Dr. House
Primećen član
- Poruka
- 916
Kako smara ovaj sneg, jos uvek pada :/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

rekli sad ce kao malo da iskulira pa od srede ponovo O.o
umirem

Šta serete vi? Kako može sneg da smara?
![]()

bezi bre, kasnim u skolu svaki dan zbog ovog snega
basevi idu redje, sporo, guzva je, ne mogu ni da sednem ko covek![]()

ne moze da smara kad si u kuci, pored peci, gledas neki film, pijes kafu, i boli te qurac...sto cu ja upravo sad da uradim...
Ja sam sebe ove zime častio sa novo mlopatom za sneg, nekih 1000 dinara je koštala, velika lepa plavalako je tebi,ja sam danas ocistio dvesta metara snega sa lopatom. Prvo sam ocistio obe trake gaza koje se prostiru kroz celo dvoriste od 10 ari,pa sam onda morao da cistim celu skretnicu (obe trake) da bi cale ako mu zatrebaju kola mogao da izadje. otpale su mi ruke,a jos sneg nece sa lopate da sleti. ><

Prosto pitanje.. Kako se osecate? da li vreme ima uticaja na vas ?![]()
911s [SK];16974209:Ja sam sebe ove zime častio sa novo mlopatom za sneg, nekih 1000 dinara je koštala, velika lepa plava
Ako imaš običnu i za nju se lepi sneg, evo saveta koji radi: kupiš najjeftiniji antifriz, sipaš ga u flašu sa raspršivačem (od tipa MerGlass-a) i svakih apr minuta malo prsneš na lopatu, da vidiš kako će da se topi i više se neće lepiti sneg.

boli te ****,makar nisi jedini "preziveli" u svojoj porodici. Sve ih je poobarao ovaj novi grip u krevet i babu i dedu i cala i kevu,sad ja sve moram da ih sluzim,a jos se tripujem da ne dobijem boles od njih. A najjaci su mi oni i njihove metode kako treba zdravo ziveti,sta jesti kako se ne bi prehladio,a ja zivim kao krmac,ne spavam,pijem gazorano i alkohol svakim danom,jedem pola kila slatkisa dnevno,pijem po 3-4 kafe dnevno,asocijalan sam,ne jedem corbasto,svo voce mrzim da jedem osim ananasa i sve sam ih presisao po zdravlju.![]()