apotekarkin_muz
Zainteresovan član
- Poruka
- 310
Važno je i ono što je unutra!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
potpuno delim mišljenjemajci78:Volim, najozbiljnije!![]()
A zasto? Pa nemam pojma, muskarac sa stomakom mi najcesce deluje nekako pitomo, a zastitnicki, ko' neki veliki meda(a da ne govorim koliko udoban stomacic zna da bude kad igra ulogu jastuceta
![]()
S druge strane, kad vidim muskarca s plocicama, odmah pomislim kako provodi sate u teretani, samozadovoljno se osmehujuci u stilu "Ogledalce, ogledalce moje"
Preterana briga o telu mi je nekako isuvise zenska osobina za jednog muskarca, ne volim to nikako..
Matilda:potpuno delim mišljenjemajci78:Volim, najozbiljnije!![]()
A zasto? Pa nemam pojma, muskarac sa stomakom mi najcesce deluje nekako pitomo, a zastitnicki, ko' neki veliki meda(a da ne govorim koliko udoban stomacic zna da bude kad igra ulogu jastuceta
![]()
S druge strane, kad vidim muskarca s plocicama, odmah pomislim kako provodi sate u teretani, samozadovoljno se osmehujuci u stilu "Ogledalce, ogledalce moje"
Preterana briga o telu mi je nekako isuvise zenska osobina za jednog muskarca, ne volim to nikako..![]()
![]()
![]()
gigule:Evo složiću se, ne vredi ljude procenjivati samo prema njihovom izgledu...E zato je glupo srati po debelima,ćelavima,nosatima i sl. jer su eto MOŽDA,bez obzira koliko su ti odvratni, i to dobri ljudi iako nisu lepi kao neki od nas.
Na ovom forumu je debljina smrtni greh... i AKO ne misliš tako...jadan ti...odma ti se lepe etikete tipa: debeo,ružan,isfrustriran i sl.I naravno mržiš,sve odreda...
Dakle,ja ne mogu znati da li je neko super samo prema tome da li ima ravan stomak ili ne...
gigule:A mršavi ne smrde?
Bojim se da tvoja priča o slabosti debelih je samo alibi za nešto što se zove gađenje ili osećanje odvratnosti prema debelima...grešim?
Sad kao mršavi nemaju slabosti, jači su karakteri...alo,bree...a pušenje,a alkohol...
apotekarkin_muz:U redu je Gigule, malo mi je dosadila ova tema, odo ja u kafanu na ručak. Ćao!
Volim,to je tako ....udobno.vertical:voleo bih da znam i zasto,bez obzira da li je da ili ne
majci78:Volim, najozbiljnije!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Preterana briga o telu mi je nekako isuvise zenska osobina za jednog muskarca, ne volim to nikako..
apotekarkin_muz:gigule:Evo složiću se, ne vredi ljude procenjivati samo prema njihovom izgledu...E zato je glupo srati po debelima,ćelavima,nosatima i sl. jer su eto MOŽDA,bez obzira koliko su ti odvratni, i to dobri ljudi iako nisu lepi kao neki od nas.
Na ovom forumu je debljina smrtni greh... i AKO ne misliš tako...jadan ti...odma ti se lepe etikete tipa: debeo,ružan,isfrustriran i sl.I naravno mržiš,sve odreda...
Dakle,ja ne mogu znati da li je neko super samo prema tome da li ima ravan stomak ili ne...
Slažem se da je glupo srati po ćelavima, nosatima i po njihovom izgledu ceniti njihove karakterne osobine. Niko ne kaže da su debeli loši ljudi, smradovi (osim kad se oznoje). Isti su kao i svi ljudi oko njih, osim što svojim izgledom jasno pokazuju koliko su slabi i koliko popuštaju sebi.
To je ono pravo.Bravo...lady me:Kod muskarca kojeg volim nije mi bitno ima li on plocice ili pivski stomacic, ima li dlake ili nema, ima li ovakav nos ili onakav, da li je celav ili ima gustu kosu... ma sve je to totalno nebitno ako je meni prijatno da provodim vreme sa njim...