto problema jer svi vide da se davim u recima a vec sam odrastao covek.
- Sve to uzrokovalo je da sam slabo drustven imam jednog drugara sa kojim ponekad budem jer me je on prihvatio ovakvog, lepo se druzimo. Devojku nikad nisam imao i to mi je ogroman problem, isao sam na prostitutke ali me to nije zadovoljilo. Meni treba ljubav a ne seks hocu da nekog volim i da neko voli mene. Sto se tice porodice tu i jeste problem, ja bih odavno izvrsio samoubistvo ali starija sestra mi je pred udajom, otac i majka pred penzijom svi su zdravi i srecni. Sa njima nemam problema. Glas mi je jako tanak i oni su to prihvatili ali kad izadjem napolje i kad krenem da pricam sa svojim glasicem a momak sam od 190 i 93 kg onda je to katastrofa.
- Prestao sam da budem vernik zbog svih problema, ne mogu da zivim i ne vidim kraja svojim problemima. Kraj problema je kad padne noc i kad odem u krevet. Pred spavanje sanjam o zivotu kakav bih zeleo a onda utonem u san i 8-9 sati ne postojim sto je idealno. Onda dodje jutro i probudim se a tad opet nanovo.
Molim vas za komentare, da li zelim paznju ili sta nemam pojma ali dajte mi dijagnozu, uvredu, savet bilo sta. Hvala.
nik vujičić je član neke crkve, mislim da uz njegovu priču ide i to negde se pojavi. neka protestantska valjda
Zensko si a pises ovako surovo. Da se zamonasim?![]()